Vapaudu kielteisistä asenteistasi







Jokainen ajatus, joka on joskus ajateltu on ikuisesti olemassa - ja on ollut ikuisesti olemassa värähtelymuodossa, koska aikaa ei ole (ei ole alkuja eikä loppuja, hetkessä on ikuisuus).



Kirjoitan nyt asian, josta EI kannata huolestua, mutta joka on hyvä tiedostaa!


Jos olet joskus ajatellut pahaa jostakin asiasta, ihmisestä tai itsestäsi, niin tuo ajatus on "sinussa" niin kauan, kunnes näet sen positiivisesta näkökulmasta. Ajatukset ovat samalla tavalla värähtelyä ja manifestaatioita kuin materiakin, taajuus vain on erilainen.


Tästä on kyse silloin, kun puhumme "karmasta". Haluamme sisimmässämme aina tuntea rakkautta, ja jos emme joskus tunne sitä, niin haluamme muuttaa vihaisen ajatuksemme rakkaudelliseksi.


Ajattelemme negatiivisia ajatuksia elämämme aikana todella paljon, eivätkä ne ole "pahoja ja tuomittavia", monesti esim. viha tai kostonhimo vapauttaa meidät ahdistuksesta (siksi esim. kristinuskon negatiivinen synti-käsitys aiheuttaa myös paljon aivan turhaa ja vahingollista syyllisyyttä).


Ja jos et aktiivisesti ajattele pahaa mistään tai kenestäkään, niin ajatuksesi ei manifestoidu kokemuksena sillä hetkellä. Vain aktiivinen ajatus voi aikaansaada (saattaa aika-avaruuteen) tapahtumaketjun juuri nyt, toivotun tai ei-toivotun.


Siksi sanomme joskus: "Penni ajatuksistasi", kun näemme keskittyneen ja mietteliään ihmisen. Vaistoamme, että hänellä saattaa olla arvokas ajatus mielessään.


Tämä sinun tulee kuitenkin tiedostaa: KUN mielialasi on matala, niin voit vastaanottaa ajatusvarastostasi minkä tahansa noista negatiivisista ajatuksista uudelleen - nehän ovat "sinussa", eli "energiakentässäsi" edelleen läsnä negatiivisina. Et ole nähnyt niitä "valossa" (tyypillinen tällainen ajatus on ex-puolison, työtoverin tai omien sukulaisten huonoihin puoliin liittyvä).


Mutta tähänkin ongelmaan on ratkaisuna korkea tunnetila: Kun mielialasi on korkea, saat tilaisuuden ajatella noita negatiivisia ajatuksia korkeammalla tietoisuuden tasolla, jolloin niiden luonne muuttuu. Ymmärrät sen, että kun alun perin ajattelit tuollaisen "ikävän ajatuksen", niin se tapahtui vain siksi, että SINUN mielialasi oli matala. Toinen ihminen ei siis ollutkaan "paha", hän oli vain sinun kanssasi samalla matalalla taajuudella. Olitte "vakka ja kansi", "pata ja kattila, musta kylki kummallakin."


Ja sillä hetkellä negatiivista ajatusmuistoasi ei enää ole. Menneisyytesikin siis muuttui positiiviseksi. Viha ja halveksunta muuttui myötätunnoksi ja rakkaudeksi.


Ja kun sitten olet vastaavasti hyvällä mielellä, niin kaikki ajatuksesi virtaavat mieleesi korkeamman, myötätuntoisen minäsi ja kaikkien maailman rakkautta tuntevien ihmisten yhteisestä ajatusvarastosta. Ja ne kaikki tekevät sinut onnelliseksi.


Pyri siis aina kohti elämänilon tunnetta ja voit kokea elämäsi onnellisena ja hyvänä. Sillä mitään muuta tarkoitusta elämällämme ei koskaan ole.

Kommentit