Sanat ja ajatukset todellistuvat, jos uskomme niihin, olivat ne toivottuja tai ei-toivottuja.




Sanat ja ajatukset todellistuvat, jos uskomme niihin, olivat ne toivottuja tai ei-toivottuja.

Englannin kielen sana "spell" - kirjoittaa, tavata - tarkoittaa myös "loitsua", "tietämistä".

Suomen kielen sana "tavata" on myös monimerkityksinen: Tavata (manifestoida) ihmisiä tai tavata sanoja.
Sanan "tavata" merkitys on "tavoittaa, kohdata, osua, tavoittaa". Sanat ja ihmiset siis "tavoitetaan" tavaamalla (spelling). Ja näin tapahtuu siis myös telepaattisesti, ajattelemalla sanoja tai tiettyjä ihmisiä. Olemme kaikki yhtä korkean taajuuden energiavärähtelyssä. Ego on siis vain matalien tunnetaajuuksien luoma harha.

Ja kun sitten ajatellaan jonkun "asian tavoittamista" sanamagian avulla, eli sanan todellistumista silloin, kun tunnetasolla uskomme, että tuo sana on totta, niin on kiinnostavaa, että heprean sana "chata'ah" eli "synti" kuvaa puolestaan tunnetilaa, jossa EMME tavoita haluamaamme asiaa.
 
"Chata'ah" tarkoittaa nimittäin sanatarkasti "miss the mark" eli "ampua ohi", eli "olla erossa toiveen manifestaation taajuudesta", ja tuo taajuushan on korkean tietoisuuden taajuus, jossa mikä tahansa ajatuksemme on totta. "Synnitön" on siis kirjaimellisesti "luoja", "tietäjä" ja "jumala".

Tuomaan evankeliumi: "Kun kaksi (ajatus ja tunne) on yhtä talossa (keho), ja pyydät vuorta siirtymään, niin vuori siirtyy."

Kristinuskoon oppi sanamagiasta tuli luultavasti Intiasta, mutta shamanistinen manifestointiperinne sisältyy kaikkiin maailman kulttuureihin.

Kalevalan "sampo" kuvaa samaa asiaa kuin "runsaudensarvi" ja "graalin malja": Mikä tahansa, jota ajattelet ja jonka uskot voivan todellistua, todellistuu, koska Kaikki Mikä On on vain "ajatus itsestään" eli aistiemme tulkintaa energiavärähtelystä.

Sinä olet oman todellisuuskokemuksesi kaikkivoipa luoja.

Kommentit