Hyväksymällä tietoisesti nykytilanteesi ja tiedostamalla negatiivisen uskomuksesi voit muutta todellisuuttasi nopeasti



Muista joka hetki, että OLET MISSÄ OLET, eli todellisuutesi, jonka koet "olevaksi" juuri nyt, on omien uskomustesi kuva. Mutta tiedosta myös se, että voit millä hetkellä tahansa muuttaa tuota uskomusta.

Jos olet negatiivisessa tunnetaajuustilassa niin todellisuuskokemuksesi on negatiivinen, ja se johtuu vain ja ainoastaan omasta näkökulmastasi, eli siitä, miten sinä itse näet todellisuutesi. Samaan aikaan on olemassa myös toiveidesi todellisuus, jota sinä et havaitse siksi, että tuijotat "valon sijasta varjoa".

Valmiit, kokemusperäiset negatiiviset tunnemuistosi todellistuvat negatiivisessa tunnetilassa (vetovoiman laki). Voit kuitenkin puhdistaa ne silloin, kun olet korkeassa tunnetilassa. "Itku pitkästä ilosta" toteutuu siis siksi, että korkea tunnetilasi mahdollistaa negatiivisten tunnemuistojen puhdistumisen. Ja kun negatiivisen kokemuksen seurauksena itket, niin tunnetilasi kohoaa ja tunnemuistosi puhdistuu (negatiivisessa tunnetilassa olevat ihmiset tulkitsevat tuon kansanviisauden päin vastoin eli väärin).

Jos haluat käydä läpi negatiivista tunnemuistoa puhdistavan prosessin, ja olet juuri nyt negatiivisessa tunnetaajuustilassa, niin etene prosessissa vähitellen. Kysy itseltäsi:


1.Mitä on tapahtunut? (negatiivisen tunnetilan aiheuttanut tapahtuma)

Esim.

-"Menetin rahaa"       

-"Riitelin läheiseni kanssa"

-"Epäonnistuin tehtävässäni"


2. Millainen tunnetilasi on juuri nyt?

-"Pettynyt, tuomitseva, katuva"  

-"Syyllistyvä, syyttävä"

-"Voimaton, vihainen, häpeävä"


3. Mitä haluat juuri nyt?

-"Haluan saada niin paljon rahaa, että minun ei tarvitse olla enää huolissani  sen riittävyydestä

-"Haluan elää sovussa läheisteni kanssa ja arvostaa itseäni ja muita"

-"Haluan olla taitava, osaava ja onnistua tehtävissäni"


4. Pyri näiden kysymysten esittämisen jälkeen tietoisesti ajatuksiasi kohdistamalla kohottamaan tämänhetkistä tunnetilaasi:


-Arvosta sitä vaurautta, mitä sinulla jo on, sitä mihin jo uskot (vaikka tuo vauraus olisi aineetontakin), ja listaa kaikkia mahdollisia teoreettisia mahdollisuuksiasi vaurauden vastaanottamiseen. Pyri näkemään mahdollisuuksiesi runsaus ja laaja-alaisuus, ja luota universumin ongelmanratkaisukykyyn. Eli älä tuijota vain sellaisia mahdollisuuksia, joiden kautta olet tähän saakka vastaanottanut vaurautta (esim. työ tai rahapelit). Muista, että vaurautesi korkean minäsi taajuustilassa on suunnaton, sillä emme voi koskaan menettää mitään toivomaamme, kaikki toiveemme ovat ikuisesti olemassa ja saatavillamme joka hetki!


-Listaa läheisestäsi ja itsestäsi positiivisia ominaisuuksia, ja pyri näin tuntemaan oma ja läheisesi korkeampi olemus. Jos sinun on vaikea tuntea puhdasta rakkautta itseäsi tai läheisiäsi kohtaan, niin tunne rakkautta eläimiä ja kasveja kohtaan, ja käännä sitten tuossa tunnetilassa ajatuksesi itseesi ja läheisiisi (vetovoiman laki saa sinut havaitsemaan vain positiivista, eli tuossa samassa taajuustilassa värähtelevää). Tai muistele menneitä tilanteita, joissa olet ilahduttanut läheisiäsi. Lyhytkin tuollainen hetki korkeassa tunnetilassa on arvokas!


-Arvosta sellaisia asioita, joita olet saavuttanut, ja joissa olet ollut joskus taitava ja arvostettu. On samantekevää millainen tilanne tai asia se on ollut, onko se ollut omasta mielestäsi tai muiden mielestä enemmän tai vähemmän merkittävä, korkeassa tunnetilassa on kaikki voimasi!


Usko ja luota universumiin, joka olet todellisuudessa sinä itse.

Positiivinen tunnetilasi, eli resonanssi universumiolemuksesi kanssa mahdollistaa siksi aivan mitä tahansa, miten tahansa, milloin tahansa!


***********************

Voit vielä ilmoittautua Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen, joka järjestetään Barbaarikartanossa tiistaina 5.10.2021. Ryhmässä myös uskomusten muuttaminen on tehokkaampaa, koska läsnä on useita korkeassa taajuustilassa olevia ihmisiä ja runsaasti myös ei-fyysisen tason energiaa ja sieluja, jotka ovat "läsnä" elämässämme aina, kun olemme itse heidän kanssaan resonanssissa.


Kohtaamisen kokonaishinta on 50 e/osallistuja. Hintaan kuuluu myös herkullinen ja runsas itämainen kasvislounas sekä kaikki välipalat ja juomat.


Ilmoittaudu joko tämän blogin viestikentässä tai FB:n Sinä Olet Luoja- tai Barbaarikartano -sivujen postilaatikkoon.






Kommentit