Välittömässä manifestaatiossa ajatus ja toive ovat aika-avaruudellisesti yhtä





Miten voi päästä ajatuksettomaan tilaan eli intuitiotilaan, jossa voi vastaanottaa välittömiä manifestaatioita?

Välitön manifestaatio tarkoittaa, että vastaanotat korkean taajuuden ajatusvirrasta samalla hetkellä ajatuksen seuraavaksi synkronisesti manifestoitumassa olevasta toiveestasi. Eli ajatus ja manifestaatio ovat "aika-avaruudellisesti" yhtä. Toiveesi on siis ollut jo olemassa, mutta sinä et ole ollut oman toiveesi taajuudella.

Esim. vapaita ostoskärryjä (vaikka kaupassa olisi niitä vain vähän) tai parkkipaikkoja on monien ihmisten helppo manifestoida, koska ostoskärryihin ja parkkipaikkoihin ei suhtauduta yhtä vakavasti kuin vaikkapa rahaan (rahaan liittyy monilla ihmisillä pelkoja ja muita valmiita negatiivisia uskomuksia). On helpompi uskoa parkkipaikan intuitiiviseen löytämiseen välittömästi, kuin rahan välittömään manifestaatioon. Moni ihminen uskoo rahaa olevan maailmassa rajallisesti, ja siksi epäusko estää juuri nyt havaitsemasta saatavilla olevaa rahaa (tai asiaa, jonka voi muuttaa rahaksi, jonka avulla voi ansaita rahaa).

Taiteilija joka maalaa taulua intuitiotilassa ja arvostaa rahaa "luo maalatessaan rahaa", koska taulu jota hän maalaa on korkean tietoisuuden inspiroima ja se tulee menemään kaupaksi, koska todella monet ihmiset kiinnittävät siihen huomionsa (intuitiiviset ajatuksensa) eli ovat resonanssissa tuon maalauksen tunnelman kanssa. Meidän kaikkien todellinen olemushan on tuo korkea tietoisuus. Samanlainen mutta kollektiivinen resonanssi tapahtuu esim. konsertissa, joissa tunnelma on "katossa" ja suuri osa yleisöstä kokee siis olevansa "yhtä" korkeassa tunetaajuudessa olevan esiintyjän tai orkesterin kanssa.

Jos taiteilija ei kuitenkaan itse arvosta lahjakkuuttaan, vaikka muut arvostavat sitä, tai kärsii masennuksesta muista syistä, niin taiteilija saa rahaa mestariteoksistaan vasta kuolemansa jälkeen (kuten Vincent van Gogh). Rikas taiteilija taas voi olla onneton, koska hän halveksii rahaa tai halveksii "rikasta itseään". Onnellisuus on aina vain nykyhetken arvostamista ja saamme intuitiotilassa sitä, mitä itse arvostamme.

Korkea tunnetaajuus on siis ei-erillisyyden ja puhtaan myötätunnon värähtelytaajuus, "ajatukseton tila", mielen tyyneys, intuitiotila.
 
Ajatuksia virtaa mieleemme myös matalammilla taajuuksilla eli "egon taajuudella". Näin tapahtuu esim. tilanteessa, jossa suuri joukko ihmisiä haukkuu ja pilkkaa yhtä asiaa tai ihmistä.

Välitöntä manifestaatiota kutsutaan usein "ihmeeksi" (esim. paranemiskokemus uskonnollisessa tilaisuudesa tai henkiparantajan hoidon seurauksena, tai selviäminen "kuin ihmeen kaupalla" onnettomuustilanteesta, jossa olisi voinut kuolla).
 
Jos intuitiotilaa ei koe ei voi tietää, että välitön manifestaatio on mahdollinen, koska ei ole tietoisesti kokenut sellaista. Välittömiä manifestaatioita ei voi siis koskaan yrittää saavuttaa, vaan ainoastaan pyrkiä saavuttamaan niitä - tai manifestoida asioita täysin tiedostamatta, kuten kaikki ihmiset päivittäin tekevät (esim. liikenteessä jokainen ihminen voi kuolla joka hetki, mutta koska he eivät halua vielä kuolla he selviävät kovissa vauhdeissa hengissä intuitotaan apuna käyttäen).
 
Harjoitukset herkistävät tietämistä, eli uskon ja tiedon tunnetaajuuksien erottamista toisistaan. Me vapaudumme uskosta tietoon, jolloin tapahtuu siis toiveen manifestaatio. Useimmat ihmiset kokevat tämän taaajuustilan tiedostamattaan, "kun päästävät irti toiveesta" eli "haluamisesta/tahtomisesta", "uskovat sokeasti".
 
Korkeampi minämme ohjaa meitä joka hetki kohti toiveitamme, ja tämä tapahtuu useimmiten aivan muihin asioihin liittyvien inspiraatioiden kautta, eli "keittiön kautta" siksi, että kaikki meditoijatkaan eivät "tajua" (tajuisesti tiedä), milloin he ovat tietoisesti ajatuksettomassa tilassa, tilassa, jossa välitön manifestaatio on mahdollinen.

Jos rakastat ehdottomasti niin manifestoit välittömästi rakkautta itsellesi, koska tunnet rakkautta, jolloin sinulla on rakkaus. Rakkauden välittömän manifestaation voit siis kokea millä hetkellä tahansa.

Kommentit