Olet mittaamattoman arvokas Luoja, koska juuri sinun kokemuksesi elämästä mahdollistaa universumin olemassaolon ja laajentumisen




Todellisuutta ei nimittäin ole lainkaan olemassa, ilman tuon todellisuuden havaitsijaa. Todellisuus on siis vain ajatus itsestään, eli unta, jonka uskomme olevan totta.

Sinun lisäksesi kaikki muutkin elämänmuodot laajentavat tuota "ajatusta universumista", eli pitävät energian jatkuvassa liikkeessä. Ja laajentuminen, eli jatkuva muutos, on universumin olemus. Ilman laajentumista ja liikettä universumi ei voi olla lainkaan olemassa, sillä ns. kaikkeus, ja se, minkä koemme "todellisuutena", on vain energian liikettä, eli värähtelyä.

Mutta koska sinä luot todellisuuttasi ajatuksillasi, eli kokemalla rajallisuutta (manifestaatioiden ei-olevaisuutta), niin sinun luomistyösi on universumia voimakkaasti laajentavaa, ja siten myös energian liikettä voimakkaasti kiihdyttävää (tästä juontuu alkuperäinen ajatus ihmisestä "luomakunnan kruununa", ei siis ylempiarvoisena, vaan tietoisena luojana). Ja tuo energian liikkeen kiihtyminen, eli värähtelytaajuuden kohoaminen, mahdollistaa toiveidesi toteutumisen nopeammin ja helpommin - mutta sama koskee vastaavasti myös sellaisia asioita, joita et toivo.

Tämä ajatus saattaa aiheuttaa sinussa pelon tunteita, koska kun energian liike kiihtyy, niin "kyyti on kylmää", jos olet negatiivisessa tunnetilassa, eli erossa omasta, korkeammasta minästäsi. Mutta muista aina, että mitään pelättävää ei meillä koskaan ole, koska hyvinvointi  vallitsee luomakunnassa aina, eli muut elämänmuodot maapallolla tasapainottavat meidän ihmisten tietoisempaa luomistyötä. Ja jos sinä pysyt "mukana" värähtelytaajuuksien kohoamisprosessissa, eli olet tyytyväinen kokemaasi nykyhetkeen, niin et joudut kokemaan kärsimystä, vaan pysyt kuin lainelautailija aallonharjalla, kokien elämää korkean taajuuden todellisuudessa, jossa kaikki toiveesi toteutuvat helposti. Elät siis "jalat irti maasta", unelmiesi todellisuudessa, konkreettisesti.

Ja vaikka putoaisitkin joskus alas matalampiin tunnetaajuuksiin, niin tietoisena Luojana tiedät jo, että kyse on vain ja ainoastaan negatiivisesta tunnetilasta, joka vääristää todellista todellisuuttasi, aivan kuten pimeys vääristää todellisuutta huoneessa, joka valossa näyttää aivan toisenlaiselta.

Ja tiedät myös, että kun kuolet fyysisesti, eli kohoat korkeampiin värähtelytaajuuksiin, eli lakkaat kokemasta negatiivisia tunteita, niin olet välittömästi yhtä koko universumin kaikkein korkeimman värähtelytaajuuden kanssa, etkä enää koe lainkaan kärsimystä. Sillä mitään muuta kärsimystä ei ole olemassa, kuin se, jonka koemme, kun olemme erossa korkeimmasta itsessämme.

Onnellisuuden kokemus fyysisessä elämässäkään ei siis ole mitään muuta, kuin korkeamman tunteen ohjauksen seuraamista, eli elämän virralle antautumista, vastustamatta sitä. Eli rakkauden tunnekaan ei ole koskaan päätepiste, tai "lopullinen tavoite" ja pysyvyyden tila, vaan resonansin kokemus tässä ja nyt, eli jatkuvaa liikettä kohti koko ajan lisääntyvien toiveidemme laajentumista. Ja siksi rakkautta ei voi koskaan olla olemassa, ellet itse tunne tuota korkeaa tunnetta, hetkestä toiseen, ylläpitäen sitä.

Samoin vaurautta ei voi olla olemassa, ellet itse tunne itseäsi vauraaksi. Eikä terveyttä voi olla olemassa, ellet tunne itseäsi terveeksi. Kuten huomaat, niin myös suomen kieleen sisältyy ikiaikainen totuus universumin laista: "TUNTEA ITSENSÄ JOKSIKIN", eli todellistaa kokemuksensa tuntemalla se.

Jos sinulla on ihmissuhde, jossa koet jatkuvasti URAKOIVASI tuon ihmissuhteen säilyttääksesi, niin huomaa, että urakoiminen ja ponnistelu ei ole puhdasta rakkautta, vaikka tarkoituksesi ponnisteluissasi olisikin hyvä. Lopeta tuo urakointi, antaudu elämälle, pyri tuntemaan täysin puhdasta, ehdotonta rakkautta, lakkaa kontrolloimasta kumppaniasi, ja anna siten korkeammalle minällesi mahdollisuus ohjata sinua suuntaan, jossa rakkautesi tekee elämästäsi helppoa ja nautinnollista. On aivan samantekevää, johtaako rakkaudentunteesi siihen, että eroat kumpanistasi, ja löydät uuden, vai rakastutko nykyiseen kumpaniisi uudelleen, sillä rakkauden tunne, eli mielen harmonia - onnellisuus - on joka tapauksessa aina ainoa tavoitteesi. Anna siis ehdotonta rakkautta tuntemalla universumille mahdollisuus näyttää, millainen ihmissuhde on sinun oma, todellinen toiveesi.

