Voit kokea onnellisuutta ja tyytyväisyyttä vain sallimalla itsellesi niitä asioita, joita olet jo toiveillasi luonut



Ja toisin päin: Sallimalla, eli ottamalla vastaan toiveitasi, koet poikkeuksetta aina tyytyväisyyttä ja elämäniloa. Et siis voi palata takaisin päin, ja "tyytyä vähempään", kuin mitä olet ajatuksillasi luonut. Jos yrität tehdä niin, niin tunnetkin tyytymättömyyttä.

Esimerkki: Olet toivonut, että voisit maksaa velkasi, joita et alun perinkään halunnut. Jouduit ehkä ottamaan velan hetkellä, jossa sinulla oli muitakin vaikeuksia, ja otit siis velan "pakon edessä", tai koska yritit liian kovasti selviytyä, joten et todellisuudessa ollut tyytyväinen elämääsi velanoton hetkellä. Velka oli siis tuolla hetkellä paras, vaikkakin mielestäsi huono vaihtoehto.

Velkasi on kuitenkin niin suuri, että ajatellessasi tuota velkaa ja sen suuruutta tunnet turhautumista, jopa toivottomuutta, eli uskot, että velkasi maksamiseen menee vuosia (ja lainapapereissasi myös lukee niin, joten sinun on helppo uskoa, että se on "totta"), etkä kuitenkaan haluaisi viettää suurta osaa elämästäsi velkasi vankina. Kun yrität miettiä, miten voisit tuon velan maksaa, jotta sinulla olisi rahaa myös elämästä nauttimiseen, niin mieleesi tulee vain joko vaikeita, epämiellyttäviä, hyvin pitkäkestoisia  tai hyvin "epätodennäköiseltä" tuntuvia vaihtoehtoja: Voisin tehdä muutaman vuosikymmenen ahkerasti töitä (jolloin olisit siis kaikki nuo vuodet "työn ja velan orja"), voisin myydä omaisuuttani, voisin voittaa lotossa, voisin löytää hyvin varakkaaan puolison, voisin löytää jotain hyvin arvokasta vahingossa, voisin saada niin ainutlaatuisen idean, että suuri joukko ihmisiä haluaa maksaa jalostamastani ideasta.

Mitä enemmän yrität miettiä, MITEN velkasi maksaminen onnistuu, niin sitä epämiellyttävämmältä sinusta tuntuu. Ja tämä johtuu siitä, että yrität, jolloin tunnetaajuutesi laskee. Korkeampi minäsi tietää jo, mikä on kaikkein helpoiin polku kohti täydellistä velattomuutta, joka siis on sydämesi toive. Ja nyt sinun tulisi vain malttaa mielesi ja antaa korkeamman minäsi ohjata sinua ratkaisua kohti, helposti ja optimaalisen nopeasti.

Ja juuri tämä irtipäästäminen, olosuhteiden kontrolloinnin lopettaminen, on useimmille meistä suunnattoman vaikeaa. Vaikka teoriassa voisi ajatella, että juuri ongelmista irtipäästäminen olisi todella helppoa - sinunhan ei tarvitse TEHDÄ mitään - vaikeaa, raskasta ja epämiellyttävää - jos päästät irti ongelmastasi, ja pyrit vain ilahduttamaan itseäsi, millä tavalla tahansa.

Irtipäästäminen on vaikeaa siksi, että kun yrität itse tehdä universumille ja korkeammalle minällesi kuuluvia tehtäviä, niin et ole intuitiivisessa selkeyden tilassa, vaan ikään kuin sumussa, jossa et voi nähdä oikeaa suuntaa, etkä oviaukkoa, joka on juuri siinä edessäsi ja ovi on auki. Ja niin kauan, kun yrität selviytyä yksin siellä sumussa, niin vetovoiman laki myös pitää sinut tuolla sumussa harhailemassa, ja hapuilemassa sokeana ulospääsytietä, koska negatiivinen tapahtumaketju on tuossa värähtelytaajuudessa koko ajan käynnissä, ja voimistuu koko ajan, vahvistaen itse itseään.

Mutta jos päästätkin irti, ja pyrit ainoastaan löytämään JONKIN iloisen asian, johon kiinnität huomiosi, eli pyrit näkemään valoa, niin vetovoiman laki alkaakin samalla hetkellä johdattaa sinua juuri tuota valoa kohti. Ja tuolloin positiivinen tapahtumaketju käynnistyy välittömästi, ja alkaa sekin heti myös voimistua. 

