Älä laske omaa tunnetilaasi miellyttääksesi muita ihmisiä

 



Jos sinulla on juuri nyt hyvä olla eli olet mielenrauhan tilassa, mutta ympärilläsi on ihmisiä, jotka ovat matalammalla tunnetaajuudella, niin pyri katsomaan heitä korkeamman minäsi silmin. Älä siis laskeudu heidän tunnetasolleen, vaikka he yrittävät epätoivoisesti päästä kanssasi tunneresonanssiin.


Ahdistunut ihminen nimittäin ahdistuu lisää, jos hän havaitsee, että hänen kanssaihmisensä EIVÄT ole hänen laillaan ahdistuneita, ja siksi hän yrittää vetää myös muut ihmiset ympärillään matalampiin tunnetiloihin. Ahdistunut ihminenkin tietää sisäisesti, että hänen pitäisi vain päästää irti ongelmista, vapauttaa itsensä ja antaa tunnetaajuuden kohota. Hän vain tulkitsee ahdistuksensa viestin väärin.


Siksi ahdistunut ihminen usein muiden kanssa kommunikoidessaan vänkää, jankuttaa, julistaa, uhoaa, pelottelee, raivoaa, loukkaantuu, tuomitsee, pilkkaa tai väheksyy muita.


Älä sääli, älä halveksi, älä suutu, älä turhaudu, älä selittele, älä yritä todistella mitäään - jos puhut tai kirjoitat jotain, niin kerro vain omaa totuuttasi, kunnioittaen noita muita, joiden todellisuustila on juuri nyt toisenlainen.


Voit auttaa muita ihmisiä vain ja ainoastaan, jos olet itse mielenrauhan ja tyytyväisyyden tilassa. Sillä olet tuossa tunnetilassa resonansissa kaikkien olentojen korkeamman olemuksen kanssa.

Kommentit