Et voi koskaan tehdä virheitä, sillä voit milloin tahansa valita näennäisten virheesi luoman positiivisen, jäämättä lainkaan tuijottamaan virhettä



Eli koska aikaa ei ole olemassa, niin aloitat elämäsi joka hetki ikään kuin konkreettisesti uudelleen. Sinulla on kyllä valmiita tunnemuistoja, jotka saattavat tuntua sinusta "todellisuudelta, jota ei voi muuttaa", mutta muista, että tunnemuistotkin ovat "olemassa" vain siksi, että ajattelet niitä, jolloin ne aktivoituvat.

Kerrot siis elämästäsi, itsestäsi ja mahdollisuuksistasi tietynlaista tarinaa, jolloin pidät juuri tuota tarinaa aktiivisena myös nykyhetkessäsi. Eli omat uskomuksesi vahvistavat itse itseään. Ja se tunnetila, jossa tuota tarinaa kerrot, mahdollistaa tarinasi jatkumisen samanlaisena. Juuri tässä hetkessä on kuitenkin suunnaton muutosvoima, ja aina tulevan hetkesi siemen. Luot uutta JOKA hetki. Pysyvyys on pelkkä uskomusharha, kuten ns. todellisuus kaikkinensa. 

Esimerkiksi jos uskot, että sinulla on aina riittävästi rahaa, niin sinulla on aina riittävästi rahaa, koska et pelkää, että raha loppuu, vaikka kulutat sitä. Mutta jos pelkäät, että rahaa on vain rajallinen määrä, ja että joudut kilpailemaan tuosta rahasta, ja sen mahdollistamasta vapaudesta ja hyvinvoinnista muiden ihmisten kanssa, niin oma uskomuksesi myös toteutuu. Elät todeksi rahan rajallisuutta, ja rahansaamisen vaikeutta.

Jos uskot, että sinulla on hyviä ystäviä, niin sinulla on sellaisia, koska teet toisista ihmisistä aina sellaisia, kuin millaisia uskot itse heidän olevan, ja vedät puoleesi sellaista, mihin uskot.

Jos uskot löytäväsi rakastetun, niin löydät sellaisen, koska tunnet itse rakkautta, ja saat siten muutkin ihmiset rakastamaan sinua. Ja tällöin sinulla ei ole ns. vihollisia, koska vedät puoleesi vihaavia ihmisiä vain, jos tunnet itsekin vihaa. Jos rakastat täysin ehdoitta nykyistä puolisoasi, niin hänkin rakastaa sinua ehdoitta - tai poistuu elämästäsi, ja antaa sinulle siten mahdollisuuden löytää sellaisen rakastetun, joka arvostaaa ja rakastaa sinua ehdoitta. Erot - aivan kuten kuolematkaan - eivät itsessään ole koskaan "tragedioita", ellemme itse näe niitä sellaisina. Korkeamman minäsi taajuustilassa rakastat myös niitä ihmisiä, joita matalammissa tunnetiloissa vihaat, tai jotka ovat tavalla tai toisella vahingoittaneet sinua, sillä hekin ovat perusolemukseltaan puhdasta korkeaa värähtelyä, eli puhdasta rakkautta. Ja muista, että kaikki se paha, mitä muut ihmiset ovat sinulle tehneet, on oma luomuksesi! Syyllisiä ei ole olemassa ilman, että heidän uhrinsa uhriutuu.

Jos joku ihminen on sinulle kateellinen, mutta keskityt itse innostukseen ja elämäniloon, niin et edes havaitse tuon ihmisen kateutta, koska tunnetaajuutesi on korkeampi. Ja tuo kateellinen ihminen kärsii kateudestaan vain itse, koska ainoa kärsimys, jota voimme koskaan tuntea, on negatiivinen tunne. Ja negatiivinen tunnetila on sitä, että olemme erossa korkeammasta itsestämme. Siksi sanonta "ei haukku haavaa tee" pitää aina paikkansa.

