Yleisökysymys: "Laskevatko rikkinäiset tavarat värähtelytaajuuttamme?"



Ihmiskunnalla on aina ollut - ja on - kollektiivisia, "myyttisiä" uskomuksia, jotka vaikuttavat myös sinuun, jos uskot niihin itse. Tällaiset uskomukset voivat olla niin negatiivisia kuin positiivisiakin. Kyse on kollektiivisista ajatusvirroista, jotka ovat ikuisesti olemassa, koska jokainen ajatus, joka on koskaan ajateltu, on energiaa, joka ei koskaan katoa. Mitään tämän "mystisempää" ei siis liity mihinkään uskomuksiin, ei negatiivisiin, eikä positiivisiin.

Negatiivisia, eli pelon tunnetilaan perustuvia kollektiivisia uskomuksia, ovat esimerkiksi epäonnen päivä 13. perjantai, tikapuiden ali käveleminen, musta kissa kulkee tien yli, rikkinäiset vaatteet, "paha silmä", ja feng shuissa esim. se, että kodin wc on liian "hienoksi" sisustettu. 

Tällaiset negatiiviset  uskomukset toimivat samalla tavalla itse itseään toteuttavina, kuin amuletit ja muut onnea tuottavat esineet onnea tuottavina. Kaikki, mihin itse tunnetasolla aidosti uskot, on aina totta sinulle. Ja esimerkiksi joidenkin uskontojen kielteinen suhtautuminen ns. taikauskoon johtuu alun perin juuri näistä negatiivisista kollektiivisista uskomuksista. Mutta kun uskonto on demonisoinut negatiiviset uskomukset, niin valitettavasti suuri osa ihmiskunnasta on samalla menettänyt myös positiivisten uskomusten, ja ns. valkoisen magian voiman, esimerkiksi kyvyn alkemiaan, ja muuhun tietoiseen manifestoimiseen. Siis sellaisissa tapauksissa, joissa rakkauden voiman onkin kuviteltu olevan lähtöisin ihmisen ulkopuolisilta "jumalilta", tai heidän profeetoiltaan.

Ja esimerkiksi kristinuskoon profeetta Jeesuksen kuoleman jälkeen liitetty ajatus siitä, että profeetta antoi ruumiinsa "uhriksi" ihmiskunnan vajavaisuuden ja syntien tähden, on itsessään juuri negatiivista taikauskoa, joka saa synneistä syyllisyyttä tuntevan ihmisen pysymään negatiivisessa tunnetilassa, voimattomana. Tässä mielessä kristinusko on näennäisesti armon ja ehdottoman rakkauden uskonto, mutta usein käytännössä kuitenkin ihmisiä syyllistävä ja "jumalanpelkoon" perustuva, jos uskovat keskittyvät syntien luettelointiin, ja toinen toistensa tuomitsemiseen. Alkuperäinen heprean "synti"-sana eli "chataah" tarkkoittaa "rakkauden tunnetilasta erossa olemista", siis rakkaudettomuutta, eli esimerkiksi toisten uskontojen demonisointi, ja yli päätään kaikki tuomitseminen, on aina "synti".

Jos olet todella tietoinen luoja, "valaistunut" , eli pääosin korkeassa tunnetaajuudessa (tai ainakin tiedostat aina, kun et ole), niin et edes vastaanota pelkouskomuksia, sillä korkeassa tunnetaajuustasossa voit vastaanottaa vain korkean taajuuden ajatusvirtoja. Pelottavaa asiaa tai negatiivista uskomusta on siis aihetta pelätä vain, jos pelkäät, eli tunnet pelkoa. 

Olemme todellakin täysin kaikkivoipia. "Jumalat" persoonina tai entiteetteinä ovat nekin kollektiivisia uskomuksia, joihin on helppo uskoa siksi, koska niin moni muukin uskoo niihin. Ja tuollaisiin jumalhahmoihin ja heidän voimiinsa uskomalla voit tietenkin vahvistaa omaa uskoasi, eli ylläpitää manifestaatiot mahdollistavaa taajuustilaa, ja siten konkreettisesti manifestoida toivomiasi asioita.

