Myös menestys liike-elämässä perustuu ns. valkoiseen magiaan






Myös menestys liike-elämässä perustuu ns. valkoiseen magiaan, monet menestyjät vain eivät itse oivalla omia maagikonkykyjään:
 
Menestyksen mahdollistaa aina intuitiivisesti vastaanotettu idea, jonka joku innovatiivinen eli avarakatseinen ihminen vastaanottaa tietoisuuteensa.

Kun ideaa aletaan toteuttaa eli lähdetään kulkemaan menestystä kohti, niin matkan varrella koetaan myös epäonnistumisia. Epäonnistumisten tärkeä tehtävä hioa ideasta mahdollisimman hyvä. Epäonnistumiset eivät siis ole "universumin kosto" yrittäjille, vaan niiden tarkoitus on mahdollistaa suurempi menestys, kuin mistä yrittäjät ovat itse tietoisesti osanneet unelmoida.

Jos alkuperäinen idea oli TODELLA hyvä, niin suurikin menestys saavutetaan nopeasti.
Mutta huonommatkin ideat siis luovat lopulta menestystä, jos "idealistit" uskovat ideaansa eivätkä lannistu oikeaan suuntaan ohjaavista vastoinkäymisistä. Jokainen näennäinen häviö on vain askel kohti voittoa. Kun päämäärä on selvillä ja uskot lopulta saavuttavasi menestyksen, niin saavutat sen, koska luot oman menestyksensi itse.
 
Se, mikä lopulta on todellista menestystä, riippuu aina siitä, arvostaako menestynyt ihminen itse omia onnistumisiaan. Menestystä on siis aina vain onnellisuuden tunne juuri nyt. Ja siksi liike-elämässä menestyneet eivät lopulta ole yhtään sen menestyneempiä, kuin sellaiset ihmiset, joiden päämääränä ei ole onnistua liike-elämässä, ja jotka vain iloitsevat elämästä.

Siksi ne, jotka puhuvat vähemmän ja tekevät eli toteuttavat ideoitaan enemmän, menestyvät. Ideathan ovat olemassa vain siksi, jotta todellistaisimme ne.

Kaikki "onnistumisen yrittäminen" millä tahansa elämänalueella on siis vain tekosyy sille, että haluamme kokea onnellisuutta.

Myös sana "liike-elämä" kertoo tästä: Vain liike ja mukautuminen energian jatkuvaaan virtaukseen mahdollistaa menestyksen ja onnellisuuden - olit sitten "liikemies tai -nainen" tai "tyhjäntoimittaja", joka ei "yritä mitään".

Yrittäminen ja taisteleminen ei nimittäin mahdollista onnellisuutta vaan se, että ymmärrämme lopullisena päämääränä olevan onnellisuus ja tyytyväisyys, yrittämisen ja taistelemisen lopettaminen.

Kommentit