Minkä tahansa kiistan todellinen voittaja on se, joka on aidosti rohkea - eli kieltäytyy kokonaan taistelusta

 




Ns. vahvimman laki on voimassa vain sellaisessa tilanteessa, jossa ihmisten mieliä hallitsee arvottomuus, pelko, viha tai katkeruus.

Aidosti rohkeaa ihmistä ei voi hallita kukaan toinen ihminen, eivätkä myöskään olosuhteet. Aidosti rohkea ihminen on oman korkeamman minänsä ohjauksessa, ja hänen voimansa on täysin ehdottomassa rakkaudessa, puhtaassa positiivisessa energiassa, joka sammuttaa aina vihan, ja mahdollistaa mitä tahansa.

Tähän perustuu ns. väkivallattoman vastarinnan idea, itämaiset itsepuolustuslajit alun perin (huom! Ei siis "taistelulajit"), ja myös uskonnoissa esiintyvä kehotus "kääntää toinenkin poski", vastaaminen vihaan rakkaudella, eli vihollisen rakastaminen. Korkea tunnetila on mitä tahansa matalaa tunnetilaa,  ja negatiivisten tunteiden inspiroimaa toimintaa (kuten uhkailua, pelottelua ja halveksuntaa) voimakkaampi, aina.

Vahvin kyllä voittaa aina taistelun, jos molemmat osapuolet ovat negatiivisessa tunnetilassa, eli vihaavat, pelkäävät tai tuntevat arvottomuutta. Sillä viha voittaa pelon, ja syyttäjä on syyllistä korkeammassa tunnetilassa, "voimansa tunnossa". Mutta silti sekä pelkääjä että vihaaja, syyllisyyttä tunteva että syyttäjä, ovat molemmat heikkoja, koska he ovat erossa omasta korkeammasta olemuksestaan. Eli tästä syystä YHTÄÄN taistelua ei lopulta koskaan voita se, joka vastustaa vastustajaansa, vihaa vihollistaan - eikä siis arvosta toista ihmistä, joka on hänen itsensä kaltainen, ei-erillinen. 

Negatiivisessa tunnetilassa taisteleva taistelee siis todellisuudessa aina vain itseään vastaan!

Minkä tahansa kiistan, erimielisyyden ja taistelun voittaa aina se, joka katsoo vastapuolta korkeamman minänsä silmin, eli arvostaa aidosti tunnetasolla sitä ihmistä, joka on hänen kanssaan eri mieltä. Eli se on erimielisyyksissä voittaja, joka ei koe oikeassaolemisen pakkoa, vaan kertoo oman mielipiteensä aina vain omasta näkökulmastaan, arvostaen silti myös kaikkia muita näkökulmia. Sillä näkökulmamme johtuvat aina omista tunnetiloistamme ja uskomuksistamme, eikä KUKAAN ihminen ole siten koskaan väärässä, missään tilanteessa!

Negatiivisessa tunnetilassa oleva pitää usein esimerkiksi poliittista konsensusta tai diplomatiaa "raukkamaisena" ja "epärehellisenä", mutta tuo tulkinta johtuu hänen omasta matalasta tunnetilastaan, jossa hän kuvittelee, että politiikassakin vastustaja tulee "lyödä", jotta oma puolue voi menestyä. Voittaminen politiikassa on kuitenkin aina harhaa, sillä poliitikkojen tehtävänä on yhteisten asioiden hoitaminen, eikä kukaan poliitikko voi hoitaa yhteisiä asioita, jos hän vastustaa poliittisesti itsensä kanssa eri mieltä olevia kansalaisia.

Samoin sellainen ihminen, joka pitää omaa uskontoaan oikeana, ja muiden ihmisten uskontoja vastaavasti "väärinä", ei todellisuudessa usko itsekään omaan uskonoppiinsa, koska kaikki uskonnot ja maailmankatsomukset ovat aina vain mielipiteitä, eli jokaisen niihin uskovan oma , henkilökohtainen näkökulma henkisiin asioihin. Ja se, joka väittää toisen ihmisen uskontoa, "jumalaa", tai muuta maailmankatsomusta vääräksi, asettaa samalla myös oman uskonsa kyseenalaiseksi, ja mahdollistaa tuon toisella tavalla uskovan kritiikin omaa maailmankatsomustaan kohtaan. Ja tämä johtuu siitä, että olemme aina itse kanssaihmistemme peili, emmekä yksilöinä koskaan erillisiä. Teemme kanssaihmisistämme sellaisia, kuin millaisia uskomme itse heidän olevan.