Voit esimerkiksi meditoida tai rukoilla keskittymällä myyttiseen jumalhahmoon, kristillisen jumalan tai Allahin ohella vaikkapa Ganeshhaan tai Krishnaan, tai vaikkapa omaan kissaasi. Kissojahan on pidetty jumalina mm. Egyptissä, ja niiden on uskottu olevan  "noitien" ja muiden maagikkojen apulaisia ja seuralaisia, koska kissojen on ajateltu ilmentävän täydellistä vapautta. Mutta mitkään tällaiset jumalat tai jumaloidut hahmot eivät siis ole sen enemmän todellisia, kuin mitkään muutkaan myyttiset - tai ns. todelliset -  olennot, sillä todellisuus on aina pelkkä uskomus, eli aistiemme tulkintaa värähtelytaajuuksista, unta.

Ja muista, että sinä olet kaikkivoipa, eli voit itse myös tietoisesti MUUTTAA kollektiivisia myyttisiä uskomuksia, eli liittää tiettyihin asioihin ja tapahtumiin halutessasi aivan päinvastaisia uskomuksia, kuin mikä on perinteinen myyttinen uskomus. Voit esimerkiksi muuttaa myyttisen  "onnettomuudenpäivän" 13. perjantai "onnenpäiväksesi". Tai voit muuttaa "saatanan" rakkauden jumalaksi, sillä paholainenkin on pelkkä negatiivinen uskomus, siis myytti.

Ja jos taas haluat uskoa kollektiivisiin, myyttisiin uskomuksiin, esimerkiksi siihen, että rikki menevä astia tuottaa onnea, niin näin myös tapahtuu, koska uskot siihen. Tai jos uskot, että sanonta "nuttu nurin, onni oikein" pitää paikkansa, niin näin myös on. Ja aivan samalla tavalla konkreettisesti onneatuottavia ovat siis myös amuletit ja onnennumerot. Yksi ihminen voi esimerkiksi voittaa kaksi suurta lottovoittoa peräjälkeen juuri siksi, että ensimmäisen voitettuaan hän uskoo tunnetasolla myös voivansa voittaa myös toisen, koska näin on jo kerran tapahtunut (ns. voittoputki). 

Tähän perustuu myös sanonnan "raha tulee rahan luo" paikkansapitävyys käytännön elämässä. Rikkaat eivät rikastu siksi, että he ovat "pahoja, itsekkäitä ja ahneita", vaan siksi, että he uskovat tunnetasolla rahantuloon, ja rahan riittävyyteen. Negatiivisessa tunnetilassa useimmiten oleva rikas ihminen taas ei itse nauti rahoistaan, vaikka hänellä olisi satoja miljardeja, sillä onnellisuus on aina vain tunnetila, jonka tunnemme juuri nyt. Ja siksi "raha ei tee ketään onnelliseksi" - mutta ei myöskään onnettomaksi!

Useimmat ihmiset maailmassa elävät  keskimäärin hieman negatiivisessa taajuustasossa, koska he pelkäävät yleisesti elämän sattumanvaraisuutta tai "kohtaloaan", ja keskittävät ajatuksensa usein negatiivisiin asioihin, jolloin he myös manifestoivat noita asioita, ja vahvistavat siten pelkouskomuksiaan entisestään.

Tästä syystä esim. maailmanlaajuiset pandemiat ovat mahdollisia, koska kollektiivinen pelkouskomus, ja huomion eli ajatusten keskittäminen viruksiin, aina voimistaa niitä. Toisaalta pandemiat ovat miljoonille ihmisille myös todellisten toiveiden täyttymys silloin, jos nuo ihmiset ovat toivoneet vapautuvansa tästä inkarnaatiosta, ja syntyvänsä uudelleen korkeammassa tietoisuus- eli värähtelytasossa, jossa lapset aina syntyessään ovat.

Mutta pelon tunne ei koskaan hallitse aidosti rohkeaa, ja siksi esimerkiksi horoskoopitkaan eivät kahlitse sellaisia ihmisiä, jotka todella tietoisesti luovat oman todellisuutensa, vaan astrologia on heille pelkästään eräänlaista säätiedettä ("huonoista" transiiteista voi nauttia samoin kuin rajuilmasta, eli kaikki haasteet luovat aina positiivisen vastineen itsestään). Ja tällaiset ihmiset voivat myös muuttaa konkreettista säätilaa, esim. paikallissäätä, täysin tietoisesti. 

Korkeassa tunnetaajuudessa oleva ihminen on aina suunnattomasti matalammissa taajuuksissa olevia ihmisiä vaikutusvaltaisempi, sillä puhdas ilo voittaa aina minkä tahansa pelon, ja aito rakkaus sammuttaa vihan.

Ja sinä olet tuo puhdas ilo, sinä olet ehdoton rakkaus. Sinä olet kaikkivoipa.

Kommentit