Miten pitäisi suhtautua rahamaailman "huijareihin"?

 




Ajatuksen "huijauksesta" voi vastaanottaa vain negatiivisessa eli egon taajuudessa. Kaikki rahan lisääntyminenhän on "pyramidihuijausta", sillä rahaan uskovat manifestoivat koko ajan lisää rahaa ja kun uskojia on paljon, niin rahaakin on paljon.


Vauraus lisääntyy siis korkealla taajuudella eksponentiaalisesti koko ajan, koska kyse on pelkästään ajatuksista ja uskomuksista eli energiavärähtelystä.


Annoit siis rahaa kenelle tahansa, niin oma asenteesi vaikuttaa siihen, onko antamastasi rahasta hyötyä vai ei.


Hyvä esimerkki ovat romanian mustalaiset jotka kerjäävät kadulla. Kyse on ikivanhasta liiketoiminnan muodosta, jossa suku on eräänlainen liikeyritys. Negatiivisesta näkökulmasta se on "mafia", jossa on hierarkia: Kerjääjät ja rahastajat, palkanmaksajat. Surkeus on kauppatavaraa ja vuosisatojen ajan mustalaislapsia on esim. opetettu näyttämään vammaisilta.


Voit ratkaista tämän "huijausongelman" helposti siten, että arvostat jokaista kerjäläistä ikään kuin näyttelijänä, et siis tuomitse ketään. Iloisena annettu raha tuottaa aina iloa molemmille osapuolille, oli saajan motiivi mikä tahansa.


Onhan myös esim. Stockan tavaratalon perinteinen mielikuva "parempien ihmisten kauppana" (ainakin ennen muinoin tällainen mielikuva oli olemassa) pelkkä mielikuva, jolla saadaan ihmisiä ostamaan kalliita tavaroita, koska he tuntevat olevansa arvokkaampia Stockan kassi kuin Tokmannin kassi kädessä.

Kommentit