Jos tunnet voimakasta epätoivoa, niin tunteesi kertoo voimakkaasta toiveesta, jonka toteutumisen oma epäuskosi estää





Jos tunnet erittäin voimakasta vihaa, pettymystä ja turhautumista, koska "asiat eivät vieläkään ole kuten haluaisit niiden olevan", niin arvosta negatiivisen tunteesi voimaa, sillä se kertoo siitä, että myös toiveesi on hyvin voimakas (jin ja jang).

Ja jos haluat olosuhteidesi muuttuvan, niin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin päästää irti ongelmastasi ja uskoa, että se ratkeaa täsmälleen oikealla hetkellä. Sillä hetkellä, kun sinä itse sallit sen ratketa. "Elämä kantaa aina". Emmekä joka tapauksessa ole elämässämme koskaan "perillä täydellisyydessä", vaikka olisimme "onnemme kukkuloilla" usein, sillä elämän olemukseen kuuluu ikuinen keskeneräisyys. Upeimmatkin manifestaatiot ovat siis vain tekosyitä sille, että haluamme tuntea luomisen iloa.

Voit tuntea iloa mistä tahansa syystä, juuri nyt.

Toimiva menetelmä, jolla voit muuttaa hyvin voimakkaan epäuskon (negatiivinen tunnemuisto) toiveesi manifestaatioksi on muistella sellaisia asioita, joiden toteutumista joskus aiemmin pidit mahdottomana, mutta jotka kuitenkin lopulta manifestoituivat. Eli jostain syystä olit hetken korkeammassa tunnetilassa, tyytyväinen ja huoleton.

On nimittäin sama mihin uskot, jos uskot johonkin, koska toiveen manifestaatio tapahtuu sillä hetkellä, kun vapaudumme uskon tunnetaajuustilasta tiedon eli manifestaation tunnetaajuustilaan.

Ja tämä tapahtuu automaattisesti siksi, koska luot ja sallit itse oman todellisuutesi, mitään "korkeampia voimia" tai sattumaa ei
siis ole olemassa.

Älä kuitenkaan SYYTÄ itseäsi siitä, että et ole onnistunut saavuttamaan jotain tavoitettasi, koska syyllisyys on hyvin matala tunnetaajuus, jossa voit vastaanottaa vain lisää ajatusvirtaa, joka saa sinua syyttämään itseäsi (samanlainen vetää puoleensa samanlaista).

Vetovoiman laki ei siis petä sinua koskaan, olit sitten luottavainen tai epätoivoinen. Voit pettää vain itse itsesi, epäilemällä omaa luomisvoimaasi.

Kommentit