Tavoittele vain haltioitumisen tunnetilaa - lopeta analysointi ja yrittäminen



Tietoinen ajatusten kohdistaminen parantaa jokaisen tietoisen luojan elämänlaatua jo pelkästään siksi, että ainoa päämäärämme fyysisessä elämässä on ainoastaan kullakin hetkellä koettu onnellisuuden tunne. Ja jos keskitymme tietoisesti arvostamiseen ja positiivisiin asioihin, niin koemme tietysti enemmän onnellisuutta. Eli esimerkiksi: Koet onnellisuutta, jos arvostat usein sitä, että sinulla on parisuhde. Mutta jos taas keskityt ajatuksissasi useammin kumppanisi huonoihin puoliin, niin et koe tyytymättömyytesi hetkellä onnellisuutta. Positiivinen asenne elämään siis lisää onnellisuutta, olosuhteista täysin riippumatta. 

Voimme täysin vapaasti itse valita huomiomme kohteet, eli joko positiivisen tai negatiivisen näkökulman omaan elämäämme, joka ikisenä elämämme hetkenä.

Mutta jos tarkastelemme tunnetilojen sijaan konkreettisia manifestaatioita, eli "luomistyön tuloksia", niin monet vetovoiman lain vaikutuksen omassa elämässään jo tietoisesti tiedostavat ihmisetkin havaitsevat selkeimmin edelleen negatiivisten tunteidensa manifestaatioita. Ja nuo negatiiviset manifestaatiot tuntuvat heistä nyt entistäkin dramaattisemmilta siksi, että tietoisen luojan tunnetaajuus on yleisesti paljon korkeampi, kuin mataliin tunnetiloihin turtuneen ihmisen. Tietoinen luoja siis palaa tavallaan takaisin lapsuuteensa ja nuoruuteensa, jolloin hän vielä tunsi voimakkaita haltioitumisen tunteita, mutta myös yhtä voimakkaita pettymyksiä, kohdatessaan ajoittain fyysisen maailman rajoituksia.

Eli pienikin tunnetilan lasku tuntuu nyt tietoisena luojana paljon voimakkaammalta, kuin aiemmin, koska tunnetaajuuksien välinen suhteellinen ero on suurempi.

Mutta miksi siis monet tietoiset luojatkaan eivät manifestoi elämäänsä välittömästi ns. suuria unelmiaan, vaan joskus jopa pettyvät vetovoiman lakiin, ja alkavat pettyneinä jälleen uskoa, että heidän ei olisi "tarkoituskaan" saada kaikkea, mitä he haluavat? Tai että heidän tulee maksaa jonkinlaista "karmavelkaa", ja odottaa siksi kärsivällisesti unelmiensa toteutumista. Tai että heidän "ennaltamäärätty kohtalonsa" olisi saavuttaa toiveita hyvin hitaasti, jotta he eivät "innostuisi liikaa", tai muuttuisi kevytmielisiksi. Tai että joku yläpuolellamme tai ulkopuolellamme vaikuttava voima päättää, mitä me saamme haluta, ja mitä emme. Vetovoiman lakiin pettyneet alkavat siis jälleen uskoa, että he eivät olekaan TÄYDELLISEN vapaita Luojia.

Tällainen negatiivinen, väärä uskomus vahvistuu silloin, jos tietoisen luojan ajattelu on hyvin aktiivista, eli hän kontrolloi jatkuvasti ja erittäin tietoisesti omia ajatuksiaan siksi, että  HALUAA MANIFESTOIDA jotakin. 

Ja tällöin tuo haluaminen ja tahtominen, ja jatkuva tietoisuus vetovoiman lain vaikutuksesta todellisuudessa estääkin hänen toiveidensa toteutumisen, koska ajatusten kontrollointi ja yrittäminen laskee tällaisen henkilön tunnetaajuutta. Hän ei siis tavoittelekaan vain onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunnetilaa, eikä  malta päästää irti toiveestaan ja sen pyytämisestä, vaan hän tavoittelee konkreettista manifestaatiota. Eli hän on lähes jatkuvasti toiveikkuuden tunnetilassa, mutta silti koko ajan ikään kuin hiuskarvan verran erossa uskon ja tiedon taajuuksista.

Eli vaikka jokainen toiveesi on olemassa välittömästi, kun sitä ajattelet, niin jos et malta rentoutua, ja päästää irti toivomisesta - eli et todellisuudesa täysin uskokaan olevasi oman elämäsi kaikkivoipa Luoja, jonka tehtävänä on vain vastaanottaa, ei siis taistella - niin seisot itse oman toiveesi toteutumisen esteenä.

Jos sinulla on paljon suuria unelmia, jotka eivät ole vieläkään toteutuneet, niin tarkkaile itseäsi: Ajatteletko paljon ja usein sellaisia unelmia, joiden toteutumiseen et enää oikein tosissasi itsekään usko? Ja inspiroidutko sen tähden usein yrittämään noiden unelmien toteuttamista? Huomaa: Inspiraatiosi onkin lähtöisin toiveikkuuden taajuudelta, ei siis tiedon.

Jos näin on, niin lopeta noiden suurien unelmien ajatteleminen vähäksi aikaa kokonaan. Ja tavoittele ainoastaan korkeaa tunnetilaa, eli kevytsydämisyyden, puhtaan ilon ja haltioitumisen tunnetilaa. On aivan samantekevää, millainen asia tai kokemus saa sinussa aikaan tuon tyytyväisyyden, kepeän, lapsenomaisen elämänilon tunnetilan.

Ja meditoi joka päivä (paras hetki on aamuisin, kun tunnetilasi on unen jälkeen korkeampi), eli tyhjennä ajatusmelu mielestäsi kokonaan, sillä täysin ajatuksettomassa tilassa tunnetaajuutesi kohoaa väistämättä korkean tietoisuuden taajuudelle, eli resonanssiin korkeamman minäsi kanssa.

Ja juuri tuo taajuus on myös niiden kaikkein suurimpien unelmiesi sallimisen, eli manifestaation taajuus.

Tietoinen luominen ja unelmien salliminen on siis paradoksaalisti aivan liian helppoa, jotta kykenisimme itse uskomaan sen helppouteen, ja päästämään irti haluamisesta, eli lopettamaan taistelun!

Kommentit