Miksi ehdottoman rakkauden tunnetila on eräänlainen yleisavain kaikkiin manifestoitumassa oleviin toiveisiisi?







Miksi ehdottoman rakkauden tunnetila on eräänlainen yleisavain kaikkiin manifestoitumassa oleviin toiveisiisi?

(toivot sitten terveyttä, vaurautta, työpaikkaa, asuinpaikkaa tai ihmissuhteita tai vaikkapa kuolemaa ja jälleensyntymää).

Siksi, että puhtaan rakkauden tunnetilassa kunnioitat omien toiveidesi lisäksi myös kaikkia kanssaluojiasi ja heidän toiveitaan ja kaikkeuden synkroniaa eli harmoniatilaa, korkean tietoisuuden ajoitusta.

Aika-avaruudessahan koemme ajan illuusion, ja siksi "kaikki toiveemme toteutuvat aina täsmälleen oikealla hetkellä, suhteessa kaikkien muiden olentojen toiveisiin - jos tunnetilamme siis on mielenrauhan eli sallimisen tila.

Ja siksi mihin tahansa toiveeseen kannattaa aina suhtautua kuin kypsyvään hedelmään, josta haluat nauttia: Kypsymistä ei voi nopeuttaa. Ja jos juuri se hedelmä, jonka kypsymistä odotat ei maistuisikaan hyvälle, niin tulet löytämään maukkaamman, juuri sopivalla hetkellä, intuitiosi ohjaamana. Olemme todellakin luojina kaikkivoipia.

Manifestoinnin yrittäminen toiveikkaana on suuri syy niihin pettymyksiin, joita tietoista manifestointia harjoittavat ovat kokeneet. He siis eivät tavoittele puhtaan rakkauden tunnetilaa ja sillä taajuudella vastaanotettuja intuitiivisia ajatuksia, vaan he vastaanottavat matalammilla taajuuksilla toiveikkaita tai epätoivoisia ajatuksia, jolloin toive ei voi toteutua, ennen kuin he lakkaavat toivomasta.

Saat siis aina sen mitä lakkaat tahtomasta, koska otat sen vain vastaan.

Siksi koemme joskus "ihanina yllätyksinä ja lahjoina" omat tietoiset toiveemme.

Kommentit