Vahvemman laki hallitsee siis vain pelon vallassa olevaa maailmaa, ja pelon vallassa olevia ihmisiä. Samoin esimerkiksi voodoolla tai mustalla magialla voi vahingoitaa ihmistä vain, jos tuo ihminen pelkää voodoota tai mustaa magiaa. Uhrius on mahdollista vain, jos uhri on negatiivisessa tunnetilassa. Aidosti rohkeaa ihmistä ei voi vahingoittaa kukaan toinen ihminen. Sairaudet ja pandemiat ovat mahdollisia vain, jos ihmiset pelkäävät sairauksia ja pandemioita. Rahan puute on mahdollista vain, jos ihminen pelkää rahan loppuvan.

Ns. alakynnessä oleva, näennäisesti heikompi ihminen on aina  jokaisen taistelun lopullinen voittaja siksi, että hän luo korkeamman minänsä taajuustilaan voimakkaan toiveen vahvuudesta, kokiessaan heikkoutta, ja kun hän sitten sallii itselleen oman toiveensa toteutumisen, niin hän onkin aidosti vahva, juuri tuon heikkouden kokemuksensa ansiosta. Sanonnat "se parhaiten nauraaa, joka viimeksi nauraa", "vaikeuksien kautta voittoon" , "lopussa kiitos seisoo", ja "se joka ei tapa, vahvistaa" kertovat tästä. Eli jokainen vastoinkäyminen lisää aina onnistumisen ja menestyksen mahdollisuutta. Jokainen kokemamme ongelma ja epäonnistuminen tarkentaa ja jalostaa lopullista päämääräämme. Jos siis kykenet arvostamaan ongelmiasi ja toteutumattomia toiveitasi aidosti tunnetasolla, uskoen unelmiisi, niin kuljet helpointa mahdollista polkua kohti ratkaisuja, ja unelmiesi toteutumista.

Pelko ja viha ovat kuitenkin inhimillisiä tunteita, vaikka ne kertovatkin noita tunteita tuntevan ihmisen heikkoudesta, eikä pelkääjän tai vihaajan halveksiminen, tuomitseminen ja rankaiseminen koskaan auta pelkääjää. Voimme auttaa pelokkaita ja vihaisia ihmisiä vain puhtaalla myötätunnolla. 

Ja muista: Jos tuomitset KENET tahansa toisen ihmisen hänen puheidensa tai tekojensa perusteella, niin tuomitset samalla myös itsesi kokemaan jonkin vastaavanlaisen tilanteen, kuin millaisen tuo "pahantekijä" on kokenut, ja olet silloin itse arvostelun ja tuomitsemisen kohteena! (negatiivinen karma) Tätä tarkoittaa sanonta "joka toiselle kuoppaa kaivaa, se itse siihen lankeaa". Eli jos joku ihminen on tehnyt mielestäsi "anteeksiantamattoman" rikoksen, ja keskityt ajattelemaaan tuota rikosta tuohtuneena, niin tulet itsekin tekemään jotakin, joka saa muut ihmiset tuomitsemaan sinut. Ja tämä johtuu siitä, että negatiivisilla ajatuksillasi aktivoit aina negatiivisia tapahtumia. "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi". Tuo tuomari ei kuitenkaan ole "jumala", vaan sinä itse.

Ja vaikka tuntisit sääliä tuon pahantekijän uhria kohtaan, niin säälikin on negatiivinen tunne, etkä voi auttaa tuota uhria säälimällä häntä. Se, mikä on tapahtunut, on jo tapahtunut. Sen sijaan säälin tunteesi pitää sinut negatiivisessa tunnetilassa, ja ajaudut sen mahdollistamana negatiivisiin tilanteisiin, joissa sinua itseäsi säälitään. Me emme ole erillisiä.

