Älä jää tuleen makaamaan

 



Mitä tarkoittavat sanonnat: "Älä jää tuleen makaamaan", "kerää rohkeutesi", "kerää itsesi" ja "ota itseäsi niskasta kiinni".



Jos sinulla on joku ongelma, joka vaivaa todella usein mieltäsi, vaikka pyrit ajattelemaan muita asioita, niin ahdistuksesi lievenee, jos teet JOTAIN, joka jollain tavalla edistää tuota asiaa.



Sinun ei siis pidä yrittää ratkaista "koko suurta ongelmaa", koska se ei ole mahdollista, jos et itse usko sen ratkeamisen mahdollisuuteen. Etkä voi kuvitella mielessäsi sellaista, josta et vielä mitään tiedä. Ratkaisu on siis jo olemassa, mutta et ole ITSE sen värähtelytaajuudella.



Mutta lähdet välittömästi kulkemaan kohti ratkaisua kun otat edes yhden askeleen kohti tuota päämäärää.



Esimerkki:

Olet kyllästynyt nykyiseen asuntoosi ja haluat löytää itsellesi paremmin sopivan asunnon.
Älä yritä miettiä liian tarkasti, missä tuo asunto on tai miten voit onnistua tuon asunnon saamaan, koska kysymykset, joihin sinulla ei ole vielä vastausta, laskevat tunnetilaasi.



Voit kuitenkin kuvitella mielessäsi, mitä huonekaluja, tavaroita ja vaatteita otat mukaan uuteen asuntoosi, ja mitä ET halua ottaa mukaan. Kun tiedät, mistä tavaroista haluaisit jo luopua, niin inspiroidut myymään tai antamaan pois tavaraa, jolloin olet yhden askeleen lähempänä muuttoa, ja "muuttoenergia" on käynnistynyt.


Kaikki tavarathan ovat energiavärähtelyä.



Kun pääset "tekemään muuttoa", niin mielialasi kohoaa ja mieleesi alkaa tulla ideoita myös siitä, missä tuo asunto saattaisi sijaita.



Tällaista energeettisen prosessin käynnistämistä tarkoittavat myös sanonnat "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" ja "laitetaan pyörät pyörimään".


Kaikki, mitä elämässämme koemme, on alun perin ollut unelma, "idea" eli "ajatus itsestään" - ennen materiaalista manifestaatiota.

Kommentit