Voiko negatiivisista tunnemuistoista päästä eroon unen aikana?

 





Shamanistisissa heimokulttuureissa tunnetaan "tietoinen unennnäkö" tekniikkana, jonka avulla voi tehdä "mahdottomia unelmia mahdollisiksi".


Mutta kyse on siis ns. valveunesta.


Nukkuva on "kuollut itselleen" eli fokus maailmaan puuttuu. Hypnoosissa taas ihminen ei nuku vaan on tietoinen maailmasta.


Miksi sitten negatiivisten uskomusten muuttaminen positiivisiksi on niin tärkeää?


Jos ihminen juo itsensä känniin niin hän saattaa nousuhumalavaiheessa tavoittaa intuitiivisen tiedon mahdollisuudesta voittaa kasinolla suuren summan rahaa (ei ole olemassa "moralistista jumalaa", on vain vetovoiman laki). Mutta jos hän ei selvinpäin usko ansainneensa noita rahoja hän menetttää ne nopeasti, koska emme voi iloita sellaisesta josta tunnemme syyllisyyttä eli jonka emme usko kuuluvan meille.


Tunnemuistomme siis vaikuttavat aina siihen, mihin uskomme ja negatiivisia tunnemuistoja voi puhdistaa pois vain tietoisena maailmasta eli esim. meditaation tai unen aikaansaaman tunnetaajuuden kohoamisen JÄLKEEN (valo valaisee varjot, jotka ovat olleet piilotajunnassamme).


Ja omien toiveiden esteitä voi purkaa myös tietoisella unennäöllä, jossa on kyse unelmoinnista korkeamman olemuksen tunnetaajuudella. Tietoista unennäköä ovat myös ns. ohjatut meditaatiot, joissa visualisoidaan tulevia tapahtumia ja "tunnetaan ne todeksi".

Kommentit