Jos ajaudut tilanteeseen, jossa olet eri mieltä jostain asiasta toisen ihmisen kanssa, niin helpoin polku on aina kiistelyn sijaan pyrkiä kohdistamaan ajatuksesi mihin tahansa positiiviseen näkökohtaan, ellet pysty täysin tietoisesti vain arvostamaan kiistakumppaniasi, ja hänen näkökulmaansa, tai tyhjentämään ajatusmeluasi kokonaan (meditoimalla). Vetovoiman laki tekee kaikista riidoista aina pohjattomia, koska negatiivinen tapahtumaketju voimistuu aina nopeasti, kun ihmiset riitelevät keskenään. Ja negatiivisessa tunnetilassa käyty riita ei koskaan voi tuottaa positiivista tulosta, vaan se jää "kytemään" osapuolten välille, negatiivisena tunnemuistona - leimahtaakseen jälleen myöhemmin, entistä voimakkaammaksi riidaksi.

Voittaja on siis se, joka luopuu taistelusta, eli parhaat ohjeet mihin tahansa kiistaan ovat: "riita poikki ja voita väliin", ja "painetaan villasella", "pata kattilaa soimaa", sillä "syitä on niin sysissä kuin sepissäkin", "kukaan ei koskaan riitele yksin". Olemme siis aina toinen toistemme kanssaluojia, niin hyvässä kuin pahassakin.

Jos pelkäät etukäteen riitaa, ja epäilet sellaisen olevan edessä, johtuen sinun ja kiistakumppanisi valmiista, negatiivisista tunnemuistoista, niin "laske kymmeneen", ota kynä ja paperia, ja kieltäydy kuuntelemasta ihmistä, joka "haastaa riitaa". Kirjoita paperille mitä tahansa positiivisia asioita, joita tuo ihminen on joskus tehnyt tai ilmentänyt, ja jos et pysty tuossa tilanteessa sellaisia löytämään, niin kirjoita paperille muita asioita, jotka tekevät sinut iloiseksi, ja joita rakastat. Näin vetovoiman laki ei vedä sinua mukaan riitaan, ja myös kiistakumppanisi joutuu luovuttamaan, koska jokainen riita, ja jokainen köydenveto, vaatii siis aina vähintään kaksi osapuolta. 

Muista, että tuo toinen ihminen vaistoaa TODELLISEN tunnetilasi, eli kiista ei lopu, jos olet hiljaa, mutta mielessäsi tunnet vihaa tai katkeruutta! Ehdoton rakkaus on siis konkreettinen tunnetaajuustila, ei muodollista hyvää käyttäytymistä, ja ns. sietämistä. Et voi koskaan teeskennellä toiselle ihmiselle myötätuntoa ja rakkautta, jos todellisuudessa kiristeletkin hampaitasi, ja haudot kostoa. Aivan kuten et voi eläimellekään teeskennellä olevasi rauhallinen, jos et todella ole sitä. Esimerkiksi hevoset vaistoavat äärimmäisen tarkasti ihmisen tunnetaajuustason, ja luottavat siksi vain harmonisessa tunnetilassa oleviin ihmisiin. Negatiivisessa tunnetilassa oleva ihminen on hevoselle aina kummajainen, johon ns. kuuliainenkaan hevonen ei saa vaistotason yhteyttä. Mutta korkeassa tunnetilassa oleva ihminen kuuluu hevosen "omaan laumaan", ja siksi villihevostenkin kesyttäminen on mahdollista.

Korkeassa tunnetilassa ollessasi saat siis minkä tahansa kiistan tai ongelmatilanteen omalta osaltasi ratkeamaan, ja löydät ratkaisun mihin tahansa ongelmaan, koska et keskity ongelmaan ja kysymykseen, vaan vastaanotat ratkaisun ja vastauksen. Huomaa, että et voi kuitenkaan yrittää ratkaista noita ongelmia muiden ihmisten puolesta, vaan ainoastaan omalta osaltasi, sillä jos yrität auttaa muita, niin tunnetilasi jälleen yrittämisen seurauksena laskee, ja olet voimaton. Mutta voit myötätunnon tunnetilassa löytää intuitiivisesti sellaiset  sanat, jotka auttavat noita muitakin ihmisiä kohottamaan omaa tunnetilansa, ja luopumaan taistelusta. Parhaat diplomaatit ja rauhanneuvottelijat kykenevät tähän. Ns. liennytys ei ole koskaan heikkoutta, vaan aina vahvuutta, joka mahdollistaa rauhan.

