Jos olet innostunut ja toiveikas, niin nauti positiivisesta tunnetilastasi, mutta älä yritä nopeuttaa prosessia

 


Kun olet innostunut jostakin asiasta, eli sinulla on sellainen tunne, että unelmasi toteutuminen on lähellä, niin älä silti "nuolaise ennen kuin tipahtaa", eli anna "asioiden tapahtua omalla painollaan", äläkä estä unelmasi manifestoitumista olemalla kärsimätön. Muista esimerkki lainelautailijasta: Lainelautailija pääsee resonanssiin aallon kanssa vain, jos hän antautuu aallon liikkeeseen mukaan täsmälleen oikealla hetkellä - ei siis liian aikaisin, mutta ei myöskään liian myöhään. Ns. uskon puute saattaa joskus viime hetkellä estää myös sellaisen unelman toteutumisen, joka oli juuri manifestoitumassa.

Korkeampi minämme tarjoaa meille uusia mahdollisuuuksia toteuttaa toiveitamme joka ikinen hetki, ja jos myöhästyt yhdestä aallosta, niin kohta tulee taas jo seuraava, eli "koskaan ei ole liian myöhäistä".

Kärsimättömänä poimit puusta raa'an hedelmän, mutta jos olet liian kärsivällinen, etkä poimi hedelmää ajoissa, niin tuo hedelmä saattaakin olla jo ylikypsä ("jahkailu" perustuu pelkoon ja epävarmuuteen). Mutta jos et murehdi tuon ylikypsän hedelmän pilaantumista, niin pysyt korkeassa tunnetilassa, jolloin intuitiivisesti löydät hetken päästä juuri sopivasti kypsän uuden hedelmän, joka on optimaalisen herkullinen.

Ns. flow-tila on siis sitä, että havaitsent jokaisessa hetkessä jotain ihasteltavaa ja arvostettavaa, ja tämä johtuu siis siitä, että olet ITSE samassa tunnetaajuustilassa, kuin nuo positiiviset asiat, jolloin ne "ovat sinulle olemassa".

Kaikkein selkein esimerkki tästä on rakkauden tunne: Kun tunnet rakkautta, niin sinulla on rakkautta, koska sinä itse olet tuo rakkaus.

Ihan jokainen kokemuksesi elämässä on siis aina oman tunnetaajuutesi mahdollistama manifestaatio, eli juuri sellainen kokemus, minkä kullakin hetkellä itse sallit itsellesi. Ja siksi kärsimättömyytesi negatiivisena tunnetilana keskeyttää jo alkaneen positiivisen tapahtumaketjun, ja näin tapahtuu myös, kun olet kärsivällinen. Eli vaikka erilaisten unelmiesi toteutumiseen johtavia positiivisia  tapahtumaketjuja voi olla käynnissä ihan koko ajan, niin jos estät ne itse pysymällä matalassa värtähtelytaajuudessa, niin et havaitse "kypsymässä" olevia mahdollisuuksia, jolloin menetät nuo mahdollisuudet, koska ne eivät siis TODELLISTU sinulle. Samoin kuin katsoessasi yhtä televisiokanavaa muiden kanavien ohjelmat eivät todellistu sinulle, koska olet eri taajuudella, etkä siis havaitse noita muita kanavia ohjelmineen.

Jos olet hyvin innostunut jostain asiasta, niin nauti innostuksestasi, sillä positiivinen tunne on joka tapauksessa ainoa tavoitteesi elämässä. Täysin epäolennaista on, mistä innostuksesi johtuu - tunnetila on se, mitä tavoittelet. Suuri osa hyvin varakkaistakin ihmisistä on onnettomia siksi, että vaikka heillä on valtavasti rahaa ja mahdollisuuksia, niin jos he eivät ole saavuttaneet jotakin TIETTYÄ asiaa, niin he ovatkin tyytymättömiä, koska tuijottavat siis jotakin, jota "ei vielä ole", arvostamatta tuolla hetkellä kaikkea sitä, mitä heillä jo on. Ja koska he ovat tyytymättömiä, niin he eivät tunne onnellisuutta. Ja vastaavasti paljon köyhempi ihminen voi olla pääosin onnellinen, jos hän arvostaa niitä rahallisesti vähemmän arvokkaita asioita, joita hänellä on, tai sellaisia asioita, joita rahalla ei voi lainkaan mitata (kuten luonto, läheiset ihmiset, luovuus, rakkaus, huumori).

Nauti siis aina unelmiesi toteutumisprosessista, sillä jos haluat kiirehtiä unelmasi kypsymistä, niin keskitytkin todellisuudessa tuon lopputuloksen ei-olevaisuuteen eli ei-valmiuteen, jolloin vain hidastat prosessia, joka oli jo melko lähellä loppua. Kaikki universumissa tapahtuu aina täsmälleen oikeaan aikaan ja synkroniassa muihin tapahtumiin nähden, joten emme koskaan voi kulkea helpointa ja nopeinta tietä kohti toiveitamme, jos olemme negatiivisessa tunnetilassa.

Jos vaadit, että meneillään olevan hetken manifestaaation pitäisi olla jotakin muuta, kuin mitä se on, niin vaadit, että sinun pitäisi vastaanottaa enemmän, kuin mitä voit vastaanottaa, jolloin keskityt puutteeseen, ja estät sen, mitä alun perin halusit, ja jonka olisit voinut vastaanottaa helposti ja nopeasti: "Haluan enemmän rahaa, ja koska havaitsen, että en voi juuri nyt tällä sekunnilla saada enemmän rahaa, niin havaintoni aikaansaama negatiivinen tunnetila johtaa siihen, että en voi saada enemmän rahaa myöskään seuraavana hetkenä."

