Epävarmuus suurten muutosten keskellä on samalla tavalla illuusio, kuin muuttumaton nykyhetki



Tilanteessa, jossa elämäsi ns. perusasiat (esim. koti, rahatilanne, parisuhde, terveydentila) ovat pysyneet pitkään suurin piirtein samankaltaisina, perustuu tuo vakauden tunne vain ja ainoastaan siihen, että uskot itse vahvasti noihin elämäsi "pysyviin rakenteisiin" eli niiden olemassaoloon. Ja koska uskot niihin, niin ne pysyvät elämässäsi aktiivisina, "olevaisina". Tiedosta kuitenkin, että mikään elämässämme ei ole koskaan HETKEÄKÄÄN staattisessa tilassa, vaan tuollainen jatkuvuuden ja vakauden illuusiokin johtuu vain vahvasta tunnetason uskomuksestamme. Ja noihin elämäsi rakenteisiin liittyvä uskomuksesi ja tarpeesi tuntea olosi turvalliseksi - myös hyvin haastavissa tilanteissa - voi olla jopa niin vahva, että et lainkaan havaitse sitä, että olet parhaillaan kulkemassa kohti noiden perusrakenteiden joskus hyvin radikaaliakin muutosta.

Ja kun elämässäsi sitten yhtäkkiä, näennäisen odottamatta, tapahtuu jotain mieltäsi negatiivisella tai positiivisella tavalla järkyttävää (oma näkökulmamme määrittää sen, onko järkytys myönteinen vai kielteinen: sairastuminen, kuolema, vararikko, onnettomuus, lottovoitto, työpaikanvaihdos, äkkirakastuminen, odottamaton raskaus), niin vaikka intuitiivisesti eli korkeamman minäsi taajuustilassa tiesit, että tuo tapahtuma tulee olemaan väistämätön seuraus omista toiveistasi, niin negatiivisten tunteiden ja uskomusten rajoittama egosi kieltäytyi havaitsemasta tuota tulevaa muutosta tietoisesti - ennen kuin se lopulta manifestoitui. Ja siksi hyvin positiivinenkin yllätys voi joskus saada kenet tahansa meistä "pois tolaltaan".

Luot joka hetki todellisuuttasi ajatuksillasi ja uskomuksillasi. Ja tunnetilasi juuri nyt kertoo aina siitä, manifestoitko parhaillaan toivottua (positiivinen tunnetila) vai ei-toivottua (negatiivinen tunnetila).

On siis hyvin tärkeää tiedostaa, että olemme fyysisen elämämme aikana KOKO AJAN muutostilassa, emme pelkästään silloin, kun käymme konkreettisesti läpi hyvin voimakasta muutosprosessia. Ja tästä seuraa myös käänteisesti se, että jos elämäsi on näennäisesti täysin "sekaisin" ja kaikki on muuttumassa, niin jos suhtaudutkin noihin muutoksiin rauhallisesti, luottaen universumin ja korkeamman minäsi viisaaseen suunnitelmaan (eli omaan kaikkivoipaisuuteesi!), niin et ole tuon suuren muutoksen keskellä yhtään enemmän vaarassa, kuin eläessäsi nk. tasaista arkea.

Ja tämä johtuu siitä, että olet itse luonut myös tuon radikaalin muutosprosessin, ja kaikki mitä sinulle tulevaisuudessa tapahtuu, on samalla tavalla synkronisesti järjestynyt kokonaisuus, kuin sellainen "vakaa" elämäntilanne, joka on kestänyt jo hyvin pitkään.

Oma suhtautumisesi muutoksiin määrittää sen, kuinka nopeasti "myrsky laantuu", ja voit aloittaa virkistävän uuden elämän uudistuneissa olosuhteissa, ja saavuttaa jälleen mielentilan, jossa et käy ns. ylikierroksilla - kuten usein tapahtuu silloin, kun olemme suurten elämänmuutosten keskellä, "myrskyn silmässä". 

Eli jos pysyt rauhallisena ja selkeyden tilassa, vaikka et tietäisi tulevaa asuinpaikkaasi, tulevan puolisosi nimeä, miten selviät laskuistasi tai sitä, oletko huomenna hengissä vai kuollut, niin kuljet kaikkein helpointa polkua kohti omia todellisia toiveitasi.

Luota joka hetki universumiin ja synkroniaan, oli tilaanteesi millainen tahansa. Ja jos energia liikkuu elämässäsi juuri nyt hyvin nopeasti ja useita suuria muutoksia tapahtuu peräjälkeen, niin pyri näkemään tuollainen näennäisen kaoottinen tilanne vaarallisen ja pelottavan sijasta positiivisena, hartaasti toivomasi uudistumisen vihdoin  ja viimein mahdollistavana.


*******************

Muista ilmoittautua mahdollisimman pian Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen, joka pidetään Barbaarikartanossa lauantaina 22.1.22! Lisätietoja saat osoitteesta lepisti at hotmail.com.








Kommentit