Uni kuvaa tunnetaajuuttasi juuri heräämisen hetkellä - syvässä unessa palaat aina korkeampaan tietoisuustasoon

 


Tunnetaajuutemme määrittää todellisuutemme, ja siksi myös uni on tunnetaajuustilamme kuva, siis aistiemme tulkinta värähtelystä, manifestaatio.

Mutta et näe unia ollessasi syvässä unessa, vaan näet ja koet eli kuvallistat unikuvia vain ollessasi heräämässä. Syvässä unessa olet resonanssissa korkeamman minäsi kanssa, eli samassa tilassa, kuin ollessasi fyysisesti kuollut, "matkalla". Syvässä unessa ollessasi olet siis "tietämättäsi" jälleen kaikkivoipa, koska ajatuksesi eivät laske tietoisuustasoasi.  Ja voit siis nukkuessasi rakastaa täysin ehdottomasti sellaista ihmistä, jota ns. päivätajuntatilassasi syvästi vihaat, sillä vihan tunteesi on vain negatiivisten ajatusten ja negatiivisen tunnetilan aikaansaama. Tästä taajuuserosta johtuu myös joskus aamulla mieleemme tuleva, hieman humoristiseltakin tuntuva ajatus: "Oloni on mahtava, mutta pitiköhän minun olla jostain asiasta tänään hyvin huolissani?" Et siis ole juuri tuolla hetkellä huolissasi, koska uni kohotti tunnetaajuustilaasi, mutta koska sinulla on valmis negatiivinen muisto "jostakin huolenaiheesta", niin mielesi tavoittaa siitä aavistuksen, mutta negatiivinen ajatusvirta on kuitenkin tavoittamattomissasi, koska tunnetaajuutesi on korkea. Sama ilmiö tapahtuu usein, kun olet rakastunut, lomamatkalla, tai nousuhumalassa: "En ole köyhä enkä kipeä, ja velatkin on saatavia". HALUAT siis juuri tuolla hetkellä tarttua hetkeen, nauttia elämästä, ja kieltäydyt siksi negatiivisista ajatuksista. Intuitiotasolla myös ymmärrät, että myös nuo ongelmat katoavat, jos uskallat edes hetkiseksi päästää niistä rohkeasti irti.

Ja nukut juuri siksi, ja VAIN siksi, että myös nukkuminen antaa sinulle tilaisuuden levätä, eli vapautua resistanssista, eli negatiivisista uskomuksista, jotka erottavat sinut perusolemuksestasi. Emme tarvitsisi unta lainkaan, jos olisimme korkeassa tunnetaajuudessa koko ajan. Tästä syystä euforisesti rakastuneet nukkuvat usein vähemmän, ja tiettyjen huumausaineiden käyttäjät ovat "yliaktiivisia" - elämänvoimaa kahlitseva resistanssi puuttuu. Huumausaineet eivät kuitenkaan mahdollista tietoista todellisuuden luomista, koska niiden aikaansaama korkea tunnetaajuustila johtuu kemiallisesta vaikutuksesta elimistössä, jonka vaikutuksen loppuessa vanhat negatiiviset tunnemuistot jälleen aktivoituvat, ja huumeenkäyttäjä palaa siihen todellisuuteen, johon hän jo valmiiksi uskoo. Jos emme tietoisesti puhdista ja neutraloi negatiivisia tunnemuistojamme, jotka liittyvät ns. reaalielämäämme, niin emme myöskään ole niistä vapaita, vaan "palaamme arkeen", eli siihen todellisuususkomukseen, jonka taajuutta olemme eniten ja useimmin elämämme aikana ajatuksillamme aktivoineet. Ja ahdistus siitä, että huumeita pitää saada nopeasti lisää, koska vapauttava kokemus oli huumausaineen aikaansaama, vain pahentaa narkomaanin vieroitusoireita. Samalla tavalla alkoholinkäyttäjien krapulaa pahentaa syyllisydentunne, ja niin ikään tietoisuus eli negatiivinen uskomus siitä, että "karu arki on jälleen nousuhumalan jälkeen kohdattava".

Koska unessa et ajattele, etkä siksi myöskään uneksimisen hetkellä "usko reaalitodellisuuteesi" (todellisuuttamme manifestoivat uskomukset ovat vain kullakin hetkellä aktiivisia ajatuksia), niin olet unitilassa hyvin vapaa ja luova, eivätkä unessa kokemasi tarinat useinkaan tunnu loogisilta, vaikka niissä esiintyisikin sellaisia henkilöitä ja paikkoja, jotka ovat sinulle tuttuja tai totta. Ja koska aikaa ja nk. todellista todellisuutta ei universumissa ole, niin voit unessa, eli ajatuksettomassa tilassa, olla yhtäkkiä paikoissa, joissa olet ollut joskus kauan sitten, mutta jotka eivät silti edes näytä samalta, kuin nuo tutut paikat, eli sinä vain tuossa unessa USKOT, että kyse on jostain valveilla kokemastasi paikasta tai asiasta. Roolihenkilötkin valitset unitarinoihisi täysin vapaasti, eli ainoastaan heräämishetkelläsi aktiivisen tunnetaajuuden mukaan, ja siksi unet siis vaikuttavat usein "psykedeelisiltä".

Intuitiotilassa ymmärrät kuitenkin uniesi vertauskuvia, eli voit tulkita uniasi, sillä unet kertovat siis tunnetaajuustilastasi juuri nyt. Ja siksi ns. enneunet voivat paljastaa, mitä tulet kokemaan lähitulevaisuudessa: Tietynlainen tunnetaajuustila mahdollistaa tietynlaiset manifestaatiot.

Tällaisia unessa tapahtuvia tunnetaajuustulkintoja on helppo ymmärtää, kun tietää, että valvetodellisuuttakaan ei ole lainkaan olemassa, vaan me vain uskomme siihen niin vahvasti, että se tuntuu todelta ja loogiselta, "järkevältä". Ja koska me uskomme valvetodellisuuteen ihmiskuntana kollektiivisesti, niin yhteisöllisyys  vahvistaa uskomustamme, "koska kaikki muutkin tuntuvat uskovan samaan todellisuuteen".

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan jokainen ihminen maailmassa uskoo vain omaan todellisuuskuvaansa, ja näkee maailman ja muut ihmiset tuon uskomuksen mukaisina, ja elää siksi "omassa kuplassaan" havaitsematta, että hän kokeekin maailmaansa tuossa kuplassaan yksin.


Kommentit