Olosuhteista riippumaton elämänilo valaisee negatiivisia tunnemuistoja liittyen rahaan, ja muuttaa ne positiivisiksi



Ilon ja rakkauden tunteesi sammuttaa aina vihan ja pelon, esimerkiksi silloin, kun kommunikoit muiden ihmisten kanssa, mutta joskus saatat ihmetellä sitä, että miksi ajoittain törmäät vihaisiin ihmisiin tai ongelmiin juuri ollessasi hyvin iloinen. Tällaisessa tilanteessa on kyse vanhojen, negatiivisten tunnemuistojen puhdistumisesta, eli juuri tuo hyvin korkea tunnetaajuutesi mahdollistaa sen, että vapaudut negatiivisista muistoistasi lopullisesti.

Eli kun olet ensin ajatuksiasi tietoisesti myönteisiin asioihin kohdistamalla, ja jättämällä ns. suuret ongelmasi vähemmälle huomiolle, vahvistanut optimistista asennettasi elämään, ja vetänyt puoleesi monia toivomiasi asioita, niin jossain vaiheessa olet valmis kohtaamaan myös nuo suuret ongelmasi, ja päästämään niistä lopullisesti irti. Ja tämän irtipäästämisen tulee siis tapahtua sellaisella hetkellä, kun tunnetilasi on hyvin korkea, koska vain ollessasi resonanssisssa korkeamman minäsi kanssa voit nähdä tuon "suuren ongelman" luoman "suuren lahjan".

Esimerkiksi jos olet hyvin pitkään ollut taloudellisissa vaikeuksissa, mutta pyrkinyt kuitenkin tietoisesti arvostamaan sellaisia asioita elämässäsi, joita "rahalla ei saa", kuten luontoa, eläimiä, terveyttä, ystäviä, huumoria, musiikkia, visuaalisesti kauniita asioita, kuten auringonnousuja, planeettojen vakautta ym., niin noiden myönteisten ajatusten mahdollistamassa harmoniatilassa kohtaatkin eräänä päivänä yllättäen  jonkin raha-asioihin liittyvän ongelman, ja havaitset, että et enää tunnekaan voimakasta pelkoa liittyen rahan riittävyyteen ja sen menettämiseen. Eli tuolla hetkellä kykenet tunnetasolla ymmärtämään mitä tarkoittaa se, että "raha on vain energiaa", ja että luomme itse uskomuksemme rahan vähyydestä, mikä johtaa sitten vetovoiman lain vaikutuksesta myös niukkuuden ja köyhyyden konkreettisiin kokemuksiin.

Eli kun tuolla hetkellä, korkeassa tunnetilassasi, tunnet ja havaitset, että et olekaan enää niin kovin huolissasi taloudellisesta tilanteestasi, vaan että olet nyt oppinut arvostamaan  aivan muita asioita elämässäsi, ja luottamaan siihen, että nuo muut asiat kohottavat tunnetilaasi, eli tekevät sinut onnelliseksi - niin oletkin tuolla samalla hetkellä vapaa vastaanottamaan myös  rahaa. Eli tunnetaajuutesi liittyen raha-asioihin on siis nyt lopullisesti kohonnut, koska tuolla selkeyden ja oivalluksen hetkellä vapauduit negatiivisesta uskomuksestasi liittyen rahaan. Ja olennaista oli se, että KOHTASIT vanhan uskomuksesi korkeassa tunnetaajuudessa, jolloin kykenit näkemään rahahuoliesi korkeaan värähtelytaajuuteen luomat rikkaudet -  "velkojen muuttumisen saataviksi".

Voimakas negatiivinen uskomus, jonka liität rahaan, saattaa olla alunperin syntynyt esimerkiksi tilanteessa, jossa teit paljon töitä, ja ansaitsit paljon rahaa, mutta parisuhteesi ei ollutkaan onnellinen. Tai jos sinulle on tapahtunut elämässäsi jotakin muuta dramaattista, VAIKKA olit rikas. Tällöin liitit rahan ansaitsemiseen syyllisyydentunteen, jota olet siitä asti kantanut mukanasi. Rankaiset siis itseäsi edelleen köyhyyden ja rajallisuuden tunteilla, vaikka ansaitsemasi rahat eivät todellisuudessa liittyneet millään tavalla kokemiisi ongelmiin. Ja usein käy myös niin, että löydämme tuollaisten negatiivisten kokemusten jälkeen myös samalla tunnetajuudella olevia uusia kumppaneita, joilla heilläkin on negatiivisia uskomuksia liittyen rahaan, ja jotka hekin ovat kokeneet menneisyydessään syyllisyyttä ja arvottomuutta. Ja tällaiset parisuhteet vain vahvistavat omia negatiivisia uskomuksiamme, ja pahentavat kokemustamme rajallisuudesta.

Tuo joskus menneisyydessä syntynyt negatiivinen uskomuksesi, eli arvottomuuden kokemuksesi, ja sen synnyttämä pelko rahan vähyydestä, oli siis ollut ainoa syy siihen, että raha ei virrannut luoksesi vapaasti, "kuin hengitysilma". Ja kun päästit irti arvottomuudentunteestasi, syyllisyydestäsi ja pelostasi, niin nuo negatiiviset uskomukset eivät enää olleet luomiesi rikkauksien esteenä. Ja koska arvostat nyt elämääsi yleisesti, eli tunnet suurta "sisäistä rikkautta", niin olet vapaa vastaanottamaan mitä tahansa toiveitasi, joista unelmoit.

Huomaa, että kun raha alkaa virrata luoksesi, niin alat samalla myös "uskoa rahaan", ja tästä seuraa myös se, että raha, jota saat, ei teekään sinua niin suunnattoman onnelliseksi, vaan rahan runsaus ns. arkipäiväistyy. Sillä kaikki on aina suhteellista: Kun sinulta puuttuu rahaa, niin uskot rahan saamisen tekevän sinut onnelliseksi. Mutta jos sinulla on paljon rahaa, niin uskotkin aivan muiden asioiden, kuten rakkauden ja terveyden, tekevän sinut onnelliseksi. Ja saatatkin alkaa pelätä, että rikkautesi on este aidolle rakkaudelle, koska havaitset, että sinua ihaillaan ja arvostetaan usein siksi, että olet rikas.

Raha on "vapauden ja turvallisuudentunteen mahdollistaja", mutta rahakin mahdollistaa vapauden ja mielenrauhan vain silloin, jos suhtaudut rahaan ja omaisuuteen arvostaen, ja olet myös valmis luopumaan rahasta, pelkäämättä sen menettämistä ja loppumista.

Eli sellaiset ihmiset, joilla on paljon rahaa, eivät suinkaan aina välttämättä nautikaan rahan suomasta vapaudesta, vaan saattavat kokea aivan yhtä suurta rajallisuutta ja pelkoa, kuin köyhemmätkin ihmiset, jos he eivät uskalla iloita vauraudestaan. Ja tällöin sanonta "raha ei tuo onnea" toteutuu.

Mutta raha on itsessään täysin neutraali asia, vaihdon väline, johon pitäisi suhtautua kuten hengitysilmaan, tai luonnon runsauteen ja elinvoimaan, jos haluamme nauttia rahan suomista mahdollisuuksista.

Raha on siis parhaimmillaan kuin puhdas, ehdoton rakkaus: Jos uskot rakkauteen, niin  tunnet rakkautta, ja saat rakkautta muilta ihmisiltä  - jos uskot rahaan, runsauteen ja rajattomaan vaurauteen, niin saat rahaa ja vaurautta, aina kun toivot sitä.

Kommentit