Et tarvitse rahaa kokeaksesi vaurautta - et tarvitse rakastettua tunteaksesi rakkautta



Tunne, jota tunnet juuri nyt ja ajatus, jota ajattelet juuri nyt, määrittää seuraavan hetkesi sisällön ja laadun. Luot ja vastaanotat elämäsi tarinaa siis joka hetki itse. Sinun ei kuitenkaan pidä pelätä tunteitasi ja yrittää kontrolloida ajatuksiasi luodaksesi parempia tulevia hetkiä, sillä pelko todellistaa itse itseään. Pelokkaana elät pelon todellisuudessa ja vastaanotat pelottavia ajatuksia kollektiivisesta ajatusvirrasta. Pelokkaat ihmiset ovat vihaisia siksi, että heidän tunnetilansa kohoaa kun he vihaavat. Pelokas ja vihainen ihminen ei siis ole "paha", vaan hän on vain erossa korkeammasta itsestään. Tätä tarkoitti myös alkuperäinen hepreankielinen sana "chata'ah", jonka negatiivisessa tunnetaajuustilassa olleet tulkitsijat käänsivät ihmistä tuomitsevaksi sanaksi "synti".

Jos ajatusten ja tunteiden kontrolloinnin YRITTÄMINEN ei siis tee elämästäsi parempaa, koska negatiivisessa tunnetaajuustilassa luot koko ajan samanlaista todellisuutta, vaikka jokainen hetkesi on täysin uusi ja ainutlaatuinen luomus, niin kuinka voit päästä eroon sellaisesta elämäntilanteesta, joka ei miellytä sinua? 

Universumissahan ei voi koskaan päästä eroon mistään, vaan vetovoiman laki aikaansaa sen, että voit vain vetää asioita puoleesi ajattelemalla niitä. Kaikki sellaiset asiat, johon keskität ajatuksesi alkavat siis välittömästi liikkua kohti sinua. Universumi ei ole "pahantahtoinen henkiolento", joka rankaisee meitä (idea tuomitsevasta "jumalasta" on pelkkä negatiivinen ajatus, uskomus), vaan vetovoiman laki on täysin neutraali, kaikkeutta ylläpitävä voima, joka on täydellisen ehdoton, samalla tavalla kuin painovoima.

Vetovoiman laki ei sääli ketään, koska sääli on negatiivinen tunne, jota voimme tuntea vain me ihmiset, jotka koemme erillisyyttä positiivisesta, kaikkivoivasta perusolemuksestamme. Vetovoiman laki ei suosi ketään eikä rankaise ketään, vetovoiman laki siis vain on. Jos tämä kuulostaa sinusta julmalta niin muista, että SINÄ hallitset kuitenkin täysin vapaasti itse niitä asioita eli ajatuksia, joihin vetovoiman laki tarttuu. Et hyppää alas parvekkeeltakaan, ellet halua kuolla, koska tiedät, että painovoima todennäköisesti vetää sinut niin kovaa vauhtia kohti maan pintaa, että kehosi ei kestä törmäystä ehjänä.

Mutta miten välttää negatiivisia ajatuksia, jos universumissa ei voi hankkiutua eroon mistään, yrittämällä tehdä niin?

Ratkaisu on ajatusten tietoinen keskittäminen tai ajatusmelun hiljentäminen kokonaan meditoimalla. Elämäsi tärkein oivallus on se, että onnellisuus on TÄYSIN suhteellinen tunne, eikä onnellisuuden tunne ja sen suuruus liity lopulta millään tavalla olosuhteisiin, tavaraan tai ihmissuhteisiin. Kokemamme todellisuus on vastaus tunteeseemme, mutta tuo todellisuusuni ei aikaansaa tunnettamme, tunne on meissä.

Rikkaat ihmiset eivät ole koko ajan suunnattoman paljon onnellisempia kuin köyhemmät. Parisuhteessa elävät eivät ole suunnattoman paljon onnellisempia kuin yksinelävät. Terveet eivät ole suunnattoman paljon onnellisempia kuin sairaat. Toisen ihmisen näkeminen onnellisempana tai onnettomampana kuin oma itse on poikkeuksetta aina näköharha. Emme voi koskaan tuntea toisen ihmisen tunnetiloja, eli aistia havaintoa hänen todellisuudestaan.

Jokaisen maan päällä elävän ihmisen onnellisuus ja onnettomuus riippuu joka hetki siitä, mitä hän omassa elämässään arvostaa tai pelkää, rakastaa tai vihaa. Ja siksi voit ajatuksesi tietoisesti valitsemalla manifestoida onnellisuuden tunteen milloin tahansa. Ja onnellisuuden tunne on ainoa asia, jota kukaan maan päällä elävä ihmisolento on koskaan tavoitellut. Onnellisuuden syyt ovat aina täysin toisarvoisia.

