Kuinka voin vahvistaa uskoani siihen, että vetovoiman laki todella toimii, ja että luon vapaaasti itse oman todellisuuteni?



Useimpien tietoistenkin Luojien uskoa omaan luomisvoimaan horjuttaa liian innokas yrittäminen, eli toiveikkuuden, kärsimättömyyden ja turhautumisen tunnetiloissa pysyminen. Ja kun yritämme liikaa, niin olemme itse toiveemme manifestaation esteenä, jolloin vahvistamme toistuvasti myös epäuskoamme, kokemustemme kautta.

Tuttu lainelautailijaesimerkki kuvaa hyvin tällaista tilannetta: Jos olet intuition korkeimmassa tunnetilassa, aidosti rohkea, etkä lainkaan epäröi kykyäsi surffata aallon harjalla, niin kykenet refleksinomaisesti nousemaan seisomaan laudallesi juuri oikealla hetkellä, jolloin aalto kuljettaa sinua ja lautaasi, etkä sinä itse siis YRITÄ ratsastaa aallolla. Et ole liian kärsimätön, mutta et myöskään liian kärsivällinen, eli liian hidas, vaan ajoituksesi on täsmälleen oikea.

Jos olet huomannut, että vastaanotat usein "vääriä impulsseja", jotka eivät ole lähtöisin tiedon korkeimmasta värähtelytaajuudesta, ja siksi "vedät vesiperän", eli toiveikkuutesi osoittautuukin turhaksi (toiveikkuus jää aina pelkäksi toiveikkuudeksi silloin, jos toivoja ei tunnetasolla itse usko siihen, mitä hän toivoo), niin voit tietoisesti vahvistaa uskoasi vetovoiman lain toimivuuteen pyytämällä korkeammalta minältäsi (joka siis on samalla koko universumi, Kaikki Mikä On) asioita tietyillä sanamuodoilla. Ja noiden pyyntöjen voima on siinä, että et liitä niihin valmiita, aiempien kokemustesi jo vahvistamia negatiivisia uskomuksiasi, koska nuo pyynnöt ovat riittävän yleisluontoisia. Pyydä kuitenkin sellaisia asioita, joita vilpittömästi haluat pyytää, eli pyyntöihisi liittyy niiden yleisluontoisuudesta huolimatta aito tunne.

Esimerkkejä tällaisista pyynnöistä:

-Haluaisin kokea tänään jotakin, joka saa minut nauramaan.

-Haluaisin tänään todisteita siitä, että korkeampi minäni tietää ja tiedostaa, mitä haluan, ja mitä todella toivon.

-Haluaisin kokea tänään selkeää edistymistä jossakin sellaisessa asiassa, jossa en ole kokenut toivomaani edistystä pitkiin aikoihin. 

-Haluaisin kokea tänään jonkin yllättävän tapahtuman, joka ilahduttaa minua, ja johon liittyy kaunis auto/eläin/vanha ystävä.

Näiden toiveiden voima on siis siinä, että ne eivät laske tunnetilaasi, koska ne ovat riittävän yleisluontoisia. Jos sen sijaan pyydät hyvin täsmällisesti jotakin sellaista, jonka manifestaatioon et  tunnetasolla usko, niin vaikka pyyntösi toteutuu samalla hetkellä, kun sitä pyydät (ajatuksesi todellistuvat aina, ja ovat ikuisesti olemassa), niin sinä itse et salli itsellesi tuota asiaa, koska todellisuutesi on aina oman uskomuksesi kuvajainen.

Muista myös kiinnittää tietoisesti huomiota noiden pyyntöjen luomiin vastauksiin, sillä kun havaitset, että ihan jokainen pyyntösi todella kuullaan, niin uskomuksesi vetovoiman lain toimivuuteen vahvistuu, ja se on itse itseään toteuttavaa.

Vetovoiman laki ja ajatuksilla luominen on siis fysiikkaa, ei uskonnollista toiveajattelua. Se, mihin itse uskot, toteutuu aina, välittömästi, eli toiveesi olemus todellistuu. Aivan, kuten rakastaessasi itse, tunnet rakkautta, täysin riippumatta muiden ihmisten tunteista sinua kohtaan. Rakkauden tunne on siis välitön manifestaatio. Ja samoin vapauden ja aidon rohkeuden tunnetila mahdollistaa sen, että saat rahaa, jos haluat rahaa, ja yhdistät rahaan vapauden tunteen. 

Tunnetilamme ovat siis portteja kaikkiin niihin asioihin, joita fyysisessä elämässämme koemme, todellisuuskokemustemme mahdollistajia.


Kommentit