Voimakas halu muuttaa olosuhteita, joissa elät, estää niiden muuttumisen


 Sinä olet oman elämäsi täydellisen vapaa Luoja. Jos sinusta ei kokemustesi perusteella aina tunnu siltä, niin et itse usko vapauteesi. Vain sinä itse voit rajoittaa omaa vapauttasi, vain sinä itse voit estää unelmiesi toteutumisen.

Tämän luettuasi protestoit: "En takuulla yritä estää omien unelmieni toteutumista, minähän teen koko ajan kaikkeni, että ne vihdoinkin toteutuisivat!"

Ja tuo lause kertoo kaiken siitä tunnetilasta, jossa olet unelmiasi ajatellessasi: Kun "teet kaikkesi", niin yrität, eli tunnetilasi on korkeintaan toiveikkuuden taajuudella. Ja kun toivot, että unelmasi toteutuisivat "vihdoinkin", niin tunnetilasi on turhautumisen tunnetila, tai vieläkin alempi, eli pettymyksen ja vihan tunnetila.

Ja missään noissa tunnetiloissa et voi vastaanottaa intuitiota, joka mahdollistaisi korkeamman minäsi ohjauksen havaitsemisen, joka puolestaan mahdollistaisi unelmasi todellistumisen, helposti ja nopeasti. Eli vaikka tuo ohjaus on saatavillasi joka ikinen hetki, niin et kuule sitä, jos et ole "samalla kanavalla" korkeamman minäsi kanssa.

Liian yksinkertaista ollakseen totta? Ei, vaan liian helppoa, jotta useimmat ihmiset voisivat uskoa siihen, sillä ihmiskuntaa on vuosisatoja opetettu taistelemaan, ei sallimaan ja vastaanottamaan.

Jos siis haluat muuttaa olosuhteitasi, koska uskot tuon muutoksen tekevän sinut onnelliseksi, niin estät muutoksen. Sillä voit tulla onnelliseksi vain tuntemalla onnellisuutta, eli mielenrauhaa ja iloa, vetovoiman laki on ehdoton luonnonlaki. Jos yrität miettiä "pääsi puhki" ratkaisua johonkin ongelmaan, niin et löydä tuota ratkaisua siksi, koska et voi koskaan löytää mitään sellaista, jonka uskot itse olevan hukassa.

Jos yrität kovasti myydä jotakin vain siksi, että saisit velkasi maksettua, niin myynti ei onnistu niin kauan, kun yrität. Lopeta yrittäminen, päästä irti rahahuolistasi, ja anna korkeamman minäsi kertoa sinulle, miten saat rahaa helposti.

Jos yrität kovasti pitää onnetonta parisuhdettasi koossa, koska pelkäät yksinoloa, niin parisuhteesi ei muutu onnelliseksi, ennen kuin itse koet onnellisuutta, eli tunnet ehdotonta rakkautta puolisoasi kohtaan. Ja kun tunnet puhdasta rakkautta, niin myös puolisosi voi rakastaa sinua, tai löydät helposti uuden puolison, joka hänkin kykenee rakkauteen.

Muista aina, että universumi ei ole sinun ulkopuolellasi oleva "suurempi voima", joka kiusaa ja testaa sinua, vaan sinä ITSE olet tuo universumi, et vain ymmärrä omaa korkeampaa olemustasi, omaa suunnatonta, täysin rajatonta voimaasi silloin, kun olet taajuustasolla erossa siitä. 

Älä yritä miettiä, MITEN voisit saada rahaa, rakkautta, työpaikan, ystäviä, terveyttä, iloa tai vapautta, vaan pyri vain tuntemaan iloa ja mielihyvää, mistä tahansa syystä. Älä siis koskaan yritä tehdä asioita, vaan vastaanota ensin innostunut inspiraatio tehdä jotakin, ja tee sitten nuo asiat, joista olet innostunut, koska haluat tehdä ne, eli koska niiden tekeminen tuottaa sinulle iloa. Sillä juuri silloin olet korkeamman minäsi valaisemalla polulla, kulkemassa kohti kaikkia unelmiasi - myös niitä kaikkein "suurimpia"!

Jos taas joku toinen ihminen määrää tai neuvoo, mitä sinun pitäisi tehdä, niin älä protestoi, älä myöskään syytä tuota toista ihmistä, äläkä tunne syyllisyyttä, vaan valitse helpoin tie, ja pyri tuntemaan puhdasta myötätuntoa tuota ihmistä kohtaan. Sillä myötätuntoisena olet jälleen korkeamman minäsi ohjauksessa, ja osaat valita juuri ne oikeat sanat, joilla vastaat tuolle ihmiselle. Jos tuo toinen ihminen on ollut negatiivisessa, turhautuneessa tunnetilassa määrätessään sinua, niin voit vaikuttaa hänen tunnetilaansa positiivisesti pysymällä itse korkeassa tunnetilassa. Sillä tuo toinen ihminen on turhautunut vain siksi, että hän on itse erossa omasta korkeammasta minästään, ei siis siksi, että hän olisi turhautunut sinuun!

Ja aina kun sinä valitset korkean tunnetilan, niin vaikutusvaltasi on suunnattoman paljon suurempi, kuin yhdenkään sellaisen ihmisen maapallolla, joka on parhaillaan matalammassa tunnetilassa. Ja tämä johtuu siitä, että saamme puhtaan rakkauden tunnetilassa yhteyden - oman korkean minämme ohella - KEHEN TAHANSA ihmiseen, hänen korkeamman minänsä kautta.

Unelmointi on siis hyödyllistä, ja unelmiesi toteutumista nopeuttavaa silloin, kun se on iloista, kevyttä, korkeamman minäsi inspiroimaa. Mutta lopeta haaveilu, jos tunnetilasi haaveillessasi laskee, sillä negatiivinen tunnetilasi kertoo siitä, että "menet asioiden edelle", olet kärsimätön, eli oletkin kulkemassa kiertotien kautta, vaikeampaa polkua. Tavoitat unelmasi lopulta kyllä tuon haastavammankin reitin kautta, mutta jos haluat nauttia unelmistasi nopeammin, ja saavuttaa ne helpommin, niin seuraa aina tinkimättä iloasi.

Rohkeus unelmoida on sitä, että vapautat itsesi unelmoidessasi täydellisesti olosuhteiden ja muiden ihmisten asettamista rajoituksista. Ja rohkea unelmoija myös toteuttaa unelmansa - koska hän uskoo itse omaan unelmaansa.

Ja mitään muuta et tarvitse unelmiesi toteuttamiseen, kuin uskon tunnetilan, josta seuraava askel on tiedon, eli manifestaation korkein taajuustila.

Kommentit