Jos tunnet tyytyväisyyttä, vaikka olosuhteissasi ei näytä tapahtuneen suuria muutoksia, niin olet parhaillaan kulkemassa helpointa mahdollista polkua kohti päämäärääsi



Tyytyväisyys, kuluvasta hetkestä nauttiminen, ja harmonisen ilon tunne, ja toisaalta ikävystymisen ja levottomuuden tunne, ovat siis aivan erilaisia tunnetiloja. Ensimmäinen on mielentila, jossa ei ole vastustusta eli resistanssia, kun taas jälkimmäinen, negatiivinen tunnetila kertoo, että estät itse itseäsi kulkemasta eteenpäin, eli kieltäydyt kuuntelemasta korkeamman minäsi ohjausta (ja juuri tästä kieltäytymisestä kertoo tuo negatiivinen tunnetilasi).

Puhdas elämänilo on mielentila, jossa pienet lapset usein ovat. Heille koko maailma on avoinna, konkreettisesti ja kirjaimellisesti. Sama tunnetila tekee myös rakastuneen, tai muita toiveitaan juuri saavuttaneeen "ikionnelliseksi". Tuo euforinen tunnetila saa ihmisen uskomaan, että "kaikki on mahdollista" - koska näin myös todella on. 

Ajattele olosuhteista riippumatta tuntemaasi onnellisuudentunnetta kuin "uudelleensyntymänä", jonka jokainen sielu kokee syntyessään pienenä vauvana uuteen ruumiiseen. Vaikka tuon vauvan elämä kestäisi vain muutamia sekunteja, niin hän tuntee suurta mielihyvää siitä, että "loi ja manifestoi itselleen kehon".

Puhdas elämänriemu on siis kuin puhdas taulu, "tabula rasa", johon voit piirtää mitä tahansa, ja piirroksesi toteutuu - joko välittömästi, tai helpon ja iloatuottavan prosessin kautta (iloa tuottava matka on itsessään suuri aihe iloon, ei pelkästään paluumme matkalta takaisin kotiin!).

Voit ajatella tuota tunnetilaa myös kovaa vauhtia kulkevana junana tai lentokoneena, jonka hurjaa vauhtia ei estä mikään. Esimerkiksi matkustajalentokoneen nopeus ilmassa on yleensä noin 900 km/h, eikä vauhtia silti matkustamossa istuvien näkökulmasta tunnu olevan juuri lainkaan. Tämä johtuu siitä, että emme taivaalla näe kaikkea sitä, mitä lentokone maan pinnalla samaan aikaan ohittaa, emmekä tunne ilmavirtausta, joka tuntuu koneen ulkopuolella. Jos lentokone kulkisi maan pinnalla samaa vauhtia, niin tunne olisi järisyttävä. Tällaisia kiihdytyskokeita 1000 km/h, jopa 1600 km/h:n nopeuteen on maan pinnalla autoilla tehtykin, mutta matkustajan näkökulmasta tuollainen vauhti tuntuu siis maan pinnalla epämiellyttävältä, vaikka ilmassa se ei tunnu "miltään".

Jos heräät jonakin aamulla, etkä "muista mistä sinun piti olla huolissasi", niin ota tuosta korkeasta tunnetilasta kaikki irti, ja ruoki ja vaali ja hehkuta iloasi, kohdistamalla ajatuksesi tietoisesti jo olemassaoleviin positiivisiin asioihin elämässäsi. Tuollainen korkea tunnetila on kirjaimellisesti kullanarvoinen, eli avoin portti "uusiin sfääreihin", pysyvästi uuteen, korkeampaan taajuustilaan, jossa sinulle avautuu aivan uudenlaisia mahdollisuuksia, täysin uusia näköloja, jotka vielä eilen eivät olleet sinulle mahdollisia.

Tästä tunnetaajuustason kohoamisilmiöstä, jossa kohoamme tietyllä synkronisella hetkellä "seuraavalle tasolle",  johtuu myös se, että romanttinen rakkaus mahdollistaa usein suuren muutoksen meissä ja elämässämme, ihan konkreettisesti.