Korkea tunnetaajuus siis dominoi aina, missä tahansa elämäntilanteessa. Ja kun uskot sen voimaan, niin et joudu kokemaan kärsimystä ja erimielisyyksiä, vaan kaikki ongelmasi ilmenevät vain kysymyksinä, joihin vastaanotat tunnetilasi mahdollistamana nopeasti ratkaisut, tavalla tai toisella. Ja kun et liian tarkasti yritä etukäteen päättää ja hahmotella, millä TAVALLA korkeampi minäsi ongelmasi ratkaisee, niin vastaanotat helposti sellaisiakin ratkaisuja, joihin et itse vielä tunnetasolla vahvasti usko.

Seuraa siis tietoisesti aina iloasi ja myötätuntoasi, tapahtui mitä tapahtui, ja olet kaikkien kiistojen voittaja, ja ongelmatilanteiden ratkaisija - mestarillinen tietoinen Luoja.


Kommentit

  1. Hei ja kiitokset mahtavasta blogista! Kysyisin rikkinäisten tavaroiden vaikutuksesta omaan värähtelyyn. Usein kuulee puhuttavan, että esim. rikkinäiset vaatteet vaikuttavat kantajansa värähtelyyn negatiivisesti. Itse käytän ekologisista syistä reikäiset paidat loppuun aluspaitoina lenkkeillessä. Koen saavani siitä tyydytystä, mutta voiko tästä aiheutua itselleni värähtelytason laskua tällöin? Tähän asti olen ajatellut, että päätän itse sen, vaikuttaako esineiden rikkinäisyys minuun vai ei. Ulospäin näkyvistä asioista olen tarkka ja tiedostan myös tieteenkin hyväksymän rikkinäisen ikkunan teorian. T. R.P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ihmiskunnalla on kollektiivisia, "myyttisiä" uskomuksia, jotka vaikuttavat, jos niihin uskoo. Esimerkiksi negatiiviset uskomukset: 13. päivä perjantai, tikapuiden ali käveleminen, musta kissa kulkee tien yli, rikkinäiset vaatteet, "paha silmä", ja feng shuissa esim. se, että kodin wc on liian "hieno". Nämä uskomukset toimivat samalla tavalla itse itseään toteuttavina, kuin amuletit ja muut onnea tuottavat esineet onnea tuottavina. Kaikki, mihin itse uskot, on totta. Mutta jos olet todella tietoinen luoja, "valaistunut" ,eli pääosin korkeassa tunnetaajuudessa (tai ainakin tiedostat aina, kun et ole), niin et edes vastaanota pelkouskomuksia, sillä silloin voit vastaanottaa vain korkean taajuuden ajatusvirtoja. Pelottavaa asiaa tai negatiivista uskomusta on siis aihetta pelätä vain, jos pelkäät. Olemme todellakin täysin kaikkivoipia. "Jumalathan" ovat persoonina myös kollektiivisia uskomuksia, joihin on helppo uskoa, koska niin moni muukin uskoo niihin. Voit kuitenkin tietoisesti liittää tiettyihin asioihin ja tapahtumiin itse myös aivan päinvastaisia uskomuksia, esimerkiksi muuttaa tuon "onnettomuudenpäivän" 13. perjantai "onnenpäiväksi". Ja jos taas haluat uskoa (kollektiiviseen, myyttiseen uskomukseen), että rikki menevä lasi tuottaa onnea, niin näin tapahtuu, koska uskot siihen. Useimmat ihmiset maailmassa ovat keskimäärin hieman negatiivisessa taajuustasossa, ja siksi esim. pandemiat ovat mahdollisia, koska kollektiivinen pelkouskomus aina voimistaa niitä. Mutta esimerkiksi horoskoopitkaan eivät kahlitse sellaisia ihmisiä, jotka todella tietoisesti luovat oman todellisuutensa, vaan astrologia on heille pelkästään eräänlaista säätiedettä ("huonoista" transiiteista voi nauttia samoin kuin rajuilmasta, eli kaikki haasteet luovat aina positiivisen vastineen itsestään). Ja tällaiset ihmiset voivat myös muuttaa konkreettista säätilaa, esim. paikallissäätä, täysin tietoisesti. Korkeassa tunnetaajuudessa oleva ihminen on aina suunnattomasti matalammissa taajuuksissa olevia ihmisiä vaikutusvaltaisempi.

      Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, esitä kysymyksiä tai ilmoittaudu Korkean tunnetaajuuden kohtaamisiin (Barbaarikartanossa) täällä!