Kristillinen ihanne "tosirakkaus odottaa" (eli seksuaalista kanssakäymistä ei harjoiteta ennen vihkimistä) voi olla joko positiivinen rakkauden "testi", jos sen motiivina on täysin aito ehdoton rakkaus, eli molemmat osapuolet todella rakastavat toisiaan ehdoitta, eivätkä tunne kärsimättömyyttä. Mutta jos taas tämän uskonnollisen ihanteen toteuttamisen motiivina on ajatus siitä, että esiaviolliset suhteet ovat "syntiä", eli että avioliittoa suunnitteleva pariskunta JOUTUU olemaan kärsivällinen siksi, koska kärsimättömyys on muiden uskovaisten mielestä syntiä eli tuomittavaa, niin todellisuudessa myös tuo pidättäytyminen on alkuperäisen Jeesuksen opin mukaan syntiä, eli hepreaksi "chata'ah", joka tarkoittaa yksiselitteisesti "rakkauden tunnetilasta erossa olemista", ei siis mitään tiettyjä tekoja. "Syntiä" on siis alkuperäisen Jeesuksen opin mukaan aina vain se, että teemme asioita negatiivisessa tunnetilassa, jolloin vahingoitamme sekä itseämme, että muita samalla negatiivisella taajuudella olevia (kukaan ihminen ei siis ole koskaan "yksin syyllinen" mihinkään negatiiviseen tekoon). Ja siksi myöskään toisiaan rakastavat homoseksuaalit eivät ole Jeesuksen opin mukaan "syntisiä", sillä rakkauden tunnetila ei ole koskaan "chata'ah".

Kun harjoittelet tietoisesti omien tunnetilojesi havainnointia, niin opit lopulta tunnistamaan hyvin tarkasti esim. toiveikkuuden, uskon ja tiedon välisen taajuuseron. Jos pelaat uhkapelejä toiveikkaana voitosta ja häviät, ja jatkat kuitenkin pelaamista edelleen toiveikkaana, mutta hieman turhautuneena ja epävarmana, niin jatkat häviämistä, koska et seuraa korkeamman minäsi ohjausta, ja manifestoit siis häviämistä. Jos sen sijaan lopetat pelaamisen siinä kohtaa, kun olet voitolla, ja maksat voitoillasi vaikkapa laskuja etukäteen, niin et ole vaarassa menettää noita voittorahoja, jolloin kuljet kohti uusia voittoja, koska nyt uskot jo voittamiseen, etkä tunne syyllisyyttä voittorahojen tuhlaamisesta.

Laskujen maksaminen etukäteen (aina kun se on mahdollista) on menetelmä, jolla voit kääntää rahaan liittyvän pelon ja puutteen tunteen positiiviseksi. Samoin positiivisen tapahtumaketjun käynnistää se, että maksat jonkin lainanlyhennyssumman suurempana, kuin mitä minimivaatimus edellyttää. Eli rahavirta kääntyy aina sinuun päin, jos et pelkää rahojesi vähenevän tai loppuvan. Samalla tavalla toimii täysin pyyteetön, ja kerjäläisiä kunnioittava almujen antaminen, ja yli päätään muiden ihmisten pyyteetön auttaminen ja palveleminen: Et siis saa palkkaa, mutta palkkiosi on puhdas auttamisen ilo, ja ilo puolestaan mahdollistaa mitä tahansa. Muista kuitenkin, että jos vähänkään uhraudut muiden hyväksi, niin uhrautumalla et voi auttaa ketään, etkä myöskään itseäsi, sillä uhrautuminen tapahtuu negatiivisessa tunnetilassa. Ja tällöin koet myös, että "kiittämättömyys on maailman palkka", sillä jos odotamme muilta kiitollisuutta, niin vastaanotammekin kiittämättömyyttä. Meidän ei koskaan tule olla kiitollisia kenellekään, sillä luomme aina itse oman todellisuutemme. Arvostus on kiitollisuutta paljon korkeampi tunnetila. Tarkkaile siis aina tunnetilojasi rehellisesti myös silloin, kun autat muita.

Jos olet joskus kannustanut muita ihmisiä vilpittömästi, niin kannustuksesi "kantaa hedelmää" ennemmin tai myöhemmin, koska jokainen ihminen muistaa aina hyvät sanat, joita häneen on kohdistettu puhtaassa myötätunnon tunnetilassa.

"Hyvä kello kuuluu kauas" pitää aina paikkansa siksi, koska puhdassydämisestä ihmisestä puhutaan hyvää myös ns. selän takana, ja jos joku ihminen puhuu tällaisesta ihmisestä pahaa, niin hyviä kokemuksia tuon ihmisen seurassa kokenut "eliminoi" vaistomaisesti pahan juorun kertomalla hyvän kokemuksensa tuosta samasta ihmisestä.

Hehkuta unelmaa, jonka jo aidosti tunnetasolla uskot voivan toteutua, niin se toteutuu nopeammin. Ja tyytyväisyyden tunnetilassa vastaanotat mieleesi väistämättä vain sellaisia ajatuksia, jotka ylläpitävät tyytyväisyyttäsi. Ja tyytyväiset ajatukset johtavat puolestaan aina tyytyväisyyttä aikaansaaviin kokemuksiin.

Vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki, ja sellaisena aina myös täydellisen oikeudenmukainen.


Kommentit