Mistä sellaiset mahdollisuudet tulevat, joita sinulla ei vielä ole?

 



Mistä sellaiset mahdollisuudet tulevat, joita sinulla ei vielä ole?


Taiotaanko ne tyhjästä? Tulevatko ne muilta planeetoilta?


"Tyhjästä on paha nyhjästä" jos et usko, että se on mahdollista (ns. uskolla materialisointi). Kaikki mitä koemme perustuu aina uskomuksiin.


Valmiita uskomuksia ja mahdollisuuksia on kuitenkin maailmassa loputtomasti. Ja pääset niihin käsiksi, jos muutat uskomustasi, eli tavoitat intuitiivisesti ajatuksen niistä, idean.


Todellisuutesi muuttuu hyväksi jo tunnetilan kohoamisen seurauksena (onnellisuus on tunnetila ja asenne, ei olosuhde). Eli näet hyviä puolia sellaisissakin asioissa, jotka olet tähän saakka nähnyt virheinä, taakkoina ja ongelmina.


Myös muut ihmiset reagoivat sinuun eri tavalla, riippuen elämänasenteestasi, ja vedät myös puoleesi aivan erilaisia ihmisiä, riippuen tunnetilastasi ja uskomuksistasi.


Sinut siis kirjaimellisesti TUNNETAAN joko rohkeana, kannustavana ja kohottavana tai "maansa myyneenä", näköalattomana ja uskonsa menettäneenä ihmisenä.


Kukaan meistä ei ole yksin maailmassa menestymässä tai häviämässä, me siis aina valitsemme itse ne ihmiset, joiden "lauluja laulamme". "Seura tekee kaltaisekseen". "Raha tulee rahan luo". "Onni seuraa rohkeaa" - eli ennakkoluulotonta.


"Pahanilmanlintujen" ja taivastelijoiden seuran valitsemalla voit jäädä kiinni todellisuuteen, jossa tuntuu aina olevan paha ilma, jossa vallitsee (pitää valtaa) huono tunnelma, toivottomuus.


Sattumia ei ole olemassa, koska kaikki on vain ajatus itsestään, ja jokainen ajatus kytkeytyy toiseen. Voit siis muuttaa "kohtaloasi" muuttamalla asenteesi ja minäkuvasi, uskomuksesi. Vaihdat "levyä", kanavaa.


Mahdollisuudet ja resurssit ovat jo olemassa, ota ne vain käyttöösi siirtymällä kadun aurinkoiselle puolelle.


Positiivinen ajattelu ärsyttää vain niitä, jotka eivät uskalla ajatella eli luoda ja uskoa toisin.


Onko elämä siis "pyramidihuijaus", jossa huipulla olijat hyväksikäyttävät suurta enemmistöä, joka on heidän alapuolellaan, kannattelemassa heitä?


Voimme kyllä kuvata ihmiskuntaa "pyramidin muotoisena" siitä näkökulmasta, että edelläkävijöitä eli visionäärejä, uusiin mahdollisuuksiin uskovia, on aina vähemmän kuin niitä, jotka alkavat uskoa parempaan elämään vasta sitten, kun moni muukin uskoo siihen. Mutta huijauksesta ei ole kyse. Teet joka hetki itse valinnan siitä, millä tasolla tuossa pyramidissa itse olet, juuri nyt.


Valitse tyytyväisyys ja ilo ja olet välittömästi "huipulla".

Kommentit