Et siis tarvitse rahaa ja rikkauksia tunteaksesi vaurautta, vaan voit keskittyä ihailemaan kaunista tähtitaivasta ja "omistaa" tuon kokemuksen, jolloin tunnet vaurautta, koska saat kokea sen. Ja jos tuo kokemus on tunnetilaasi kohottava, niin vaurauden kokemuksesi mahdollistaa myös sen, että vedät puoleesi rahaa. Olet siis "sisäisesti rikas", jolloin sisäinen vaurautesi manifestoituu materiaalisena rikkautena.

Et myöskään tarvitse ihmissuhteita (sopimuksia, että olet lähisuhteessa tiettyyn ihmiseen) tunteaksesi puhdasta rakkautta, vaan voit tuntea rakkautta ketä tahansa ihmistä, eläintä tai asiaa kohtaan, olivat nuo rakkautesi kohteet missä tahansa - olennaista on vain rakkauden tunteesi aitous. Aito rakkaus on siis sinussa itsessäsi oleva tunne, eli kun tunnet rakkautta olet tuo rakkaus. Ja täysin ehdoton rakkaus, jota tunnet, vetää puoleesi aina myös samalla tunnetaajuudella olevia muita ihmisiä, jotka kykenevät ehdottomaan rakkauteen, koska hekin ovat rakkaus, eli he tuntevat tuota korkeaa tunnetta myös itseään kohtaan. Ja rakkautta aidosti tuntevat rakastavat ehdoitta toinen toisiaan, koska heidän molempien  tunnetaajuus on korkea.

Et myöskään tarvitse terveyttä parantuaksesi sairaudesta, vaan tarvitset vain uskoa siihen, että paranet, eli että sairaus itsessään on jo paranemisprosessia, kulkemista terveyttä eli harmoniaa kohti. Jos sen sijaan pelkäät sairauksia, niin vedät sairauksia puoleesi KOSKA pelkäät niitä, ja keskität huomiosi noihin sairauksiin. Tästä syystä taistelua viruksia vastaankaan ei voi koskaan voittaa taistelemalla taudinaiheuttajia vastaan, vaan ainoastaan keskittämällä huomio terveyteen ja hyvinvointiin. Suomen kieleenkin sisältyy tämä shamanistinen viisaus: "Tunnemme itsemme terveeksi tai sairaaksi", konkreettisesti. Kaikki lääkitseminen on aina vain oireiden hoitamista (jolla on plasebovaikutus), kun taas sairauksien syyt ovat omassa hallinnassamme. Ihmisellä on myös taipumus pelätä ja vastustaa fyysistä kuolemaa, jolloin taistelemme myös kuoleman mahdollistamaa täydellistä vapautumista vastaan. Ja siksi moni ihminen "kaivaa omaa kuoppaansa" pandemiatilanteessa, eli pelkää sairauksia ja kuolemaa, ja manifestoi molempia siten itse.

Ihmiselämän dramaattisuus johtuu siis siitä, että kun toivomme pääsevämme vuoren huipulle, jossa uskomme näkevämme upean maiseman, niin koska vuoren huippu näyttää olevan toivottoman korkealla, niin sen sijaan, että lähtisimme toiveikkaina heti kiipeämään ylös päin, niin alammekin kaivaa vuoren juurelle kuoppaa, murehtiessamme lopullisen päämäärämme eli vuorenhuipun saavuttamisen näennäistä vaikeutta tai mahdottomuutta. Kaivamme siis epätoivoisina (ei-toivetta manifestoivina) itse itsellemme noita kuoppia eli luomme ei-toivottuja tilanteita, ja kun pääsemme vihdoin ylös kuopastamme, niin koemme helpotusta. Ja samassa negatiivisessa tunnetaajuustilassa olevat kanssaihmisemme ihailevat meidän "sankarillisuuttamme", koska selvisimme ylös kuopastamme.

Voit kuitenkin milloin tahansa myös lopettaa kuoppien kaivamisen, ja lähteä kulkemaan suoraan kohti unelmaasi, valitsemalla korkeamman tunnetilan, eli ensin toivon, sen jälkeen uskon, ja lopulta ehdottoman rakkauden, eli tiedon täydellisestä kaikkivoipaisuudestasi.

Sinä olet Kaikki Mikä On. Sinä luot itse kaiken, mitä sinulle tapahtuu.

Kommentit