Tästä syystä kaikki voimasi on aina tässä hetkessä. Eivätkä suurimmatkaan toiveesi ole "kaukana", eikä niiden saavuttaminen vaadi "vuosien uurastusta" - se, miten kauan olet kieltänyt itseltäsi omia unelmiasi ei kerro mitään siitä, kuinka nopeasti voit nuo unelmat lopulta saavuttaa - vaan kaikki nuo fantastiset unelmat ovat kirjaimellisesti kätesi ulottuvilla, vain tuon ohuen sumuverhon takana. Ja ainoa asia, joka estää sinua saavuttamasta niitä, on se, että koska et itse havaitse noita unelmia, etkä usko että ne ovat olemassa, niin et tiedosta, että ne ovat siinä edessäsi.

Pitkä "toivoton tai haastava elämänjakso" tekee päin vastoin vain helpommaksi unelmiesi saavuttamisen, koska toiveidesi virta on kerännyt itseensä valtavasti voimaa, ja joka ikinen kysymyksesi on luonut korkeamman minäsi taajuustilaan vastauksen. Ja kun vihdoin päästät irti, ja "pato murtuu", niin toiveitasi toteutuu yhdellä kertaa jopa niin paljon, että koet universumin palkitsevan sinua aivan liikaa. Mutta kyse on siis vain omista toiveistasi, joista monia et enää edes muista koskaan toivoneesi.

Kaikki kokemasi elämä on laajentanut sinua, ja jalostanut unelmiasi. Ja tuo laajentunut itsesi on se olemus, jota kohti kuljet aina ja poikkeuksetta silloin, kun koet iloa ja tyytyväisyyttä, mistä tahansa syystä. Et voi koskaan peruuttaa toiveitasi, sillä ajatukset ovat energiaa, joka ei katoa. Mutta voit valita korkeamman minäsi aarrekammion lukemattomista, itse luomistasi ihanista asioista aina sinua kullakin hetkellä eniten miellyttäviä, keskittymällä noihin tiettyihin asioihin KORKEASSA tunnetilassa. Kukaan tai mikään itsesi ulkopuolinen voima ei siis pakota sinua valitsemaan esimerkiksi sellaista "vanhaa unelmaa", josta olet joskus unelmoinut, mutta jota et enää halua. Sinä olet täydellisen kaikkivoipa ja vapaa.

Mutta huomaa: Jos olet negatiivisessa tunnetilassa, niin saatat vain kuvitella, että et halua enää jotakin vanhaa ja saavuttamatonta unelmaa siksi, että sen tavoitteleminen on kestänyt jo niin kauan, tai että et tuossa tunnetilassa enää lainkaan usko sen saavuttamisen mahdollisuuteen. Ja juuri tästä syystä sinun tulee ennen muuta tavoitella aina vain korkeaa tunnetilaa, sillä vain ollessasi resonanssissa oman korkeamman minäsi kanssa olet selkeyden tilassa, suhteessa kaikkiin unelmiisi, eli korkeampi minäsi ohjaa sinua oikeaan suuntaan, "epäuskosi ohitse". Tällainen toivottomuuden kokemus saattaa syntyä esimerkiksi tilanteessa, jossa sinulla on suuri asuntolaina, ja haluat myydä sinulle rakkaan kodin vain siksi, että voisit päästä eroon tuosta lainasta. Tuolloin myymisen yrittäminen tapahtuu negatiivisessa tunnetilassa (myös toiveikkuus on negatiivinen tunnetila!), jolloin myyminen on vaikeaa, koska yrität saavuttaa jotakin sellaista, joka onkin ristiriidassa todellisen toiveesi kanssa. Tällöin energiasi ikään kuin "hajaantuu", ja jäätkin paikallesi, koska yrität samanaikaisesti edetä kahteen päinvastaiseen suuntaan: Sekä lähtöpiste ("luovun unelmastani, koska se on mahdoton, ja palaan sinne, mistä lähdin"), että tuo unelma tuntuvat olevan molemmat todella kaukana, jolloin jäätkin paikallesi, ja koet tilanteen täysin toivottomana, "jumissa olemisena". 

Tuollainenkin kokemus on kuitenkin pelkkä mielesi luoma harha. Et ole kaukana unelmastasi, vaan ajattelet vain epäuskon tunnetilassasi sitä pitkää ja uuvuttavaa aikaa, jonka olet jo käyttänyt tuloksettomaan unelmointiin, ja kuvittelet, että unelmasi saavuttamiseen kuluu aikaa toinen mokoma. Ja se ei ole totta!

Eli tietoisen luojan kaksi kultaista sääntöä ovat: 

1. Älä koskaan yritä tavoittaa mitään toivetta ajattelemalla sitä tarkasti,  jos tunnetilasi on tuota asiaa ajatellessasi vähänkään turhautunut tai epäuskoinen, sillä ajatukset joita vastaanotat, ovat tuolloin lähtöisin negatiivisesta ajatusvirrasta - eli epäuskoasi vahvistavia.  

