Tiedosta, uskotko olevasi itse todella tunnetasolla kaikkivoipa, vai toivotko "universumin" tai "jumalan" toteuttavan toiveitasi




Miksi elämä on helpompaa, jos ihminen uskoo itse olevansa kaikkivoipa sen sijaan, että hän uskoisi "universumin" tai "jumalan" mahdollistavan hänen toiveensa?

Monet uskovaiset ihmiset kokevat saavansa "rukousvastauksia". Mutta jos he uskovat vain oman uskontonsa olevan oikea, niin he eivät havaitse sitä, että myös kaikki muut ihmiset (maailmankatsomuksesta riippumatta) manifestoivat ajatuksia ja toiveita, joihin uskovat.
Ihminen, joka "tulee uskoon" eli tuntee korkean tunteen ja nauttii siitä (monet liittävät tämän tunteen johonkin itsensä ulkopuolelta vaikuttavaan voimaan kuten "jumaliin" tai "universumiin"), usein pettyy pahasti, koska korkea tunne valaisee eli tuo väistämättä esiin hänessä vielä olevia negatiivisia uskomuksia (rajallisuususkomukset).
 
Ja jos ihminen siis uskoo, että tuo voima on hänestä itsestään erillinen, niin hän pettyy niin kauan, kunnes ymmrtää, että hän on itse tuo "rajattomuus".
 
Fyysiset ja materiaaliset manifestaatiothan eivät ole tärkeitä sellaiselle, joka ei aidosti koe tarvitsevansa niitä, mutta kaikki uskovaisetkaan eivät myönnä edes itselleen, että haluaisivat myös rahaa ja hyvinvointia (kaikki materia on hengestä syntynyt).
 
Ja silloin ihminen ei voi elää onnellisena, koska ainoa päämäärämme elämässä on todellisten toiveidemme manifestoiminen - siis ihan konkreettisesti.
 
Rakkaus on hyvä esimerkki aineettomasta välittömästä manifestaatiosta, eli kun tunnemme rakkautta niin meillä ON rakkaus, oli meillä ihmissuhdetta tai ei.
 
Mutta voimme vahvistaa uskoamme kokemustemme kautta myös rahan, materian ja terveyden manifestaation mahdollisuuteen.
 
Suurin osa ihmisistä uskoo, että rahaa voi saada "kovalla työllä ansaitsemalla" tai vaikkapa sosiaaliapuna. Mutta ihminen voi saada rahaa millä hetkellä tahansa tuhansilla eri tavoilla, jos hän vain uskoo, että se on mahdollista.
 
Uhkapeluri joka on joskus voittanut paljon voi saada intuitiivisen idean mennä kasinolle, ja jos rulettipöydän äärellä on ihminen, joka herättää hänessä euforisen rakkauden tunteen ("onnetar" tai "onnenpoika"), niin hän voittaa suuren summan rahaa, koska uskoi voittoon jo valmiiksi eikä yrittänyt voittaa - korkea tunne todellisti hänen toiveensa.
Korkeampi olemuksemme ei siis ole koskaan moralisti.
 
Samoin liikemies joka on menettänyt miljoonan kaupoissa voi voittaa sen hyvin helposti takaisin, koska hän uskoo jo miljoonan mahdollisuuteen. Sama pätee myös terveyteen: Jos olet joskus ollut terve ja voimakas niin voit parantua kuinka vakavasta sairaudesta tahansa, koska sinulla on tunnetason kokemus elinvoimaisuudesta.

Sinä Olet Luoja. Sinä Olet Kaikkivoipa.

Kommentit