Mihin perustuu sellainen taloudellinen menestyminen, joka ei vaadi kärsimystä ja uurastusta?


 

Heti aluksi muistutus: Raha ei tee omistajaansa onnelliseksi, ellei rahan haltija arvosta rahojaan, ja pohjimmiltaan siis omaa itseään, eli oikeuttaan saada tuota rahaa.

Mutta toisaalta raha ei tee ketään myöskään onnettomaksi, vaan rahaa ja omaa itseään arvostava kokee onnellisuutta saadessaan rahaa. Hän ei siis tunne syyllisyyttä siksi, että hän manifestoi itse rahaa, kun taas  joku toinen ihminen on köyhä. Vaan hän tuntee myötätuntoa tuota köyhempää kohtaan, ja antaa samalla positiivisen esimerkin tuolle köyhemmälle siitä, että rikastuminen on mahdollista kenelle tahansa, korkeassa tunnetilassa.

Kuinka sitten tietoinen rikastuminen ilman uurastusta (jota voidaan kutsua myös alkemiaksi), eli vaurastuminen ilman negatiivisessa tunnetilassa tapahtuvaa yrittämistä, tapahtuu?

Vastauksen avain on juuri tuossa tunnetilassa: Korkeassa tunnetilassa oleva ihminen vastaanottaa intuitiivisesti koko ajan uusia mahdollisuuksia vastaanottaa vaurautta, jota hän itselleen toivoo.

Kaikki taloudellisesti menestyneet liikemiehet ja -naiset tietävät, että sellainen ihminen rikastuu, joka ei pelkää rahan loppuvan. Eli hän luopuu rahasta iloisena siitä, että joku muu saa tuon rahan, eikä hän siis sure rahan menettämistä (toinen ihminen ei ole erillinen itsestä, jolloin antaja iloitsee saajan kanssa, vs. muslimien almunantamisperinne). Hän siis suhtautuu rahaan kuin hengitysilmaan: Välillä on hengitettävä myös ulos, jotta voi hengittää sisään.

Raha siis virtaa siihen uskovan luokse samalla logiikalla, kuin rakkaus virtaa rakkautta tuntevan luokse. Eli sellainen ihminen löytää aina rakastavia ihmisiä ympärilleen, joka ei pelkää rakkauden menettämistä, koska hän tuntee itse rakkautta, eikä edellytä muiden ihmisten antavan rakkautta hänelle.
 
Eli liiketoiminnassa on tärkeää se, että RAHA LIIKKUU, koska kun tehdään kauppaa (vaikka tappiolla), niin uskotaan tunnetasolla kaupankäynnin jatkuvuuteen. Esim. vanhat romanimiehet sanovat, että rahan pitää kiertää, ja kun se kiertää, niin se tulee jossain vaiheessa moninkertaisena myös sen ihmisen luo, joka sen laittoi ILOISENA kiertoon (tähän samaan on alunperin perustunut myös pahamaineiset ns. kiertokirjeet, ne ovat siis olleet alunalkaen alkemistisia, eivät huijauksia).
 
Ja koska raha on vain energiaa, kuten kaikki muukin ns. olevainen universumissa, niin rahan eli energian liikkeen aikaansaama toiveikkuus ("toivon, eli ajattelen saavani voittoja") myös toteutuu, koska rahan liikkeellepanija uskoo korkeassa tunnetilassaan ajatustensa eli toiveidensa manifestoituvan (vs. buddhalaismunkki levitoi koska hän todella tunnetasolla uskoo sen olevan mahdollista).
 
Ja kulttuurissamme on valtavasti jäänteitä siitä, että tämä tieto ajatusten manifestaatiosta on ollut muinoin ihan kaikilla ihmisillä, siis shamanistisella aikakaudella. Esimerkiksi se, että liikemiehet hierovat käsiään yhteen, kun rahaa "saattaa olla tulossa" siksi, koska käsien hierominen kohottaa energiatasoa. Samoin niinkin arkinen asia kuin taputtaminen kannustettaessa urheilijoita pohjautuu energian liikkeen tarkoitukselliseen kiihdyttämiseen, eli "tunnelman kohottamiseen", ja "menestysuskon valamiseen".
 
Myös sananlaskuissa on todella paljon tähän vetovoiman laki -ajatteluun (samanlainen vetää puoleensa samanlaista, uskomukset toteutuvat) liittyviä sananparsia: "Raha tulee rahan luo", "sitä saa mitä tilaa (tunne- ja ajatustasolla)", "antaessaan saa tuhatkertaisesti", "tavara itsensä kaupitsee" (ajatus kaupaksi menemisestä manifestoituu ennemmin tai myöhemmin).
 
Negatiivisesta manifestaatiosta kertovia sanontoja: "Pata kattilaa soimaa", "joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa", "minkä taakseen jättää sen edestään löytää" (negatiiviset tunnemuistot vaikuttavat kokemuksiimme niin kauan, kunnes ne muutetaan tunnetasolla positiivisiksi), "syitä on niin sysissä kuin sepissäkin", "usko siirtää vuoria", "puoliksi tyhjä lasi on myös puoliksi täynnä" jne.

Kaikki nämä ovat myös yleisuskonnollisia, eli ajatus ajatuksilla manifestoinnista (eli ihmisestä oman todellisuutensa luojana) on alun perin kuulunut kaikkien maailman uskontojen oppiin.

****************
Vielä ehdit ilmoittautua mukaan Korkean tunnetaajuuden kohtaamiseen lauantaina 20.3.2021 Barbaarikartanosssa. Lisätietoja aiemmissa blogiteksteissä. Tervetuloa! (myös majoittumismahdollisuus kauempaa tuleville).

Kommentit