Suurinkin haaveesi todellistuu, jos et pelkää sen suuruutta

 

Jos sinulla on joku unelma, joka ei tunnu millään toteutuvan, etkä löydä oikein edes sitä ensimmäistä askelta unelmasi suuntaan, niin silloin sinulla on valmiita negatiivisia tunnemuistoja eli pelkoja, jotka pitävät sinut paikoillaan.


Asiathan alkavat todellistua välittömästi tilanteissa, joissa toivot jotain ja päämääräsi on selvä. Positiivinen tapahtumaketju lähtee heti käyntiin ja voimistuu ja vahvistuu, jos et estä sitä itse - koska olet todellisuutesi ainoa luoja.


Siksi monien nuorten ihmisten on usein helpompi toteuttaa "hulluimmatkin" ideansa - jos he itse uskovat niihin eikä huonoja kokemuksia ja ennakkoluuloja vielä paljon ole.


Aina kun YRITÄT ajatella tuota suurta unelmaasi, niin et voi nähdä sitä "sielusi silmillä", koska et vastaanota tuota ideaa korkeamman olemuksesi taajuudelta (jossa se on jo valmiina olemassa) vaan matalammista ajatusvirroista, joissa on päämääriä, jotka eivät ole sinun todellisia unelmiasi ollenkaan. Ne eivät siis "tunnu tosilta" eivätkä siksi voikaan toteutua. Mehän voimme selvänäkijöiden tapaan kanavoida kenen tahansa joskus eläneen ihmisen ideoita, jos olemme itse niiden taajuusalueella.


Jos haluat katsoa televisiosta tiettyä kanavaa sinun tulee valita juuri tuon kanavan taajuus. Mikään muu taajuus ei ole oikea.


Olet siis kuin autoilija joka ajaa käsijarru päällä ja pysähtyy ja peruuttaa aina välillä. Astut yhden askeleen eteenpäin ja kaksi taakse. Olet "kahden vaiheilla", eli revit itseäsi ikään kuin kahteen suuntaan, epäröit.


Kun unelmasi tuntuu liian suurelta, täydelliseltä ja lopulliselta, et voi toteuttaa sitä, koska mitään lopullista ei elämässämme koskaan ole!


Pehmennä siis ajatusta tuosta unelmasta, anna armo itsellesi, hyväksy myös se, että elämä jatkuu myös unelman todellistumisen jälkeen ja koet edelleen haasteita. Täydellisiä olosuhteitahan ei ole, koska luomme jokaisen hetkemme itse kokemalla myös ei-toivottua. Ota siis vain yksi askel kohti tuota haavetta ja katso mitä tapahtuu: Maailmasi muuttuu täysin uudeksi, KOSKA otit tuon askeleen! Kaikki elämämme asiat ovat aina synkroniassa toisiinsa nähden, ja siksi pienet päätökset ovat hyvin tärkeitä - unelmammehan ovat jo olemassa, juuri sellaisina kuin ne haluamme kokea.


Tästä syystä sanotaan, että kannattaa "siirtyä mukavuusalueen ulkopuolelle". Se ei siis tarkoita, että pitää tehdä epämiellyttäviä asioita, joista ei nauti, vaan se tarkoittaa sitä, että kannattaa olla rohkea ja tehdä jotain sellaista, jota ei ole aikaisemmin tehnyt. Sillä kun "repäiset ja uudistut", niin olet aivan uudessa tilanteessa ja katsot maailmaa (kvanttifysiikan näkökulmasta) aivan uusin silmin. Jos et uskonut siihen vanhaan asetelmaan ja mahdollisuuksiisi siinä, niin nyt tilanne on aivan toisenlainen. Pienenpienikin muutos mahdollistaa siis rajoittavan uskomuksen täydellisen "resetoinnin".

Ainoa tapa, joka mahdollistaa tuollaista SUURTA ("mahdottomalta tuntuvaa") unelmaa kohti kulkemisen on siis tunnetaajuuden kohottaminen ja usein myös täydellinen irtipäästäminen unelmasta - kunnes se alkaa toteuttaa itse itseään, sinun luvallasi.


Annat unelmallesi luvan toteutua, kun "vaihdat kanavaa" eli alat vain uskoa, yrittämättä kontrolloida tapahtumia.


Ja silloin et siis suinkaan luovu unelmastasi vaan annat sen vain tapahtua, todellistua, eli et itse ole unelmasi toteutumisen esteenä.


Jos olet jo kokeillut tätä ja pettynyt, niin olet vain teeskennellyt iloista ja huoletonta, et ole tuntenut lapsenomaista iloa ja mielenrauhaa, etkä ole ottanut noita pieniä askeleita haaveitasi kohti.


Siksi on kaikkein tärkeintä iloita "pienistä asioista" ja jo toteutuneista unelmista juuri nyt, jos haluat saavuttaa suurempia.


Siksi "penni on marka alku", "sentti on euron alku".
Siksi "rakkaus parantaa" ja rakastuneet (ja nousuhumalaiset, ainakin hetken) ovat "euroopan omistajia".
"Hymyhuulet suukon saavat."
"Hyvä kello kuuluu kauas."


Jos haluat löytää sateenkaaren pään, se siirtyy aina eteenpäin, kun luulet saavuttaneesi sen - koska alkuja ja loppuja ei ole olemassa, on vain ikuisuus.


Elämä tapahtuu juuri nyt, valitse siis vain päämäärä, jota kohti haluat kulkea ja iloitse seikkailustasi.

Kommentit

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!