Todellisuutesi muuttuu koko ajan sinun mielesi mukaan






Tuntuuko ajatus sinusta oman universumisi keskipisteenä ja vapaana luojana joskus pelottavalta? Haluaisitko, että joku "korkeampi voima" järjestelisi asioita sinun puolestasi eli et ihan luota itseesi ja kykyihisi?

Ei hätää. Sinussa itsessäsi on tuo "korkeampi voima" läsnä koko ajan, oma korkeampi olemuksesi, intuitiivinen viisaus, jota seuraamalla elämästäsi tulee toiveidesi mukainen.
 
Absoluuttisen todellisuuden olemattomuudessahan on hienoa se, että sitä voi kirjaimellisesti muuttaa "mielensä mukaan" paremmaksi, jos todellisuus ei juuri nyt miellytä. Tämä ajatushan on alun perin synnyttänyt kaikki uskonnot. Profeettojen intuitiivinen tieto on vain muuttunut ja on keksitty "jumalia", koska läheskään kaikki tulkitsijat eivät ole aina uskoneet oman mielensä voimiin.

Luota siis vain itseesi ja ole rohkea. Nauti joka hetkestä. Ole olemassa "kaikessa rauhassa", yrittämättä nopeuttaa prosessia. Olet joka hetki perillä jossain. Älä kadu, älä syytä äläkä tunne syyllisyyttä. Sinä olet oman elämäsi luoja.

Kommentit