Jos vastustat, vihaat tai pelkäät jotakin asiaa, niin tuo asia lisääntyy omassa todellisuudessasi, koska keskität siihen ajatuksesi



Vaikka siis kokisit taistelevasi "oikeiden asioiden puolesta", niin taistelusi on turhaa, jos taistelet negatiivisessa tunnetilassa. Koska negatiivisessa tunnetilassa ollessasi et voi koskaan olla oikeamielinen, etkä siis auttaa ketään toista ihmistä tai maailmaa - et myöskään itseäsi.

Pahuus ei poistu maailmastasi, jos vastustat ja tuomitset pahoja ihmisiä. Rasismi ei vähene, jos vastustat rasisteja. Epätasa-arvo ei muutu tasa-arvoksi, jos yrität pakottaa ihmiset kohtelemaan kaikkia ihmisiä samalla tavalla. Köyhät eivät muuutu rikkaiksi, vaikka vastustaisit ja tuomitseisit rikkaiden rikkautta. Luonto ei voi "paremmin", jos tuomitset luontoa hyväkseen käyttävät ihmiset. Luonto ja maailmankaikkeus on puhtaana, positiivisena energiana suunnattoman voimakas, ja kykenee aina palautumaan harmoniatilaan epätasapainon tilasta - eikä luonto koskaan moralisoi ihmistä.

Et voi koskaan saada ketään uskomaan rakastavaan "jumalaan" pelottelemalla häntä kadotuksella. Et voi koskaan käännyttää ketään uskomaan samalla tavalla, kuin miten itse uskot, jos samalla väität, että hänen oma tapansa uskoa on väärä.

Vastustaessasi toisten ihmisten vapautta olla sellaisia, kuin millaisia he todella ovat, saat heidän vapaudenkaipuunsa vain lisääntymään. Esimerkiksi teini-ikäiset eivät kapinoi vanhempiaan vastaan, elleivät vanhemmat vastusta noiden nuorten elämäniloa. Nuoret ihmiset kuuntelevat sellaisen ihmisen ohjeita, joka on intuition korkeassa tunnetilassa, sillä nuori ihminen resonoi vielä sisäisesti korkean tietoisuuden kanssa. Sen sijaan nuorten tuomitseminen saa heidät vastustamaan tuomitsijaa. Uhmaa ei ole lainkaan olemassa, ellei uhmaajalla ole vastustajaa. Köydenveto toteutuu vain, jos köyden molemmista päistä vetää joku.

Vastustaessasi vallitsevia olosuhteita todellisuudessa aina vain vahvistat noita olosuhteita. Kaikki mitä vastustat, lisääntyy.

Jos vastustat ihmisiä, jotka eivät pelkää sairauksia ja kuolemaa, niin vain sinun oma pelkosi lisääntyy, jolloin voit sairastua itse, sillä pelot manifestoituvat. Voit kyllä moralisoimalla ja pelottelemalla saada nuo muutkin ihmiset pelkäämään, ja tuntemaan häpeää ja arvottomuutta, mutta sairaudet eivät silloinkaan vähene, vaan ne lisääntyvät, koska sairaudet pahenevat - ja ovat yli päätään olemassa - aina negatiivisissa tunnetiloissa.

Universumin todellisuus, ja samalla meidän oma voimamme, on täysin rajaton, sekä hyvien että pahojen asioiden suhteen. Ja tämä johtuu siitä, että universumia ja todellisuutta ei ole lainkaan olemassa ilman havaitsijaa. Ja havainnon tekijä tekee todellisuudestaan joko hyvän tai pahan, miellyttävän tai epämiellyttävän, valitsemalla omat ajatuksensa, ja omat tunnetilansa.

Myös muu luomakunta on olemassa vain ajatuksena omasta itsestään. Me emme voi ihmisinä kokea eläimen tai kasvin todellisuutta, aivan kuten me emme voi koskaan täysin identtisesti kokea toisen ihmisenkään todellisuutta, sillä todellisuus on aina vain jokaisen havaitsijan oma näkökulma, uskomusten luoma kuva, ja aistien tulkinta värhtelytaajuudesta.

Sinun ei  tarvitse keskittää huomiotasi sellaisiin asioihin, jotka laskevat tunnetilaasi. Jos havaitset tilanteen, jossa joku toinen olento kärsii, niin intuitiosi kyllä kertoo sinulle, miten sinun tulee tuossa tilanteessa toimia, jos pysyt selkeyden mielentilassa. Sinun tehtäväsi ei siis ole tuntea empatiaa ja sääliä, ja myötäelää toisen olennon kärsimystä, vaan olet ajautunut tuohon tilanteeseen siksi, että voit joko auttaa, tai sitten olet itse negatiivisessa tunnetilassa, ja kärsivän kanssa samassa taajuustilassa. Sääliä tuntiessasi myös pysyt matalassa tunnetilassa, etkä voi auttaa kärsivää - voit auttaa häntä vain tuntemalla puhdasta myötätuntoa, eli tiedostamalla, että kun hätä on suurin on apukin aina lähellä. Ja tämä johtuu siitä, että suuressa hädässä olevan pyyntö on hyvin voimakas, ja jokainen pyyntömme luo aina välittömästi vastauksen itseensä.

Et siis voi auttaa esimerkiksi sairasta sairastumalla itse, etkä köyhää köyhtymällä itse, tai rakkaudetonta vihaamalla tai tuomitsemalla häntä itseään - voit auttaa muita vain omalla esimerkilläsi, eli pysymällä korkeassa tunnetilassa, selkeyden ja harmonian tilassa. Sillä tuossa tunnetilassa tiedät, että saamme aina kaiken, mitä pyydämme, jos vain sallimme itse pyyntömme toteutumisen.

Rakasta itseäsi, ja kaikkea sellaista, jota kykenet helposti rakastamaan, ja olet välittömästi onnellisuuden tunnetilassa, olosuhteistasi riippumatta. Ja onnellisuuden tunne on ainoa päämäärämme elämässä. Mitään muuta sinulta ei kukaan koskaan vaadi, ellet itse vaadi jotakin muuta itseltäsi, sillä sinä olet oman universumisi keskipiste. 

Sinä Olet Luoja.

Kommentit