Tietoisen Luojan teesit

 




Tietoisen Luojan teesit: 


-Universumia ylläpitävä voima on vetovoiman laki: Samanlainen vetää aina puoleensa samanlaista. 

-Olet perusolemukseltasi kaikkivoipa, täydellisen vapaa, oman elämäsi luoja. 

-Luot itse oman todellisuutesi ajatuksillasi, joka hetki. 

-Elämän tarkoitus on kokea iloa, jonka aikaansaa luominen, ja toiveidesi toteutuminen. 

-Onnellisuus on sitä, että vapaudut astetta negatiivisemmasta tunnetilasta. Voit kokea hetkellisesti onnellisuutta myös vihatessasi, sillä viha vapauttaa sinut masennuksesta.

-Olet ikuisesti keskeneräinen, eli voit kokea onnellisuutta vain luomalla ja kokemalla elämää.

-Onnellisuus on vain tunnetila, jota kokiessasi olet resonanssissa oman, korkeamman minäsi kanssa. 

-Voit olla onnellinen vain juuri nyt, koska tässä hetkessä kokemasi onnellisuus mahdollistaa tulevan hetken onnellisuuden (positiivinen tapahtumaketju). 

-Kaikki, mihin itse tunnetasolla uskot, on aina totta. 

-Jokainen ajatus, joka on koskaan ajateltu, on ikuisesti olemassa. 

-Todellisuutesi on aina oman tunnetilasi mukainen, ja vastaanotat ajatuksesi todellisuudesta kollektiivisista ajatusvirroista. Olet siis kuin radiovastaanotin, joka on kunakin hetkenä viritetty tietylle tunnetaajuudelle. 

-Sallit itsellesi toiveitasi aina silloin, kun tunnetilasi on positiivinen. 

-Kaikki, mitä vastustat, lisääntyy aina. 

-Voit vain vetää asioita puoleesi, et koskaan hankkiutua eroon mistään. Kaikki, mihin keskität huomiosi, lisääntyy aina. 

-Helpoin polku on valita tietoisesti korkea tunnetila, eli kulkea myötävirtaan, taistelematta olosuhteita, ja muita ihmisiä vastaan. 

-Kärsimyksen aikaansaa huomion keskittäminen ongelmaan, eli ei-toivottuun - ratkaisun ja toivotun sijasta. 

-Emme ole erillisiä. Ehdottoman rakkauden tunnetilassa koet yhteyden korkeaan tietoisuuteen, Kaikkeen Mikä On. 

-Teet aina itse kanssaihmisistäsi sellaisia, kuin miten he kohtelevat sinua. Muut ihmiset ovat seurassasi juuri sellaisia, kuin millaisia uskot itse heidän olevan.

-Anteeksiantaminen on sitä, että lopetat negatiivisen kokemuksen ajattelemisen. Kun olet itse puhtaan myötätunnon tunnetilassa, niin negatiiviset kokemuksesi lakkaavat olemasta olemassa.

-Kaikki mikä on, on vain ajatus itsestään. 

-Todellisuus on vain aistiesi tulkinta värähtelytaajuuksista, eli absoluuttisesti olemassaolevaa todellisuutta ei ole olemassa. Ilman sinun tulkintaasi värähtelystä ei olisi mitään. Olet siis oman universumisi keskipiste, Kaikki Mikä On. 

-Todellisuuskokemuksen näennäinen kollektiivisuus vahvistaa uskoasi fyysisen maailman ”olemassaoloon”. Jokainen ihminen kokee kuitenkin todellisuuden eri tavalla. 

-Tietoisuuden kuolemaa ei ole olemassa, vapaudut fyysisessä kuolemassa vain negatiivisista tunnetiloistasi, eli ei-toivotun kokemuksista. 

-Synnyt ikuisesti uudelleen, laajentamaan kokemuksillasi ja toiveillasi tietoisuutta, sillä luominen ei pääty koskaan, ja ilman uuden luomista ei olisi mitään. 

-Ongelmat ovat aina arvokkaita tienviittoja, jotka tarkentavat omia unelmiasi: Älä jää tuijottamaan tienviittaa, vaan seuraa sen ohjausta. 

-Olemme niin vapaita, että voimme valita vankeuden. 

-Ihmiset, joista et pidä, ilmentävät peilin tavoin sinun omia negatiivisia tunteitasi, ja he ovat siksi kaikkein arvokkaimpia kanssaluojiasi. 

-Korkeampi minäsi ohjaa sinua joka hetki kohti toiveitasi. Korkeassa tunnetilassa havaitset intuitiivisesti tuon ohjauksen.

-Korkeampi minäsi ei koskaan katso taakse päin, eikä tulevaisuutta ole olemassa, sillä tuleva hetki muuttuu koko ajan nykyhetkeksi. 

-Korkeampi minäsi on tärkein ihmissuhteesi.

Kommentit