Keinoja, joiden avulla voit vapautua syvästä ahdistuksesta nopeasti



Ärsyttävätkö sinua joskus ns. positiivisen ajattelun julistajat? Ne, jotka visertävät korvaasi "hymyile ja elämä hymyilee sinulle!" juuri silloin, kun sinulla on musertavan suurilta tuntuvia huolia.

Loistavaa! Ärsyyntyminen nimittäin kohottaa tunnetilaasi.

Muita ensiapuja ahdistuksen tunteista eroon pääsemiseen:

-Raivoa! Viha on voiman tunne. Tunnet helpotusta heti. Mutta raivoa mieluummin yksin, niin et tunne häpeää ja syyllisyyttä, vaan tunnet vain täysin luvallista PYHÄÄ VIHAA.

-Itke. Itku poistaa aina välittömästi mielen resistanssia ja kohottaa mieliALAASI eli tunnetaajuuttasi.

-Naura, ja jos ei kauheasti naurata, niin naura ns. paskaista naurua. Nauru lievittää ahdistusta samalla tavalla kuin itku. Nauru ja itku ovat irtipäästämistä, ja kun päästät irti olosuhteiden ja muiden ihmisten hallitsemisen tarpeestasi, niin mielesi rauhoittuu ja pääset jälleen tasapainoon todellisen itsesi kanssa. Ja tuo todellinen itsesi on täysin vapaa ja kaikkivoipa.

Käytä näitä keinoja vain hetkelliseen helpotukseen, eli älä jää negatiivisiin tunnetiloihin kiinni. Nauti "tyhjyyden tunteesta" mielessäsi ja usko: Mikään ei ole tärkeää paitsi olemassaolo, eikä sekään ole lopulta kovin tärkeää. Voit aina syntyä uudelleen, jos kuolet.

Ja jos edelleen kapinoit ja haluat verrata omaa tilannettasi monien menestyneempien ihmisten elämäntilanteeseen, niin muista: JOKAINEN ihminen maailmassa on täysin yhtä onnellinen tai onneton sen mukaan, millainen on hänen tunnetilansa juuri nyt. Onnellisuus on siis täysin suhteellista.

Jos arvostat tätä hetkeä olet onnellinen. Jos et arvosta tätä hetkeä olet onneton.

Olet jo kärsinyt tarpeeksi. Valitse siis onnellisuus.

Sinä Olet oman elämäsi Luoja.

Kommentit