Voit tulla tyytyväiseksi vain olemalla tyytyväinen






Miksi monet tietoisista luojistakaan eivät todellista unelmiaan, vaikka he siis tietävät kokemuksesta, että vetovoiman laki on totta?

Syynä tähän on tyytymättömyys ja kärsimättömyys. 

Tyytymätön ihminen ei ole tyytyväinen pelkkään tyytyväisyyteen, vaan hän haluaa itse päättää MIKSI hän on tyytyväinen.

Tyytymätön on kärsimätön ja haluaa omassa mielessään olevan rationaalisen toiveen toteutuvan mahdollisimman nopeasti. Ja silloin kärsimättömyys todellisuudessa estää KAIKKI toiveet, koska vain olemalla tyytyväinen voimme tulla tyytyväisiksi (vetovoiman laki).

Suuri osa ihmisistä pettyy siis vetovoiman lakiin, koska he yrittävät visualisoida omia suuria toiveitaan sen sijaan, että olisivat tyytyväisiä ihan mistä tahansa syystä juuri nyt - joka siis mahdollistaisi nopeimman mahdollisen reitin myös sen oman "suuren toiveen" luokse.

Kaikkeuden synkronia ei mahdollista toiveiden toteutumista millään muulla hetkellä, kuin milloin nuo toiveet ovat "kypsiä". Siksi hyvä vertaus manifestaatioprosessista on hedelmän kypsyminen: Et halua syödä raakaa hedelmää etkä mätää hedelmää, odota siis tyytyväisenä hedelmän kypsymistä ja syö se juuri silloin, kun se on parhaimmillaan.

Voit siis tulle tyytyväiseksi vain olemalla tyytyväinen - juuri nyt. 

Kommentit