Sanat manifestoituvat, jos tunnetasolla uskomme niihin





Miksi Suomessa sanotaan vastaantulijalle "terve"? Miksi karhua on kutsuttu erilaisilla lempinimillä?

Suomalaiset ovat shamanistinen kansa (kuten kaikki muutkin kansat alunperin), ja on aina tiedetty, että sanat manifestoituvat. Jos "tervehdit" iloisesti, manifestoit itsellesi terveyttä (ilon korkea tunnetila), ja koska emme ole erillisiä, niin ilosi ja sanasi tervehdyttävät myös tuota toista ihmistä, koska hänkin "ilostuu" (kohoaa ilon taajuudelle). Toivotat terveyttä jolloin terveys todellistuu.

Tervehdykset ja toivotukset eivät siis ole olleet "sanahelinää" vaan niillä on maaginen tarkoitus. Magiikka taas ei ole "paha asia" vaan olemassaolemisemme perustuu siihen, sillä kokemamme todellisuus on oma luomuksemme. "Musta magia" ja "manaaminen" on mahdollista vain, jos sen vastaanottaja pelkää ja uskoo pahaan vaikutukseen.

Karhulla on monta lempinimeä siksi, että ihminen on kunnioittanut omaa pelkoaan ja samalla karhua (ihmiset ovat ymmärtäneet eläinten olevan "jumalia", siis olentoja korkeassa tunnetilassa). Jos pelokas ihminen sanoo "mesikämmen", niin hän vetää karhua puoleensa, koska kiinnittää huomionsa siihen. Mutta jos ihminen kunnioittaa pelkoaan ja tiedostaa sen, ja haluaa elää, niin hän esittää toiveen siitä, että karhu ei hyökkäisi. Ja kunnioituksen mielentilassa lausuttu "mesikämmen" saa karhun välttämään ihmistä.

Petoeläimet ovat vaistotilassa (kuten muutkin eläimet ja kasvit), ja jos ihminen pelkää, karhukin pelkää, koska se ei tunnista outoa eläintä, joka EI OLE vaistotilassa, kuten kaikki muut olennot luomakunnassa (paitsi ihminen, joka luo todellisuuttaan ajatuksillaan).

Samasta syystä hevonen ja vaikkapa koira kunnioittavat mieleltään rauhallista ihmistä, ja muuttuvat tällaisen ihmisen "kehon osaksi" - siis kirjaimellisesti samaksi olennoksi - vaistomaisesti.

Sanat manifestoituvat, mutta kirjainjonoja tärkeämpää on niiden merkitys eli se, mitä itse uskot noiden sanojen tarkoittavan. Siksi voit myös "kiroilla iloisesti" ilman, että aikaansaat kiroilullasi ei-toivottuja kokemuksia itsellesi. Vain "saatanaa pelkäävä" voi manifestoida manauksen eli kokea sen todeksi.

Kommentit