2. Kun tunnetilasi on hyvin korkea, niin unelmoi tuolla hetkellä sellaisista asioista, jotka piirtyvät helposti, selkeinä ja "elävän tuntuisina" mieleesi, ja joiden ajatteleminen ei laske tunnetilaasi, vaan tunnetilasi pysyy korkeana. Tuo jälkimmäinen tekniikka nopeuttaa juuri niiden asioiden manifestoitumista, joita siis tuossa korkeassa tunnetilassa visualisoit. Tätä tarkoittaa kun sanotaan, että meidän tulee aina unelmoida "kevyesti". Unelmointia ei siis pidä koskaan yrittää, vaan ensin tulee aina pyrkiä tavoittamaan korkea tunnetila, ja sen jälkeen unelmia tulee vain vastaanottaa mieleensä (korkealla taajuudella värähtelevästä ajatusvirrasta)!

Kaikkien toiveidesi olemus on siis koko ajan jo olemassa, eikä mikään unelmasi ole koskaan "kaukana", tai vaikeasti saavutettava. Kaikki epätoivon tunteemme johtuvat aina ja poikkeuksetta vain siitä, että olemme epätoivoa tuntiessamme niin matalassa tunnetilassa, että unelmamme on saavuttamaton juuri tuon TUNNETILAN takia (unelmasi värähtelee korkeassa taajuustilassa, sinä itse taas matalassa). 

Kaikki tunnetilamme vetävät puoleemme aina täsmälleen samalla taajuudella värähtelevää: Epätoivo vahvistaa aina itse itseään, masentunut kokee masentavia kokemuksia. Pelko saa sinut kokemaan pelottavia asioita. Viha saa sinut törmäämään vihaaviin ihmisiin, tai kokemuksiin, jotka herättävät sinussa vihaa tai syyllisyyttä. Toiveikkuus saa sinut vetämään puoleesi lisää toiveikkuuden kokemuksia, mutta ei vielä toiveidesi manifestaatioita (toiveikkaana et täysin usko unelmaasi). Turhautumisen tunnetilassa vedät puoleesi lisää turhauttavia kokemuksia.

Pyri siis aina päästämään irti toivotttomalta tuntuvasta toiveestasi, ja ajattele sen sijaan asioita, joihin jo uskot, ja joista nautit ja iloitset. Sillä positiivinen tapahtumaketju käynnistyy aina välittömästi silloin, kun tunnetilasi on korkea, mistä tahansa syystä.

Valitse siis aina lyhyeksi hetkeksi hieman korkeampi tunnetila, kuin missä juuri nyt olet (muutama sekunti astetta korkeampaa tunnetilaa riittää, ja silloin et jää kiinni esim. negatiivisiin tunteisiin kuten vihaan), sillä vapautumalla aina hieman matalammasta tunnetilasta korkeampaan vapaudut lopulta manifestoimaan mitä tahansa toiveitasi: 

Pyri masentuneena tuntemaan hetki vihaa (viha on voiman tunne suhteessa masennukseen). Syyllisyyttä kokiessasi syytä hetki olosuhteita ja muita ihmisiä. Syytettyäsi muita pyri tuntemaan noita muita kohtaan hetki empatiaa ja sääliä. Sääliessäsi muita (tai itseäsi) pyri tuntemaan toiveikkuutta. Toiveikkuutta tuntiessasi pyri tuntemaan uskoa ja luottamusta. Uskoessasi pyri tiedostamaan, että unelmasi on todellakin jo totta ja saavutettavissasi. Ja tuolloin olet saavuttanut unelmasi, sillä tunnetasolla TIEDÄT, että se on olemassa, jolloin se on olemassa.

Päästä irti, vapaudu tuntemaan puhdasta elämäniloa - ja saat kaiken, mitä toivot.


*********************

Voit vielä ilmoittautua Barbaarikaartanossa lauantaina 20.3.2021 järjestettävvään Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen. Avustamme kuljetuksissa Porvoon keskustasta kartanolle, ja myös majoittuminen kartanoon on mahdollista kauempaa saapuville.

Herkulliset ja runsaat itämaiset kasvisruuat, sekä kaikki virvokkeet ja välipalat kuuluvat kokonaishintaan 50 e. 

Kohtaamisessa voit kohottaa omaa tunnetaajuuttasi ja tietoisuuttasi muiden korkeassa tunnetaajuustilassa olevien myötävaikutuksella helposti, jolloin myös toiveidesi manifestaatioiden taajuudet "avautuvat  sinulle  värähtelytaajuutesi kohoamisen myötä.

Barbaarikartanossa on myös kirpputori, jossa on myynnissä mm. esiintymisvaatteita, goottivaatteita, pikkumustia ynnä muuta juhlavaa, ja itämaista sekä muuta eksoottista esineistöä, suitsukkeita ym.

Lisätietoja: lepisti at hotmail.com.


Kommentit