Miksi myös negatiiviset affirmaatiot usein toimivat?

 






Kielteiset affirmaatiot toimivat, jos uskot siihen mitä sanot ja mielesi on rauhallinen, koska vetovoiman laki ei tunnista sanaa "ei". Vetovoiman laki saa sinut vetämään puoleesi kaikkea, mitä ajattelet ja mihin aidosti tunnetasolla uskot.

Opettele siis kuuntelemaan kehoasi, sillä jos et usko johonkin, mitä sanot, niin tunnet "valheen", usein pallean alueeella. Mitä enemmän olet harjoitellut tunnetaajuusvaihteluiden tunnistamista, sitä herkemmin havaitset ne.

Esimerkkejä toiveita todellistavista kielteisistä affirmaatioista (toimivuus edellyttää siis mielenrauhan tilaa):
-"En ole vielä voittanut lotossa 100 000 euroa, mutta moni muu on."
-"En ole vielä löytänyt viisasta, varakasta ja huumorintajuista puolisoa, mutta moni muu on."
-"En ole vielä parantunut sairaudestani, mutta moni muu on tällä hetkellä terve."
-"En ole vielä päässyt ihanalle rentouttavalle lomalle, mutta moni on sellaisella lomalla juuri nyt."

Jos toivot jotain tiettyä suurta rahasummaa, niin on myös tärkeää tiedostaa, haluatko voittaa paljon rahaa vai pidätkö rahan saamista rahapelien avulla moraalittomana. Voit myös laajentaa tuota affirmaatiota näin:

-"En ole vielä saanut tililleni 100 000 euroa, mutta monella on tälläkin hetkellä tuollainen summa pankkitilillään."

Vetovoiman laki siis tarttuu aina ajatuksiisi jostakin, toivoit noita asioita tai et. Ja se johtuu siitä, että kaikki "olevainen" on vain ajatus itsesään eli värähtelyä.

Jos siis haluat kokeilla kielteistä affirrmointia niin muista, että tunnetilasi ei saa olla matala. Negatiivisessa tunnetilassa (jollainen on myös toiveikkuus!) vedät edelleen puoleesi vain ei-toivottua.
Käytännön elämässä tämä toimii siten, että jos olet peloissasi jostain syystä ja huudat vaikkapa vihaiselle ihmiselle "ei", niin tunnetilasi kohoaa, koska hetkellisesti vihastut, mutta koska olet edelleen negatiivisella eli vihan taajuudella - et siis aidosti rohkea - niin manifestoit sitä, mitä ET halua kokea. Sanalla "ei" ei tässäkään tapauksessa ole mitään merkitystä, vaan tunnetilalla. Siksi "hyväuskoiset" ja myös säälivät ihmiset kokevat usein hyväkskikäyttöä. Myös pieni lapsi voi joutua hyväksikäytetyksi, jos hän yrittää miellyttää aikuisia. Hän ei siis ole enää "viaton" vaan pelokas.

Jos taas tunnetilasi on rauhallinen ja säikähdät jotain, niin "selviät säikähdyksellä", koska negatiivinen tapahtumaketju ei ehdi lähteä hetkessä käyntiin. Sinun on oltava ainakin parikymmentä sekuntia negatiivisessa tunnetaajuustilassa, ennenkuin "pelko ottaa sinusta vallan" ja manifestaatiot muuttuvat ei-toivotuiksi.

Kansanviisaus "vahinko ei tule kello kaulassa" taas kertoo sellaisesta tilanteesta, jossa sinulla on joku valmis negatiivinen uskomus, joka tulee esiin juuri silloin, kun olet iloinen. Ilo siis valaisee piilossa olevaa pelkoa, jolloin voit kohdata pelkosi "silmästä silmään".

Myös sanonta "vannomatta paras" kuvaa sitä, että vetovoiman laki tarttuu ajatuksiin, ei niiden käänteiseen merkitykseen.

Älä myöskään koskaan puhu pahaa kenestäkään, ellet halua, että sinustakin puhutaan pahaa.

Kommentit