Elämäsi ei ole koskaan pysähtyneessä tilassa - kaikki muuttuu koko ajan





Jos sinusta tuntuu, että olet pysähtyneessä tilassa, kuin horroksessa, ja toivomasi asiat eivät etene, sinulla on paljon kysymyksiä joihin ei ole löytynyt vastausta...

...niin älä jää murehtimaan ongelmia ja kysymyksiä vaan ajattele kuinka paljon uudistumista tapahtuu silti joka hetki:

Veri kiertää, sydän pumppaa, hengität koko ajan uutta happea sisääsi ja hiilidioksidia ulos, vanhojen solujesi tilalle syntyy koko ajan uusia, synnyt siis uudelleen joka hetki. Jos sinulla on nuha tai yskä tai silmät vuotavat, niin niiden tarkoitus on puhdistaa sinua, jos sinulla on kuumetta, niin kuume parantaa, hikoileminen viilentää. Omat solusi siis hoitavat sinua koko ajan. Sinä olet niiden elämän keskipiste!
Jos ulkona ei juuri nyt tuule, niin se enteilee uusia tuulia, meri ei ole koskaan täysin tyyni, ei silloinkaan kun se on jäässä, meressä on elämää, metsissä petoeläimet saaalistavat, linnut lentävät. Kaikki puut ja kasvit ovat eläviä koko ajan, ne aistivat ja kokevat elämää ja nauttivat elossaolemisesta vaikka eivät ajattele.

Koko ajan maailmaan syntyy uusia lapsia, vanhukset ja sairaat, jotka eivät enää jaksa elää vapautuvat ja tuntevat euforisen ilon tunteen. Kaikki edesmenneet läheisesi ovat mukana elämässäsi ja nauttivat, kun syöt jotain herkullista, nauravat mukana kun naurat, laulavat kun sinä laulat. Äläkä suhtaudu tähän viimeiseen lauseeseen vainoharhaisesti tai häpeää tuntien: edesmenneet läheisesi ovat puhdasta rakkautta ja täynnä kunnioitusta sinua kohtaan, sinähän kohtaat edelleen haasteita seikkaillessasi elämässä, he vain iloitsevat! Olet siis kaikkien edesmenneiden sankari.

Olet siis edelleen elossa! Mitä kaikkea upeaa sinulle voikaan vielä tapahtua. Hiljennä mielesi hetkeksi kokonaan, nauti olemassaolosta ja vastaanota.

Kommentit