Onko sinulla mielestäsi liian vähän rahaa ja omaisuutta?







Onko sinulla mielestäsi liian vähän rahaa ja omaisuutta?



Rahan ja vaurauden määrä perustuu pelkästään uskomuksiin. Siksi "raha tulee rahan luo" eli se, joka ei pelkää rahan menettämistä saa aina lisää rahaa, vaikka hän käyttää eli "tuhlaa" rahaa. Raha on pelkästään energiaa, aivan kuten hengitysilma. Jos maailmassa olisi vain yksi ihminen, hän ei tarvitsisi rahaa mihinkään. Raha on vaihdon väline ja perustuu mielikuviin vaihdettavien asioiden "arvokkuudesta".


Tästä syystä kaikki taistelu esim. parempien palkkojen puolesta on turhaa ja vahingollista, sillä jokainen ihminen vaurastuu, jos hän uskoo voivansa vaurastua. Jos taistelet toisen ihmisen kanssa rahasta, niin et nauti nykyhetkestä, joka on ainoa hetki, jolloin voit tuntea elämäniloa.


Uskomus, jonka mukaan rahaa voi saada vain tekemällä ahkerasti töitä ("sen joka ei työtä tee, ei syömänkään pidä") on sekin itseään todellistava. Voimme saada rahaa joka hetki tuhansilla erilaisilla tavoilla, jos luovumme tuosta uskomuksesta.


Myös uskomus koulutuksen tärkeydestä vaurauden mahdollistajana on osittain itseään toteuttava. Koulutettu ihminen, jolla on joku "titteli" voi kyllä itse arvostaa itseään enemmän ja uskoa siksi mahdollisuuksiinsa saada myös paljon rahaa, mutta korkeasti koulutettu ihminen, joka on puurtanut opiskellessaan ja jatkaa puurtamista ja uhrautumista työelämässä, ei koe itseään vauraaksi silloinkaan, vaikka hän saisi hyvää palkkaa. Uhrautuja ei tunne onnellisuutta. Ja koulutettu ihminen, joka pitää itseään kouluttamattomia parempana, on ylpeä, ei onnellinen - koska hän ei ole vapaa, vaan oman ylpeytensä ja egonsa vanki.


Vastaavasti kuka tahansa nuori ihminen voi ansaita intuitiivisilla ideoillaan miljoonia, esimerkiksi internetin avulla.


Voit manifestoida vaurautta myös löytämällä vauraan puolison, saamalla perinnön, saamalla vakuutusrahaa, kun läheisesi kuolee, voittamalla lotossa, löytämällä intuitiivisesti hyviä siijoituskohteita tai arvokkaan korun maasta, tai tekemällä muutamassa minuutissa laulun, joka leviää ympäri maailmaa ja jolla ansaitset miljoonia.


Pyri siis vain uskomaan rajattomiin vaurauden mahdollisuuksiin ja lopeta rahan toivominen ja sen ansaitsemisen yrittäminen. Käy töisssä, jos se tuntuu mukavalta eli mielekkäältä. Töissähän voit esim. tavata muita ihmisiä ja myös auttaa muita. Ja auttaminen ja itsensä hyödylliseksi kokeminen - millä tahansa tavalla, vaikka katuja lakaisemalla - tuottaa aina iloa.

Kommentit