Miksi saduissa esiintyy ajatus "kolmesta toivomuksesta"?






Miksi saduissa esiintyy ajatus "kolmesta toivomuksesta" - miksi toiveita ei voi esittää enemmän, jos olemme kuitenkin kaikkivoipia?

Toiveita VOI esittää enemmänkin, mutta ei tarvitse. Jokainen toive luo toivotun välittömästi. Meidän tehtävämme on vain toiveiden vastaanottaminen. Eikä ole meidän tehtävämme suunnitella, MITEN toiveet toteutuvat. Meidän tehtävämme on vain intuitiivisesti noudattaa korkeamman minämme ohjausta, joka johtaa aina toiveiden todellistumiseen.
 
Älä siis toivo vaan pyri tuntemaan tunnetasolla MIKSI haluat jotakin asiaa. Ja kaikkien toiveidemme todellinen päämäärä on aina onnellisuuden tunne eli mielenrauha.
 
Se, että toiveita on kolme, tarkoittaa vertauskuvallisesti vaurautta, terveyttä ja onnellisia ihmissuhteita. Se ei siis tarkoita sitä, että jos ensimmäinen toiveesi on väärä, niin sinulle jää vielä kaksi mahdollisuutta toivoa "oikein" (kuten tilanteessa, jossa et muista puhelimen pin-koodia).

Jos siis olet toivonut vaikkapa vaurautta, niin lopeta toivominen, niin voit alkaa välittömästi vastaanottaa vaurautta. Jos ET lopeta toivomista, niin manifestoitkin ei toivottua, koska toiveikkuus ei ole tiedon eli manifestaation tunnetaajuustila.
 
Jos olet toivonut terveyttä, niin lopeta toivominen ja pyri uskomaan paranemiseen, niin parannut (tai vapaudut kuolemalla fyysisesti).

Jos olet toivonut rakkautta, niin lopeta rakastetun löytämisen toivominen ja tunne rakkautta. Manifestoit näin rakkauden välittömästi, koska rakkaus on aina sinussa itsessäsi oleva tunne, et saa sitä koskaan muilta.

Kommentit