Jo yli 22300 vierailua uudessa Sinä Olet Luoja blogissa!


 

Sinä Olet Luoja -blogi siirtyi jokin aika sitten Trendin Lilystä tänne Bloggeriin. Teimme Trendin toimituksen kanssa viime vuonna yhteisesti tämän päätöksen, koska eräs sairauksia käsitellyt teksti aiheutti jonkin verran negatiivista palautetta. 

Vetovoiman lakia käsitteleviä blogejahan on nykyisin paljon, mutta ne käsittelevät usein "kevyempiä" aiheita, ja visualisointi ja sanamagia on eräänlaista viihdettä, jota on hauskaa kokeilla, toiveikkuuden tunnetilassa. Moni siis uskoo vetovoiman lain vaikutukseen silloin, kun pyritään manifestoimaan rahaa ja ihmissuhteita. Mutta noille samoille ihmisille on usein vaikeampi mieltää vetovoiman laki täysin ehdottomana luonnonlakina myös silloin, kun kyse on terveydestä ja sairaudesta, elämästä ja kuolemasta.

Blogin siirtyminen tänne Bloggeriin oli varmasti hyvä ratkaisu, koska täällä  ei ole ylläpitäjänä kaupallista mediayritystä, eikä myöskään mainoksia, joten mainostajienkaan mielipiteet eivät rajoita blogitekstien sisältöä.

Tähän mennessä tässä uudessakin blogissa on siis vierailtu yli 22 300 kertaa, mikä on aivan mahtava asia! Värähtelytaajuuden kohotessa koko ajan eksponentiaalisesti yhä useampi ihminen tiedostaa omassa elämässään ihan konkreettisesti, miten valtava voima sanoillamme, ajatuksillamme, uskomuksillamme ja tunnetiloillamme on.

Syyskuussa 2021 julkaistaan myös samaa aihetta käsittelevä hevoskirja, "Hevonen on kuin ihmisen mieli" (Basam). Kirjassa käsitellään sekä vetovoiman lakia, että hevosia ihmisen ajatusten ja tunnetilojen ilmentäjinä, esimerkkeinä Barbaarikartanon ammattinäyttelijöinä toimineet hevoset Tjerk, Sevillano XXXI ja Feija (joista kaksi viimeksi mainittua ovat jo siirtyneet ajasta ikuisuuteen).

Sinä Olet oman elämäsi kaikkivoipa Luoja.


Kommentit