Jos uskot olevasi terve ja elinvoimainen, niin olet juuri sellainen, riippumatta lääketieteellisistä sairaus- , geeni- tai virushavainnoista, sillä solusi ovat täysin autonomisia, ja ne pyrkivät aina harmoniaan, kuten kaikki muukin universumissa. Vain negatiiviset tunnetilasi voivat pitää sinut sairauden tilassa. Voit kyllä sairastua myös siksi, että haluat poistua fyysisestä todellisuudestasi, mutta silloinkin sairastuminen - kuolemassa tapahtuvaan vapautumiseen johtavana manifestaationa - on oma valintasi.

Ihminen voi kuolla fyysisesti myös ilman mitään lääketieteellistä syytä, milloin tahansa, jos tuo kuolema on hänen todellinen toiveensa. Pienet lapset kykenevät tähän usein helpommin, koska heillä on vielä vahva muisto korkeammasta olemuksestaan, eli negatiiviset muistot eivät pidä heitä kiinni fyysisessä elämässä, jos he haluavat valita jo elämänsä alussa uuden fyysisen todellisuusunen.

Sinä itse siis päätät juuri nyt, onko elämäsi tästä hetkestä eteenpäin hauskaa ja helppoa, vai murheellista ja vaikeaa. Jos haluat valita helpon ja nautinnollisen elämän, niin lopeta vain tietoisesti muiden ihmisten ja olosuhteiden kontrolloinnin yrittäminen, ja keskity pelkästään ylläpitämään korkeaa tunnetilaa.

Et nimittäin voi kuitenkaan koskaan kontrolloida muita ihmisiä, koska jokainen ihminen maailmassa käyttäytyy poikkeuksetta aina juuri siten, kuin millaisessa tunnetilassa hän juuri nyt on, ja millaisia valmiita uskomuksia hänellä elämästään ja maailmasta on. 

Ainoa asia, mitä voit koskaan elämässäsi kontrolloida, ovat omat ajatuksesi ja omat tunteesi, ja juuri niissä sinulla on suunnattoman suuri, täysin rajaton voima. 

Vapauta itsesi tietoisesti negatiivisista tunteista muita ihmisiä kohtaan, äläkä ole huolissasi siitä, mitä nuo muut ihmiset sinusta ajattelevat, sillä heidän mielipiteillään ei ole mitään merkitystä. Jos olet mielestäsi tehnyt heitä kohtaan jotain väärin, niin muista, että korkeampi minäsi, eikä myöskään tuon toisen ihmisen korkeampi minä, KOSKAAN katso eikä näe menneisyydessä tapahtuneita negatiivisia asioita, vaan ainoastaan niiden luoman positiivisen. Kollektiivisen korkeamman minämme nökökulma on siis aina puhdasta rakkautta. Tämä johtuu siitä, että ns. pahuus voi tapahtua vain negatiivisessa tunnetilassa, eikä tuota tapahtunutta pahuutta siis ole olemassa korkeassa värähtelytaajuudessa. 

Päästä täydellisesti irti muihin ihmisiin liittyvästä pelostasi, häpeästä, vihasta, katkeruudesta, halveksunnasta, syyllisyydestä ja syyttämisestä, ja keskitä ajatuksesi mihin tahansa iloa tuottavaan asiaan. Näin sallit minkä tahansa muihin ihmisiin liittyvän ongelmasi ratketa, ja tuo prosessi alkaa välittömästi, korkean tunnetilasi mahdollistamana.

Mutta vapauta itsesi myös itsekritiikistä, eli älä tuomitse itseäsi, jos tunnet välillä myös negatiivisia tunteita, sillä tietoisena Luojana tiedät niiden arvokkuuden toiveidesi luomisprosessissa. Ja mitä useammin olet korkeassa tunnetilassa, niin sitä herkemmin aistit myös negatiivisemmat tunnetilasi, eli tunnetaajuutesi madaltumisen.

Näin valitset täysin tietoisesti ilon, nautinnon ja helppouden, rajattoman runsauden, rajattoman rakkauden ja vapauden todellisuuden, jonka olet jo itse luonut korkeamman minäsi taajuustilaan, mutta josta olet sallinut itsellesi kokemuksina vain mitättömän pienen osan.

Lopeta taistelu, lakkaa yrittämästä, seuraa iloasi, ja korkeamman minäsi ohjausta. Sillä sinä OLET tuo korkeampi olento, täysin rajaton Luoja.

Kommentit