Mitä tarkoittaa "muutosvoima"?

 





Mistä johtuu se, että pienikin muutos elämässä mahdollistaa usein myös suurten unelmien toteutumisen?



Tuo pieni muutos voi olla millainen tahansa: Muutat hieman pukeutumistyyliä ja vaatteidesi väriä, hankit uusia asusteita, vaihdat verhot ja siirrät kotonasi huonekaluja uuteen järjestykseen, hankkiudut eroon "aikansa eläneistä" vanhoista tavaroista ja papereista, löydät uuden harrastuksen, toteutat työssäsi uusia toimintatapoja tai matkustat lomalle paikkaan, jossa et ole ennen käynyt.



Uusiutuminen mahdollistaa muutoksen siksi, että siirryt aivan erilaiseen todellisuuteen, kun yksi osatekijä todellisuudessasi on muuttunut. Olennaista ei siis ole muutoksen laatu vaan se, että tapahtuu muutos jolloin kaikki elämäsi asiat asettuvat aivan uuteen järjestykseen.



Loit aiemminkin jokaisen kokemasi hetken itse, mutta nyt et enää luo samanlaista todellisuutta, johon aiemmin uskoit, vaan todellisuususkomuksesi on uusi ja erilainen. Ja siksi myös uskomuksesi unelmien toteutumisen mahdollisuuteen on muuttunut.



Joka hetkihän mikä tahansa unelmasi voi todellistua, jos vain itse muutat epäuskosi uskomiseksi eli tunnetaajuutesi tuota unelmaa ajatellessasi muuttuu uskon taajuudeksi. Manifestaatiot tapahtuvat taajuusdimensiossa.



Uudessa tilanteessa et enää luo sitä "samaa vanhaa".



Tietoisuus tästä aiheuttaa myös esim. "viidenkympin villityksen" ja monien ihmisten tarpeen ostaa jatkuvasti uusia vaatteita.



Jos kuitenkin YRITÄT kohottaa tunnetilaa uusiutumalla ja et ole esim. vaate- tai autokauppaan mennessäsi intuitiivisen inspiraation taajuustilassa (voimme inspiroitua toimimaan myös egon matalammilla taajuuksilla), niin uusien asioiden ostaminen ei uudista sinua vaan koet ns. ostobulimian. Ostat paljon, mutta tavarat ja vaatteet eivät kohota tunnetilaasi kuin hetkeksi. Ja syynä on siis se, että käytät ostamista "huumeena" - et löydä intuitiotilassa tavaroita, joita olet todella toivonut, jolloin tuntisit aitoa haltioitumista.



Sama ongelma liittyy rakastumisen tunteen käyttämiseen "huumausaineena": Jos olet tyytymätön edelliseen puolisoosi eli syytät häntä omasta onnettomuudestasi, niin et puolisoa vaihtamalla saa tunnetaajuuttasi kohoamaan kuin hetkeksi, vaan olet tuohon uuteen puolisoon entistäkin tyytymättömämpi. Ja se johtuu siis siitä, että onnettomuutesi ei johtunut tuosta edellisestä puolisosta vaan siitä, että et itse rakastanut itseäsi.



Tätä tarkoittaa sanonta "ei se vaihtamalla parane". Puolison vaihtaminen ei siis ole suinkaan aina huono idea, mutta tunnetilan kohottaminen puolisoa vaihtamalla on huono idea aina. Otat itsesi mukaan myös uuteen suhteeseen ja kun rakkauden huuma haihtuu, olet entistäkin pettyneempi - itseesi.



Ongelmasi siis kasvavat aina niin kauan, kunnes ymmärrät, että vain rakkaus itseä kohtaan mahdollistaa onnellisen elämän ja menestyksen, millä tahansa elämänalueella.



Vasta sitten, kun rakastat vilpittömästi KAIKKIA elämäsi aikana kokemiasi epäonnistumisia ja "tragedioita", olet vapaa

Kommentit