Jos haluat lisää rahaa, niin vältä realistisia ajatuksia - mutta myös uhkarohkeutta




 

Jos taloudellinen tilanteesi ei tyydytä sinua, niin muista, että olet korkeamman minäsi taajuustilassa suunnattoman vauras, juuri nyt. Et vain salli itsellesi sitä, mitä olet jo luonut. Ns. realismi eli jatkuva "tosiasioiden myöntäminen" negatiivisessa tunnetilassa estää sinua muuttamasta todellisuuttasi paremmaksi. Se, mihin itse tunnetasolla juuri nyt uskot on aina totta - sinulle.

Mutta miten muuttaa valmista negatiivista uskomusta liittyen rahaan, jos kokemuksesi ovat jo kauan vahvistaneet sitä?

Mikäli rahan ajatteleminen aiheuttaa sinussa hyvin voimakkaita ahdistuksen tunteita, niin älä ajattele rahaa ollenkaan, tai jos sinun on pakko hoitaa raha-asioita, niin aina silloin kun ET ole niitä hoitamassa ajattele mitä tahansa muuta tai meditoi, eli hiljennä ajatusmelu kokonaan. Ajattele suunnatonta valo- ja lämpöenergiaa säteilevää aurinkoa joka nousee vain sinun takiasi joka aamu (sinä olet myös kaikki ne muut olennot, joita aurinko ilahduttaa, emme ole erillisiä), ajattele elämänvoimaa ja elämänmuotojen loputonta monimuotoisuutta uhkuvaa maaplaneettaa, joka kannattelee juuri sinua kuin kukkaa kämmenellä, liikkuen vakaasti ja luotettavasti omalla radallaan, ajattele lintuja, jotka lentävät ilmassa huolettomina, rakastaen elossa olemista vaikka ne eivät omista yhtään mitään, eikä niillä ole minkäänlaisia tulevaisuudensuunnitelmia.

Jos kuitenkin olet jo harjoitellut tietoista ajatusten kohdistamista ja meditaatiota jo niin paljon, että olet niukasta rahatilanteestasi huolimatta vaikkapa aamuisin hyvin korkeassa tunnetaajuustilassa, eli tunnet haltioitumista, eli suurta ja pakahduttavaa rakkautta elämääsi kohtaan, niin tartu tuohon hetkeen ja tunteeseen ja tiedosta, että juuri tuolla kullanarvoisella hetkellä voit alkaa vahvistaa positiivista tapahtumaketjua, joka mahdollistaa itse luomasi vaurauden virtaamisen luoksesi, ja jonka saa aikaan ikuisesti kumoamaton ja joka hetki vaikuttava vetovoiman laki: samanlainen vetää puoleensa samanlaista.

Täsmällisesti ilmaistuna tuo vauraus ei virtaa sinun luoksesi, vaan sinä kohoat taajuus- ja todellisuustilaan, jossa tuo vauraus on jo olemassa. Vaihdat siis todellisuustilaasi. Sinun todellisuutesi ei ole mitään muuta, kuin aistihavaintosi ja uskomuksesi "maailmasta" ja olemassaolosta juuri nyt, ja siksi juuri mielentilasi ratkaisee sen, mitä havaitset milläkin hetkellä ns. todeksi.

Sanonnat "aamuhetki kullan kallis" ja "aikainen lintu löytää jyvän" kertovat tästä, usein juuri unen jälkeen tavoittamastamme, olosuhteista riippumattomasta korkeasta tunnetilasta, kaikkivoipaisuuden tunteesta. Nukkuessamme ikään kuin resetoimme eli nollaamme edellisenä päivänä negatiivisilla ajatuksillamme aikaansaamamme ei-toivotut tapahtumaketjut, jotka vahvistuivat niin ikään vetovoiman lain vaikutuksesta.

Jos olet luonteeltasi hyvin järkiperäinen, ja jos olet myös tuominnut itseäsi paljon siksi, että et ole onnistunut TEKEMÄÄN riittävästi rahaa (huomaa, että myös "riittävästi" on aina suhteellista, eli kyse on siitä, mikä sinun omasta mielestäsi on tarpeeksi paljon), niin juuri sinulle tuo aamuhetki on kirjaimellisesti kullanarvoinen, koska korkea tunnetila kohottaa sinut siis näkemään aivan erilaisen "mielenmaiseman", jossa havaitset runsaasti aivan uusia mahdollisuuksia. Et voinut havaita niitä matalammalla tunnetaajuudella, koska olit niiden kanssa "eri kanavalla", samalla tavalla kuin television eri kanavilla näkyy erilaista ohjelmavirtaa. Ja kun havaitset noita uusia mahdollisuuksia, niin alat kulkea niitä kohti, helposti ja luottavaisesti, yrittämättä. Ja tuolloin myös saavutat ne ilman minkäänlaista ponnistelua.

