Intuitio, ihmisen ylivoimaisesti paras tietolähde!

 


Suurin osa ihmisistä myöntää, että vaisto on eläinten paras tietolähde, mutta silti vain harva ihminen luottaa täysin omaan intuitioonsa eli sisäiseen tietoonsa. Ihmiskunnan enemmistö on etenkin viimeisten vuosisatojen aikana taantunut uskomaan, että järki ja tietoinen ajattelu on intuitiota arvokkaampaa. Monet pitävät "henkisiä ja uskonnollisia" ihmisiä jopa mielisairaina, vähintäänkin haihattelijoina.
Järki on sokaissut todella monien ihmisten intuition, koska pelkkään järkeen luottaminen perustuu pelkoon, ei aitoon rohkeuteen ja mielenrauhaan. Ihminen on siis intuition käyttäjänä eläimiä ja kasveja "alempi olento".
Intuitiomme kuitenkin toimii joka päivä, emme vain usein havaitse sitä tietoisesti. Jos pyrit tietoisesti seuraamaan intuitiotasi, niin sinusta voi tulla lopulta "tietäjä", eli muutut rajallisesta järjenkäyttäjästä rajattomaksi oman elämäsi luojaksi, "tunneälykkääksi".
Esimerkkejä:
1.Etsit jotain sinulle tärkeää, joka on hukassa, ja koska uskot ja pelkäät sen olevan kadonnut jopa lopullisesti, et voi löytää sitä, koska et ole intuition taajuudella.
Intuitiosi eli sisäinen tietosi ei kuitenkaan koskaan jätä vastaamatta pyyntöihisi ("kysy ja sinulle vastataan", "pyydä ja sinulle annetaan", ei-toivottu luo toiveen manifestaation korkeaan värähtelytaajuuteen), joten intuitiosi ohjaa sinut siivoamaan. Siivoaminen saa sinut keskittymään muihin asioihin, pelon ja huolen sijasta, ja löydät etsimäsi (ajatuksettomalla hetkellä) "vahingossa" intuitiotilassa - ja löydät myös monia muita asioita, joiden kadoksissaoloa et enää edes muistanut.
2. Lasket letkulla vettä puutarhassa, mutta koska sinulla on paljon muutakin tekemistä, niin unohdat sulkea vesihanan. Kun puutarhatyöt on tehty olet menossa sisälle keittämään kahvia. Intuitiosi ei voi koskaan "huutaa" sinulle: "Sulje se vesihana!", koska arkiset ajatuksesi ovat intuition tiellä, mutta intuitio inspiroi sinua käymään postilaatikolla. Kun olet menossa postilaatikolle kävelet kaivon ohi ja kuulet, että vesipumppu on päällä. Koska mielialasi (taajuus) ei ole kovin matala, niin vastaanotat ajatuksen vesihanasta, joka on auki, eli koet "mielleyhtymän".
3. Olet kauan etsinyt itsellesi elämänkumppania ja olet jo luopunut toivosta, eli et enää aktiivisesti "halua" löytää ketään, koska haluaminen tapahtuu aina matalassa tunnetilassa, estäen manifestaatiot - ja toistuvat pettymykset tuntuvat tuskallisilta (mielen resistanssi tuntuu myös fyysisenä kipuna).
Eräänä iltana ystäväsi pyytää sinut kuntosalille, jossa mielialasi kohoaa, olet treenien päätteeksi "väsynyt mutta onnellinen" (vastaanotat ajatuksia korkeammista taajuuksista). Kun olette palaamassa kotiin päätätte mennä kahvilaan. Kahvilassa pudotat lompakkosi. Huomaat kassalla, että se on kadonnut, mutta ennen kuin ehdit edes huolestua (alkava negatiivinen tapahtumaketju, jonka vetovoiman laki aikaansaa, vetää sinut matalampiin taajuustiloihin pysyvämmin vasta, kun huoli on kestänyt noin minuutin, vs. Murphyn laki) avulias sivullinen tuo sinulle lompakkosi.
Olet tuon sivullisen unelmien puoliso ja hän sinun unelmasi, joten "toiveenne kohtaavat" ja tapahtuu toiveiden manifestaatio, näennäisesti "sattumalta". Teidät on juuri tuolla hetkellä "luotu toisillenne". Olet kohdannut saman henkilön monesti aiemminkin, mutta et ole havainnut häntä, koska olet "ajatellut muita asioita" etkä siis ole ollut intuitiotilassa. Monet pariskunnat havaitsevat, että he olisivat voineet tavata toisensa jo vuosia aiemmin, koska olivat tuolloin samassa paikassa. Tapaaminen ei kuitenkaan silloin toteutunut, koska "toiveet eivät tuolla hetkellä kohdanneet".
Tästä syystä "irtipäästäminen haluamisesta" mahdollistaa toiveiden todellistumisen. Jos uskot mahdollisuuksiin eli unelmiin, niin unelmat toteutuvat. Ainoa asia joka on unelmiesi esteenä olet siis aina sinä itse, eli epäuskosi ja matala tunnetaajuutesi.
Sattumaa ei ole. Kaikki Mikä On on aina täydellisessä synkroniassa eli harmoniassa keskenään. Siksi myöskään mitään syytä pelätä ei koskaan ole. Jos et pelkää et koe pelottavia manifestaatioitakaan

Kommentit