Sama koskee raha-asioitasi ja terveyttäsi: Lopeta raataminen, yrittäminen, onnenonkiminen ja ponnistelu, lakkaa huolehtimasta, ja keskity unelmissasi vaurauden ja terveyden tunnetilojen tavoitteluun. Ja kun teet näin, niin vetovoiman laki tekee sinut vauraaksi, elinvoimaiseksi ja terveeksi, väistämättä, ilman vaikeamman polun kautta tapahtuvaa raatamista ja yrittämistä.

Älä koskaan unohda, että universumille aivan kaikki on mahdollista, joka hetki. Eli älä yritä rajoittaa universumin voimaa esimerkiksi päättämällä tarkasti, MILLÄ TAVALLA universumi saa tehdä sinut onnelliseksi juuri nyt! Päästä irti yrityksistäsi kontrolloida olosuhteitasi, ja koet välittömästi, että olet todellakin oikeutettu saamaan aivan kaiken, mitä olet koskaan toivonut. Korkeampi minäsi ei koskaan väsy ohjaamaan sinua oikeaan suuntaan.

Muista myös, että voit kokea negatiivisissa tunnetiloissakin voimakkaita impulsseja. Mutta tunnista siis tuolloin tunnetila, jossa vastaanotat niitä. Saamme ihmisinä usein impulsseja kokea "samanmielisyyttä" muiden ihmisten kanssa, kun olemme heidän kanssaan samassa, negatiivisessa tunnetilassa, esimerkiksi kokiessamme tulleemme jossain tilanteessa väärin kohdelluiksi tai uhatuiksi. Vältä tällaista pelon, vihan, kaunan ja katkeruuden resonanssia, sillä se vahvistaa aina itse itseään, ja vie sinua väärään suuntaan, kohti suurempaa kärsimystä. Älä siis liity mihinkään ns. kuppikuntiin, joissa vastustetaan mitään ongelmia, oli tuo vastustaminen näennäisesti kuinka hyväätarkoittavaa tahansa. Kaikki, mitä vastustamme, lisääntyy aina.

Rakasta sitä vastoin ehdottomasti ja puhtain sydämin ongelmia, sairauksia, puutetta, rakkaudettomuutta, epätasa-arvoa ja julmuutta, sillä rakastaessasi niitä ehdoitta niiden negatiivinen olemus käy mahdottomaksi, koska ehdottomasti rakastavana olet suunnattomasti voimakkaampi, kuin kukaan negatiiviseen todellisuuteen uskova. Aito, puhdas rakkaus sammuttaa aina vihan, ja universumi antaa mitä tahansa hyvää sellaiselle, joka ottaa tuon hyvän vastaan.

Kieltäydy siis keskittymästä  mihinkään negatiiviseen yksityiskohtaan, jonka havaitset, sillä jos keskityt tuollaiseen asiaan, niin se vain kasvaa silmissäsi ja mielessäsi - ja myös konkreettisessa todellisuudessasi. Tämä sama pätee niin luonnon tuhoutumiseen, omiin ihmissuhdeongelmiisi, kuin sairauksiin ja taloudellisiin vaikeuksiinkin. Se, mihin keskität huomiosi, lisääntyy aina.

Ihmisinä emme kasva ja kehity selkeyden tilasta (lapsuus) "epäselkeyden tilaan" (vanhuus ja negatiivisten kokemusten aikaansaama pelko ja katkeruus), ellemme itse valitse tuota epäselkeyden ja rajallisuuden kokemusta, katkeruutta ja pelkoa.

Vanhuuttakaan ei siis todellisuudessa ole olemassa, vaan vanhuus ja vanheneminenkin on pelkkä uskomus, koska solumme uusiutuvat jatkuvasti, eli synnymme koko ajan uudelleen myös tässä inkarnaatiossa. Jos siis emme "väsy elämään", niin voimme pysyä ikuisesti nuorina myös nykyisessä kehossamme. Mutta toisaalta voimme myös valita uuden kehon, eli kuolla fyysisesti ja syntyä uudelleen, milloin tahansa, jos niin haluamme.

Sinulla ei ole koskaan mitään pelättävää, koska sinä OLET oman elämäsi kaikkivoipa Luoja. Valitse siis rohkeus, ja päästä rti tarpeestasi hallita olosuhteitasi ja muita ihmisia. Ja anna universumille mahdollisuus osoittaa - välittömästi, juuri nyt -  kuinka mittaamattoman arvokas ja täysin rajaton sielu olet!

Kommentit