Jos olet ollut jo pitkään hyvin ankara itsellesi raha-asioiden suhteen, niin muista, että unelmointi ei kuitenkaan ole vastuutonta uhkarohkeutta, vaan aitoa rohkeutta eli luottamusta siihen, että olet mittaamattoman arvokas, ja oikeutettu saamaan kaiken, mitä toivot, helposti ja HÄTIKÖIMÄTTÄ. Uhkarohkeus ja kärsimättömyys nimittäin laskevat tunnetilaasi haltioitumisen tilasta matalampaan toiveikkuuden tunnetilaan, ja siten estävät noiden rahavirtojen virtauksen. Pyri siksi ennen muuta rauhoittamaan mielesi, jos tunnet aamuisin olosuhteista riippumatonta elämäniloa eli odota, että positiivinen tapahtumaketju voimistuu ja vahvistuu, ja korkeammalta minältäsi vastaanottamasi viesti selkeytyy. 

Muista myös, että elämämme tarkoitus ei ole aina pelkästään odottaa, että hyvät asiat tulevat luoksemme kuin "manulle illallinen" (vaikka sellaistakin paljon tapahtuu, kun olet sallimisen mielentilassa), vaan että voit inspiroitua myös toimimaan ja tekemään konkreettisesti asioita, jotka johdattavat sinut toiveidesi luokse. Mutta tiedosta, että tuo tekeminen ei tunnu koskaan epämiellyttävältä tai ankealta silloin, kun inspiraatio on peräisin korkeammalta minältäsi.

Kun unelmoit jostain, niin tarkkaile ajatuksiasi ja havaitse mahdollinen tarpeesi vähätellä omaa arvoasi ja mahdollisuuksiasi! Kvanttitodellisuudessa nimittäin ihan mikä TAHANSA on mahdollista, mutta jos vähättelet omaa arvokkuuttasi ja oikeuttasi saavuttaa "suuria" unelmia, niin tuo oma negatiivinen ja rajoittava uskomuksesi todellistuu ja vahvistaa siis kokemuksesi välityksellä itse itseään.

Esimerkiksi jos sinulla on jotakin arvokasta, jota haluat myydä (materiaa tai ns. aineetonta pääomaa kuten lahjakkuus), niin kuvittele mielessäsi sellaisia ostajaehdokkaita, joilla on todella paljon ylimääräistä rahaa. Sellaisia ihmisiä on maailmassa paljon, ja he vain odottavat, että saisivat tilaisuuden ostaa jotakin todella arvokasta. Tämä johtuu siitä, että raha, jota pelkästään vain säilytetään, tuottaakin ahdistusta omistajalleen, ei iloa. Rahan on virrattava, jotta se tuottaisi mielihyvää ja nautintoa, koska onnellisuus ei ole koskaan pysyvä tunnetila. Ja jos todella aidosti arvostat sitä asiaa, jota olet myymässä, niin saat suoran tunnetason yhteyden juuri noihin vauraisiin ihmisiin, joille ei tuota minkäänlaisia vaikeuksia maksaa myymästäsi asiasta toivomaasi hintaa, oli se kuinka korkea tahansa. He eivät siis ahdistu rahan antamisesta, vaan iloitsevat siitä, että voivat vaihtaa vaurauttaan onnellisuuden kokemukseen! Raha on siis aina vain vaihdon väline.

Asioiden "arvo" on poikkeuksetta aina vain mielipide, ei koskaan absoluuttinen totuus. Tästä kertovat esim. muumimukien tai kuuluisille ihmisille kuuluneiden henkilökohtaisten esineiden todella korkeat hinnat. Mutta jos taas ET itse kykene arvostamaan myymääsi asiaa, niin vaikka se olisi kuinka arvokas tahansa, niin kukaan muukaan ei arvosta sitä, eikä ole valmis maksamaan siitä. Ja tämä johtuu vain ja ainoastaan siitä, että kun olet itse arvottomuuden tunnetilassa, niin vedät puoleesi muita ihmisiä, jotka ovat hekin arvottomuuden ja niukkuuden tunnetilassa.

Ja vastaavasti: Jos ihmisellä on todella kova nälkä, niin hän arvostaa löytämäänsä leipäpalaa tunnetasolla aivan yhtä paljon, kuin vauraampi ihminen kultakimpaletta tai arvokasta timanttia. Arvostuksemme on siis tunne, jota tunnemme aina suhteessa omiin toiveisiimme. Arvokkuutta ei ole olemassa ilman arvostajaa, arvokkaan asian havaitsijaa toiveineen.

Voit siis myös itse "muuttaa kullaksi" aivan mitä tahansa, jota itse tunnetasolla suuresti arvostat, eli olet tuolloin  kirjaimellisesti "alkemisti".

Raha, esineet, asiat ja myös ns. lahjakkuus ja kyvykkyys on pelkästään energiaa, eikä millään niistä ole minkäänlaista arvoa, jos et ITSE arvosta sitä. Sinulla voi siis myös olla suunnattomasti rahaa, tavaraa, lahjakkuutta ja taitoja, ja voit silti tuntea itsesi arvottomaksi.

Tunnet mittaamattoman arvosi ja rajattomuutesi onnellisuuden ja tyyneyden tunnetilassa, eli silloin, kun rakastat itseäsi täysin ehdottomasti. Ja tuolloin arvostat myös kaikkia muita olentoja maailmankaikkeudessa täysin ehdottomasti, ja näet heissä ja niissä oman perusolemuksesi, eli ei-erillisyyden, elämänvoiman.

Arvosta siis itseäsi ja kaikkeus, eli kaikki muutkin itseään arvostavat olennot arvostavat sinua!

Kommentit