Pelko, epäusko, katkeruus ja vallitsevan elämän sietäminen voi estää unelmiesi toteutumisen.

 




Elämän sietäminen on oman itsen rankaisemista, joka perustuu itsevihaan. Ja itsevihan aiheuttavat unelmat, jotka eivät ole toteutuneet. Kun ihminen ei ymmärrä, miksi hänen unelmansa eivät toteudu, hän alkaa syyttää pettymyksistä itseään. Ja itsesyytökset estävät unelmien toteutumisen myös tulevaisuudessa, koska emme voi vastaanottaa toiveitamme, joiden toteutumisen mahdollisuuteen emme itse tunnetasolla usko.
 
Voimakastahtoiset ihmiset kokevat usein elämän ahdistavana suorittamisena. Tämä johtuu siitä, että he haluavat paljon asioita, mutta nauttivat vain harvoin aidosti nykyhetkestä ja ovat koko ajan menossa kärsimättöminä kohti "suuria" tavoitteita. Ja koska heidän tunnetilansa on usein matala, niin myöskään onnistumiset ja saavutukset eivät voi tehdä heistä onnellisia. Mehän saamme aina elämässä sitä, mitä tunnetasolla itse tilaamme. Ja vaikka muut ihmiset ihailisivat saavutuksiamme, niin näemme itse ne negatiivisessa valossa - täysin riippumatta noiden saavutusten suuruudesta.

Jos pienet asiat eivät tuota iloa elämässä, niin suuretkaan saavutukset eivät voi ilahduttaa.
Oletko siis tahtonut elämässäsi todella paljon asioita, mutta pettynyt usein eli et ole saanut haluamaasi? Ja jos olet joskus yrittänyt todella kovasti ja saanut vihdoin tahtosi läpi, niin kiihkeästi haluamastasi asiasta onkin tullut elämääsi rasite?
 
Oletko halunnut usein auttaa muita ihmisiä oman elämänilosi kustannuksella? Koska nautit muiden auttamisesta, niin saat jatkuvasti tilaisuuksia auttaa - mutta muut eivät auta sinua, koska et halua ottaa apua vastaan. Universumi ei voi auttaa säälijää eikä itsesääliä tuntevaa, koska luomme ITSE todellisuutemme.

Mieti lausetta: Kysy ja sinulle vastataan. Pyydä ja sinulle annetaan. Toiveesi on siis välittömästi olemassa, kun ajattelet sitä. Miksi et siis kuitenkaan ole vastaanottanut läheskään kaikkia toiveitasi vaan olet kokenut paljon pettymyksiä?


Se johtuu siitä, että et ole ottanut niitä vastaan eli sallinut niitä itsellesi. Olet siis halunnut jotain, kohdistanut tähän asiaan ajatuksesi, mutta uskosi on loppunut kesken, jolloin manifestaatiota ei ole voinut tapahtua (positiivinen tapahtumaketju on pysähtynyt ennen toiveen sallimista). Kaikki nämä toteutumattomat unelmasi ovat edelleen "olemassa" mutta eri taajuudella kuin missä itse olet.


Vaikka olisit "haudannut" jo monia noista unelmista eli päättänyt olla haluamatta niitä, koska niiden ajatteleminen tuntuu liian tuskalliselta, niin silti niiden olemus eli syy, miksi alun perin halusit niitä, on edelleen olemassa.


Jos esimerkiksi olisit halunnut laulajaksi, koska laulaminen tuottaa sinulle iloa ja haluat että muutkin ilahtuvat lauluistasi, niin et ole kuitenkaan "uskonut itseesi ja kykyihisi", joten olet laulanut vain kotona tai karaokessa. Ja jos joku on kehunut sinua, niin olet pelästynyt, koska se että sinua kehutaan tarkoittaa, että unelmasi voi ihan oikeasti toteutua, jolloin tuttu elämäsi muuttuu toisenlaiseksi. Ja koska et tiedä, millaista tuo toisenlainen elämä olisi, niin oletkin päättänyt olla haluamatta sitä.


Tuntemattoman tulevaisuuden pelko aiheuttaa todella monille ihmisille kärsimystä, ja erityisen paljon kärsimystä se aiheuttaa niille, joilla on voimakas tahto ja paljon unelmia. Voimakastahtoisen ihmisen on vaikea päästää irti suorittamisesta, ja koska hän saavuttaa unelmiaan useimmiten dramaattisten tapahtumien kautta (johtuen negatiivisesta tunnetilasta eli yrittämisestä), niin hän alkaa lopulta pelätä omia unelmiaan.


Lahjakkaista, kyvykkäistä ja innostuneista ihmisistä voi siis tulla katkeria ja pettyneitä siksi, koska he etsivät syytä epäonnistumisiin itsestään. Todellinen syy on vain ja ainoastaan tunnetila, joka mahdollistaa tapahtumaketjun eli todellistumisen. Tapahtumaketju on jokaisena elämämme hetkenä joko positiivinen (toivetta todellistava) tai negatiivinen (ei-toivottua todellistava).


Mikä tahansa negatiivinen uskomus voi muuttua positiiviseksi, jos tunnet aitoa iloa, mistä tahansa syystä.


Ja mitä enemmän sinulla on toteutumattomia unelmia, niin sitä upeampi on tulevaisuutesi, jos vain sallit sen itsellesi. Siksi kuka tahansa ihminen voi tulla kuuluisaksi "yhdessä yössä". Se, että onnistuminen tapahtuu "sattumalta" on näköharha.


Valitse siis tunnetilaksesi ilo, "vaikka syän märkänis", eli pyri astetta korkeampaan tunnetilaan, oli se mikä tahansa. Lopulta saavutat puhtaan ilon, jossa toiveesi voi toteutua.

Kommentit