Miten vapautua matalista energioista, jos lähes kaikki manifestaatiot ympärilläsi kertovat vain niistä?

 



Miten vapautua matalista energioista, jos lähes kaikki manifestaatiot ympärilläsi kertovat vain niistä?


Tuttuihin mataliin energioihin on hyvin helppo palata siksi, että ne tuntuvat niin tutuilta ja vahvasti "tosilta". Silti joka hetki voi valita huomionsa kohteeksi jonkun myönteisen asian ja muuttaa sen avulla todellisuuskokemustaan.


Jos mieli on todella maassa ja olosuhteet manifestaatioina vahvistavat tuota mielentilaa, niin on hyvä ajatella, että jos on 999 asiaa ihan "päin helvettiä" (elämän unessa koettu ahdistus on ainoa "helvetti", jota koskaan voimme kokea!), ja yksi asia on hyvin, niin keskittämällä kaikki huomio tuohon hyvin olevaan asiaan riittää muuttamaan ne kaikki 999 asiaakin hyviksi.


Ja se johtuu siis siitä, että todellisuustilamme muuttuu kokonaan uudeksi tunnetaajuuden kohotessa. Varjot muuttuvat valoksi.


Negatiivisilla kokemuksillamme olemme jo luoneet kaiken sen hyvän, jota alamme sitten korkeammassa mielentilassa välittömästi kokea. Tätä kuvaavat myös sanonnat "joka aamu armo uus", "aikainen lintu löytää kultajyvän", "nouse oikealla jalalla sängystä" ym. eli unen jälkeen olemme katkaisseet edellisen päivän "ajatusvankilassa" vahvistuneen negatiivisen tapahtumaaketjun ja olemme aivan uusien mahdollisuuksien äärellä - johtuen siis omasta tunnetaajuudestamme, joka on usein juuri heräämishetkellä selkeyden tila.


Se hetki on kullanarvoinen, eikä siinä hetkessä tule uhrata ajatustakaan ongelmille, vaan kohdistaa kaikki ajatukset onnellisuutta tuottaviin asioihin.


Muista myös se, että kaikkeuden synkronia hoitaa sitten muun eli tuosssa tilanteessa ei pidä myöskään liian innokkaasti lähteä YRITTÄMÄÄN mitään, vaan antaa vain tapahtua eli antaa intuition johdattaa.

Kommentit