Pelkoon perustuva säästämien köyhdyttää







Jos sinulla on rahaa tai vaikka vain iloista mieltä, niin älä säästele ilon ja vaurauden jakamista. Raha on energiaa kuten ilokin, ja jos jaat molempia harmoniatilassa, eli myös itseäsi arvostamalla (et siksi, että säälit muita), niin vaurautesi ja ilosi ei vähene vaan lisääntyy.

Pelkoon perustuva säästäminen ja "pahimpaan varautumien" siis köyhdyttää. Ns. sota-ajan lapsiksi sanottiin ikäluokkia, jotka säästivät kaiken mahdollisen, koska pelkäsivät puutetta.

Voit säästää tarpeellisia tavaroita kohtuullisesti, jos suhtaudut niihin huolettomasti, mutta jos vain varastoit niitä siltä varalta, että joskus et ehkä pysty ostamaan mitään tai pelkäät mitä tahansa katastrofia, niin noiden tavaroiden energiavärähtely pitää sinuakin kiinni menneisyydessä.

Häät ovat esimerkiksi siirtymäriitti, jossa uusi elämä ja luomistyö uuden kumppanin kanssa alkaa (luomisen tuloksia ovat esim. lapset), ja vanha shamanistiseen tietoon perustuva sanonta "Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua, jotain sinistä" kuvastaa tätä uutta elämäntilannetta ja energian jatkuvaa virtausta, uudistumista:
 
Puolisot ovat edelleen myös osa omaa menneisyyttään ja sukuaan (jotain vanhaa), he ovat kulkemassa kohti tulevaisuuden kokemuksia ja manifestaatioita (jotain uutta), he menestyvät jos he pitävät yllä hyviä suhteita myös perheen ulkopuolisiin ihmisiin (jotain lainattua) ja toiveikkuus ja ilo mahdollistaa rakkauden ja ilon (jotain sinistä).

Kommentit