Rakastunut nimittäin rakastaa täysin ehdoitta siksi, koska hänen oma perusolemuksensa on puhdasta rakkautta, ja koska hän kohdistaa tuossa korkeassa tunnetilassa huomionsa toiseen ihmiseen, joka on hänkin perusolemukseltaan puhdasta rakkautta. Näiden kahden ihmisen "sopivuudesta toisilleen" tuo tunne ei kerro mitään, sillä puhdas rakkaus kirjaimellisesti kaataa raja-aitoja ihmisten väliltä, ja tekee esim. luonne- ja tapakulttuurieroista "rikkautta". Ehdottomasti rakastava voi siis suunnattomalla positiivisella voimallaan myös muuttaa muita ihmisiä toiveidensa kaltaisiksi, koska rakkaus on ainoa todellinen voima universumissa. Rakkaus saa siis kaksi hyvin erilaistakin ihmistä "sulautumaan toisiinsa", korkean taajuuden yhdistävän sidoksen, eli tunneresonanssin kautta. Sillä tuo sidos yhdistää koko ihmiskuntaa, ja koko muuta luomakuntaa, aina ja ikuisesti.

Ja toisaalta: Ehdottomasti rakastava voi täydellisen vapaana luojana löytää myös uuden kumppanin, jos hänen nykyinen kumppaninsa pysyy matalammassa taajuustilassa (olemme täysin vapaita valitsemaan myös negatiivisen, rajallisen todellisuuden). Ja totuus on, että hyvin erilaisessa värähtelytaajuudessa elämää kokevat ihmiset "hylkivät" toisiaan, koska he eivät ole tunnetaajuusresonanssissa keskenään. Ja mitä vakaammin toinen osapuoli pysyy korkeassa tunnetilassa, niin sitä selkeämpänä näyttäytyy myös negatiivisemman puolison resistanssi, koska korkean taajuuden valo saa varjot syvenemään. Korkeassa tunnetilassa oleva on kyllä toisaalta koko ajan yhteydessä kumppaniinsa korkeaan minuuteen, mutta hän voi myös vapauttaa tuon kumppanin, ja löytää helposti ja nopeasti uuden, tuntematta lainkaan kärsimystä (joka johtuu siis vain negatiivisista tunteista), koska ehdottomasti rakastavalle "kaikki portit ovat avoinna". Ja silti ehdottomasti rakastava on jättänyt pysyvän, positiivisen tunnemuiston myös negatiivisemmassa taajuustilassa edelleen olevaan kumppaniinsa. Hehän ovat eläneet toinen toistensa kanssaluojina, ja luoneet siis toisistaan korkeaan värähtelytaajuuteen ns. unelmaversiot. Tätä tarkoittaa uskonnoissa esiintyvä termi "ikuinen avioliitto". 

Katumuksen negatiivinen tunne, jota jotkut puolisonsa itse jättäneet tuntevat, johtuu siitä, että katuva tuomitsee itseään, ja haluaisi palata menneeseen suhteeseen, johon ei ole enää paluuta, jos jätetty on päättänyt hyväksyä muutoksen, ja rakastaa jättäjää täysin ehdoitta, kunnioittaen hänen oikeuttaan tehdä vapaasti omia päätöksiä. Mutta jos taas jätetty osapuoli tuntee sääliä (joka sekin on negatiivinen tunne) jättäjää kohtaan, niin suhde voi jatkua, kunnes ero tapahtuu uudelleen, koska sidos puolisoiden välillä on siis koko ajan negatiivinen, eli ehdolliseen rakkauteen perustuva. Mutta jos molemmat osapuolet rakastavat toisiaan ehdoitta, eivätkä enää takerru menneisiin negatiivisiin muistoihin (eivät aktivoi niitä ajatuksillaan), niin suhde voi alkaa myös täysin uudelleen "puhtaalta pöydältä".

Älä siis ole huolissasi, jos mitään erityistä ei tunnu juuri nyt tapahtuvan, mutta tunnet silti tyytyväisyyttä ja onnellisuutta ilman mitään "järkevää" syytä. Sillä tuossa tunnetilassa mikä tahansa toiveesi voi toteutua, millä hetkellä tahansa, koska et itse negatiivisine ajatuksinesi ja huolinesi estä toiveidesi manifestaatioita. Kuvittele siis itsesi istumaan tuohon lentokoneeseen, joka on juuri nyt etenemässä hurjaa vauhtia kohti ihania, uusia seikkailuja. Vaikka istut edelleen lentokoneessa, niin tiedät, että olet matkalla kohti iloa, ja siksi sinulla on syytä iloita myös matkasta.

Kaikki voimasi on aina tässä hetkessä, ja voimasi on kaikkein suurin juuri silloin, kun uskot itse tunnetasolla omaan kaikkivoipaisuuteesi.

Kommentit