Älä yritä muuttaa todellisuuttasi vaan usko, että se on jo muuttunut

 




Miksi niin suuri osa ihmisistä, jotka unelmoivat hartaasti elämänmuutoksesta, pettyy unelmiinsa ja manifestoi loputtomasti "samaa vanhaa"?


Se johtuu vain ja ainoastaan siitä, että he eivät aidosti nauti nykyhetkestä ILMAN noita unelmia, eivätkä he siis myöskään aidosti usko unelmiinsa, jotka ovat jo ajatusenergiana olemassa ilon ja tyytyväisyyden tunnetaajuudella.


Todellisuudessa nuo toiveikkaat unelmoijat keskittävät siis huomionsa MUUTOSPROSESSIIN, jossa muutosta ei ole vielä tapahtunut - he siis keskittyvät "ajatukseen unelmansa olemattomuudesta" (todellisuutemme on aina aktiivisten uskomustemme mukainen).


Fysiikan näkökulmasta tilanne on hyvin looginen ja yksinkertainen: Unelmat ja muut asiat, joiden kanssa olemme taajusresonanssissa ovat todellisuuttamme juuri nyt, koska uskomme niiden olemassaoloon.


Toistaiseksi toteutumattomat unelmat taas eivät ole todellisuuttamme, koska emme itse ole havaitsijoina niiden taajuudella.


Universumi/multiversumi ei ole persoona, "jumala", joka tekee päätöksiä meidän puolestamme. Sinä itse päätät kaiken, mitä sinulle tapahtuu. Useimmat ihmiset eivät vain itse tiedosta, mihin he todella juuri nyt uskovat.


Siksi unelmasta irtipäästäminen ja sen ajattelemisen lopettaminen mahdollistaa usein sen todellistumisen nopeasti ja helposti - JOS siis olet täysin tyytyväinen elämääsi myös ilman tuota unelmaa.


Elämä maapallolla perustuu siis fysiikkaan, ei mystiikkaan.

Kommentit