Lopeta tekosyiden keksiminen - rakasta elämää

 



Putin, Trump, äärioikeisto, äärivasemmisto, viherpiipertäjät, luonnontuhoajat, hallitus, EU, USA, Israel, terroristit, naapurisi, exäsi, nyxäsi, äiti, isä, Hitler, Saatana, Jumala, Epäjumala, uskovaiset, ateistit, poliisit, tuomarit, ökyrikkaat, rasistit, suvakit, sairaudet, vaarat, menetykset, uhkakuvat...


...kukaan tai mikään muu ei ole syyllinen omaan pahaan oloosi, valitset tunnetilasi itse joka hetki. Koet vääryyksiä ja ongelmia vain siksi, että uskot niihin ja keskität niihin ajatuksesi.


Lopeta tekosyiden taivasteleminen ja kunnioita itseäsi ja kaikkia muita ihmisiä - ja kaikkea, mitä olet jo saanut elämässäsi kokea.


Tämä hetki on kaikki mitä sinulla koskaan on. Rakasta sitä. Mitään tätä hetkeä ihmeellisepää et tule koskaan saavuttamaan, sillä kaikki toiveesi ovat jo olemassa. Tyhjennä mielesi ja tunne ne kaikki todeksi.


Ja saavutat ne kaikki, yhden kerrallaan. 10 autoa, 15 puolisoa, maailma täynnä sinun kanssasi samaa mieltä olevia ihmisiä tai liian paljon mitä tahansa ei tekisi sinua onnelliseksi. Elämän mielekkyys on harmonisessa keskeneräisyydessä, ei lopullisuudessa.


Sinä olet oman elämäsi kaikkivoipa luoja.


Siinäkin tapauksessa, että tämä teksti saa sinut halveksimaan, raivoamaan tai nauramaan.

Kommentit