Mahdollisuuksia on joka hetki rajattomasti - tunnetilasi kertoo, mikä mahdollisuus on saatavillasi juuri nyt



Korkeampi minäsi (intuitio) tarjoaa sinulle joka hetki kirjaimellisesti loputtomasti mahdollisuuksia, eli vastauksia toiveisiisi.  Korkeampi minäsi ei koskaan kiellä sinulta mitään, mitä toivot. Jos manifestaatioita ei kuitenkaan tapahdu, niin se tarkoittaa sitä, että energiasi "hajoaa", koska keskität ajatuksesi sellaisiin ratkaisuihin, joita et itse ole juuri nyt valmis vastaanottamaan.

Jäät siis kiinni toiveikkuuteen, koska yrität itse miettiä ja päättää, mikä ratkaisu olisi paras juuri nyt, etkä malta kuunnella korkeamman minäsi ohjausta. Olet kärsimätön.

Kuulet korkeamman minäsi ohjauksen korkeassa tunnetilassa, eli tilassa, jossa ei kuulu lainkaan "häiritsevää kohinaa", joka estäisi suoran kommunikaation inhimillisen egosi ja korkeamman minäsi välillä.

Ja miten voit sitten päästä tuohon tunnetilaan, vaikka ajatuksia risteilee päässäsi jatkuvasti? Täydellinen ajatusmelun hiljentäminen eli meditaatio on aina varma tapa kohottaa tunnetilaasi (ajatukseton mieli on korkeassa tietoisuustasossa aina, samassa taajuustilassa, kuin missä olemme ollessamme syvässä unessa tai fyysisesti kuolleena), mutta voit oppia myös hallitsemaan ajatuksiasi tietoisesti, vaikka niitä tuleekin mieleesi.

Rauhoita mielesi, ja ajattele korkeampaa minääsi olentona (muista, että tuo olento ei ole enkeli, henkiopas, eikä "jumala", vaan se olet sinä itse; myyttiset olennot ovat nekin vain ajatuksia itsestään), joka istuu ihanassa paikassa suunnattomien aarteiden ja rajattomien mahdollisuuksien keskellä. Odottaen loputtoman tyynenä, että sinäkin tulisit tuohon aarrekammioon. Kaikki nuo aarteet ovat omia luomuksiasi, ja siksi ne ovat sinun, ja vain sinä voit ne "lunastaa".

Kun sinulla on negatiivinen tunnetila, ja keskität ajatuksesi jo manifestoituneisiin olosuhteisiin, jotka eivät miellytä sinua, niin ovi tuohon aarrekammioon on kiinni. Huomaa, että kaikki nuo ihanat asiat ovat kuitenkin samaan aikaan koko ajan ulottuvillasi, ikään kuin ohuen harson takana, sinä itse et vain havaitse niitä, koska et usko niiden olemassaoloon tunnetasolla. Se, mihin et itse usko, ei ole totta - sinulle.

Mutta kun unelmoit, ja mielikuvituksesi lähtee todella esteettömään lentoon, jolloin leijut kirjaimellisesti pilvilinnoissa (järkesi ja negatiiviset tunnemuistosi eivät kahlitse unelmiasi), unohtaen kokonaan ns. reaalitodellisuuuden, niin tuo mielentila on aivan samankaltainen kuin silloin, jos harjoittaisit ns. tietoista unennäköä, jota jotkut alkuasukasheimot käyttävät edelleen manifestointiin. Tietoinen unennäkö on siis mahdollista myös valveilla ollessamme.

Ns. todellisuus ja yön aikana näkemämme unet eivät nimittäin eroa millään tavalla toisistaan. Me vain uskomme reaalimaailmaamme vahvemmin, kuin usein sekavilta ja epäloogosilta vaikuttaviin uniimme. Molemmissa unissa on kyse vain ja ainoastaan värähtelytaajuuksien kuvallistamisesta! Ja niinsanottu todellisuus ei ole koskaan mitään muuta.

Kun tiedät ja tiedostat, että korkeammalla minälläsi on siis LOPUTTOMASTI mahdollisuuksia tarjottavanaan, niin pääset noita mahdollisuuksia hyvin yleisesti ajattelemalla helposti mielentilaan, jossa epäusko ei hajoita energioitasi (et siis yritä väkisin saavuttaa mitään tiettyä manifestaatiota). Ja kun sitten olet vakaasti tuossa loputtomiin mahdollisuuksiin uskovassa ja luottavaisessa, lapsenomaisessa mielentilassa, niin voit alkaa kokeilla vähitellen myös mieleesi tulevien yksittäisten mahdollisuuksien tarkentamista, ja havainnoida samalla, miten kehosi eli tunnetilasi vastaa kuhunkin ajatukseen.

Esimerkiksi: "Myyn autoni viikon sisällä" kyllä? - ei?

                      "Voitan rahapeleissä tänään" kyllä? - ei?

                       "Eilen kohtaamani ihminen on minulle hyvä seurustelukumppani" kyllä? - ei?

                        "Saan työpaikan, jota eilen hain?" kyllä? - ei?

                        "Terveydentilani on parempi jo tänä iltana?" kyllä? - ei?

Jos selvää tunnetason vastausta ei tule, niin sinun ei tule keskittää ajatuksiasi asioihin, joita koskevia kysymyksiä esitit. Sillä jos joku idea on todella sellainen, johon sinun kannattaisi juuri nyt tarttua, niin tunnetilasi on SELKEÄSTI positiivinen, ajatellessasi tuota ideaa! (tätä kuvaa vanha englanninkielinen sananlasku: "If it is not hell yes, it is hell no!")

Jos joku ajattelemasi ajatus saa tunnetilasi laskemaan, niin kohdista ajatuksesi takaisin tuonne loputtomien mahdollisuuksien aarrekammioon, tai johonkin toiseen mahdollisuuteen, jos se tuntuu paremmalta. Tunnetilasi ovat täysin varmoja indikaattoreita siitä, mitä juuri sinä olet kullakin elämäsi hetkellä valmis vastaanottamaan, eli todellistamaan. Ja tämä johtuu siitä, että korkeammalla minälläsi on hallussa korkeampi tieto, korkeampi minäsihän ei tunne lainkaan negatiivisia tunteita, jotka estäisivät tuon tiedon välittymisen.

Myös sinulla voi olla hallussasi tuo korkea tieto, ellet itse estä sen virtausta negatiivisilla tunnetiloillasi.

Ja siksi on tärkeää, että valitset aina ensin ilon ja mielenrauhan, eli palaat epätietoisuuden hetkellä "omaan kaikkitietävään keskukseesi" - et siis missään tapauksessa yritä kovemmin, koska yrittäessäsi suunta on väärä! - ja vastaanotat vasta sen jälkeen ideoita ja ajatuksia, jotka ovat siis täysin varmasti lähtöisin korkeamman minäsi taajuustilasta.

Elämän tarkoitus on onnellisuuden tunne, tavoittele siis aina ensisijaisesti sitä -  ja vain sitä! Sillä onnellisuuden tunne mahdollistaa myös kaikkien muiden toiveidesi toteutumisen.

Kommentit